slawektor Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Tam wyżej w linku jest Xiaomi. Cenowo taniej można kupić bezpośrednio od producenta: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Bruce666 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Z2 raz spadnie i tylny panel do wymiany... Doświadczyłem tego jak ten badziew spadł mi NA DYWAN z ok 30cm. Już lepiej tego S5, ale mimo wszystko polecam Lumie od Microsoft, wydajne, nie tną. Sam się przesiadłem na Lumie po Z2 i jestem mega zadowolony. Do 1000zł polecam Lumię 650 Dual SIM LTE [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
P.47 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Ja od siebie polecam Motorola/Lenovo Moto G3 przesiadka z Lumii ma również prawie czystego Androida 6.0.1 ,kupiłem go w promocji na x-komie 560 zł Cytuj
dawidekP Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Tak sobie myślę , a moze warto sie zastanowić np nad telefonem z maxcoma ? konkretnie ms 514 ? Ma dość dobre paramtetry , tzn mnie odpowiadają ( wiadomo każdy ma inne potrzeby ) . cena - niecałe 500 zł Cytuj
Miastowy Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Omijaj telefony z MediaTekiem, to nie jest gra warta świeczki. Lepiej kupić już Lumię na Qualcommie za te pieniążki. Cytuj
Gość Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2017 Chcę kupić smartfona zastanawiam się nad Samsung Galaxy J5 na dwie karty SIM. Zależy mi na dobrym ekranie, możliwości korzystania z poczty i programów biurowych (przeglądanie PDF, WORD) w miarę dobrym aparacie foto, bo nie zawsze ma się z sobą fotoaparat, a trzeba coś utrwalić, korzystanie z nawigacji i radia (słuchanie muzyki). W gry raczej nie gram więc tu nie mam wymogów. Może macie jakieś inne propozycje w podobnej cenie i specyfikacji. Z góry dziękuję za wszelkie porady. Kolego widzisz sam że ilu radzących tyle różnych opinii a może tu ? : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]sam pomyśl sam poczytaj bo jak przypadkiem trafisz na felerną sztukę a takie się zdarzają to będziesz się " pluł " tylko na siebie to Twoja kasa i tylko Twój wybór . Cytuj
Windows 10 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 Miałem 5 lat temu LG L9, po jakimś czasie padła płyta główna. Wymienili ją, ale później padło ładowanie jeśli bateria ma mniej niż 5%. Następnie miałem Samsunga galaxy s5, po 1,5 roku ekran zaczynał się psuć. Robiły się różne szumy na ekranie, czasami się w ogóle nie chciał włączać. Niedawno wyjąłem z niego wyświetlacz, ale to nic nie dało. Raz ekran działa raz nie, robi zwarcie przez co telefon się restartuje. Wreszcie przesiadłem się na IPhone, po 0,5 roku zero problemów. Kupiłem tez tablet Chuwi Hi10 Plus i mogę powiedzieć, że te chińskie rzeczy nie są takie złe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
iso Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 @ woj_ani217 Pomijam archeologię , ale OK! Co w razie naliczenia przez celnych cła i vatu? Jak to obecnie wygląda, bo chyba na porządku dziennym odbywa się taka praktyka po dotarciu paczki z Chin? @ Windows 10 Wspominanie telefonu sprzed 5 lat pasuje tylko do wieczorowej pory przy dobrym winie Są pewne rzeczy, których na iOS nie da rady zrobić. Dlatego ostatnio Android zdeklasował Windowsa w ilości instalacji. Nie mam na myśli, że iPhony są złe. Na pewno nie są idealne, chociaż są dopracowane Cytuj
VACek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Pomijam archeologię , ale OK! Co w razie naliczenia przez celnych cła i vatu? Jak to obecnie wygląda, bo chyba na porządku dziennym odbywa się taka praktyka po dotarciu paczki z Chin? W takim przypadku jeśli cena przekracza ileś tam $$, żółci koledzy mają sposoby wysyłania poza opłatą celną Wspominanie telefonu sprzed 5 lat pasuje tylko do wieczorowej pory przy dobrym winie Są pewne rzeczy, których na iOS nie da rady zrobić. Dlatego ostatnio Android zdeklasował Windowsa w ilości instalacji. Nie mam na myśli, że iPhony są złe. Na pewno nie są idealne, chociaż są dopracowane jeszcze w ubiegłym roku korzystałem z nokii 500 na symbianie, później lumia 535, teraz blackberry q10 i powiem tak nie każdy ma parcie na nowości bo sa ludzie nie pokroju "gimbus" używający telefonu do dzwonienia, pisania sms, muzyki Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wreszcie przesiadłem się na IPhone, po 0,5 roku zero problemów. Ale wyczyn zapłacić za rzecz ze dwa razy więcej niż jest warta i być z tego dumnym. Iphone ma kilka zalet [dobry ekran] i całą masę wad a tych jest zdecydowanie więcej niż zalet. Brak dual sim 1 rok gwarancji i to telefonu za 3K, drogi serwis i wiele innych. Cytuj
Windows 10 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ale wyczyn zapłacić za rzecz ze dwa razy więcej niż jest warta i być z tego dumnym. Iphone ma kilka zalet [dobry ekran] i całą masę wad a tych jest zdecydowanie więcej niż zalet. Brak dual sim 1 rok gwarancji i to telefonu za 3K, drogi serwis i wiele innych. Aktualizacje iOS przez 5 lat, pewność, że będzie długo służył i nie będzie się zacinał. Każdy telefon z lagoidem, który miałem po 0,5-1 roku zaczynał się zacinać, a szajsung s5 nie dość, że się zepsuł to nawet po przywróceniu do ustawień fabrycznych się dalej zacinał. Nawet stare IPhony na dzień dzisiejszy są dobrymi telefonami i się nie zacinają. Nie żałuje wydanych 3800zł na IPhone'a 7, wielka różnica w porównaniu z lagoidem. Cytuj
VACek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Aktualizacje iOS przez 5 lat, pewność, że będzie długo służył i nie będzie się zacinał. Każdy telefon z lagoidem, który miałem po 0,5-1 roku zaczynał się zacinać, a szajsung s5 nie dość, że się zepsuł to nawet po przywróceniu do ustawień fabrycznych się dalej zacinał. Nawet stare IPhony na dzień dzisiejszy są dobrymi telefonami i się nie zacinają. Nie żałuje wydanych 3800zł na IPhone'a 7, wielka różnica w porównaniu z lagoidem. Polecam nowe blackberry przy nich iphony wymiękają Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Każdy telefon z lagoidem, który miałem po 0,5-1 roku zaczynał się zacinać, a szajsung s5 nie dość, że się zepsuł to nawet po przywróceniu do ustawień fabrycznych się dalej zacinał. Jestem pewien że nie miałeś nigdy telefonu z Windows Phone. Miałem 3 lata starą na dzisiejsze czasy Lumię 710 i ten telefonik mimo tylko 512 MB RAM działał naprawdę dobrze, wręcz doskonale. Ale wgrałem mu czysty soft od Nokii zamiast T-mobile z jakim go kupiłem. Samsung ma na Androidzie najgorszą nakładkę na system ze wszystkich producentów. Dobrą ma Huawei i nawet Sony ale te są awaryjne. Cytuj
VACek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Miałem 3 lata starą na dzisiejsze czasy Lumię 710 i ten telefonik mimo tylko 512 MB RAM działał naprawdę dobrze, wręcz doskonale. To fakt lumia z 1gb ramu vs android z 1gb ramu niebo a ziemia Cytuj
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Fakt Lumia 635 z 512MB ram i Win10 działa lepiej od tel.. z androidem 1GB ram telefon dla użytkownika co to potrzebuje taki tel... do dzwonienia a nie do zabawy to bardzo dobra opcja. Co ten telefon ( L 635 ) dostał wycisk to aż sam się dziwie że go nie usmażyłem ale za to samsunga z androidem ( 1GB ram ) wykończyłem. Za tą cenę i tak dobrze działający telefon się chyba z androidem nie dostanie a kupowanie telefonu za 2 czy 4 tyś ? to jak dla mnie wodotrysk no chyba że komuś akurat taki jest niezbędny do pracy albo ma tyle kasy że 4 tyś dla niego tyle co dla mnie 40 groszy. Czepiać można się zawsze i wszystkiego ale są użytkownicy , snoby i maniacy. Cytuj
iso Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czy możecie polecić dzisiaj jakiś nowy smartfon do max 1k złotych, który ma łatwo wymienną baterię? Widzę, że Huawei, Xiaomi trzeba rozbierać. Na nie zwracałem uwagę z powodu wyższych parametrów niż Samsungi, LG. Kto dziś produkuje telefony z otwieraną tylną klapką, gdzie można wymienić baterię, zainstalować karty SIM (najlepiej dual SIM), micro SD i zarazem z najnowszym Androidem? Cytuj
VACek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Czy możecie polecić dzisiaj jakiś nowy smartfon do max 1k złotych, który ma łatwo wymienną baterię? Widzę, że Huawei, Xiaomi trzeba rozbierać. Na nie zwracałem uwagę z powodu wyższych parametrów niż Samsungi, LG. Kto dziś produkuje telefony z otwieraną tylną klapką, gdzie można wymienić baterię, zainstalować karty SIM (najlepiej dual SIM), micro SD i zarazem z najnowszym Androidem? a ja ze swojej strony polecę Ci Blackberry Passport 4x2,2ghz 3gb ramu, obsługa aplikacji i gier z androida a tel kupisz za jakieś 400-700zł Cytuj
Mały11 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Polecam kanał o telefonach z chin. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
P.47 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Cześć szukam telefonu maks 400 lub 500 zł oczywiście używany myślę nad Nexusem 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi