Damian989121 Opublikowano 27 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2025 @bogumilkamilU mnie po świeżej instalacji systemu, przywróciłem swój profil, z poprzedniej wersji systemu Win10. To było problemem nie działania kilku aplikacji. Po utworzeniu nowego profilu i skopiowaniu poszczególnych danych, problem zniknął. Cytuj
Sz3ypy Opublikowano 30 Grudnia 2025 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2025 @srom-otnik Siemka, jak tam prace nad naszą wspaniałą dziesiąteczką? Cytuj
Sz3ypy Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia Jest szansa na tą obiecana aktualizacje? swiniarobert69 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia tak, będzie i zacząłem prace lecz teraz na plan pierwszy wyszedł cykl testowy nowych w11stek - on jest na finiszu. Jak zamknę ten etap, zrobię w10tki. Buduję wydanie na najnowszym obrazie ze wszystkimi łatkami do października włącznie, kiedy w10 Pro stracił wsparcie. Po zastosowaniu znanego skryptu - odblokowuje się pobór łatek ESU na kolejne 3 lata. U mnie działa, pobiera i instaluje wszystko "jak leci". starcraft2fan, stens, mino815 i 8 innych lubią to Cytuj
magg Opublikowano 19 Stycznia Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 4 godziny temu, srom-otnik napisał(a): tak, będzie i zacząłem prace lecz teraz na plan pierwszy wyszedł cykl testowy nowych w11stek - on jest na finiszu. Jak zamknę ten etap, zrobię w10tki. Buduję wydanie na najnowszym obrazie ze wszystkimi łatkami do października włącznie, kiedy w10 Pro stracił wsparcie. Po zastosowaniu znanego skryptu - odblokowuje się pobór łatek ESU na kolejne 3 lata. U mnie działa, pobiera i instaluje wszystko "jak leci". A czy upadte ltsb także jest planowany? swiniarobert69 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 19 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 11 minut temu, magg napisał(a): A czy upadte ltsb także jest planowany? Raczej nie, to już system, który traci całkowicie w tym roku wsparcie, więc nie ma sensu starcraft2fan, wislak00 i potrzebuje lubią to Cytuj
rycho84 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia Cześć, zainstalowałem ostatnia wersje dziesiątki i wszystko fajnie działa, kawał dobrej roboty Pojawił się jednak problem. Mam takie urządzenie ugreen przez które przesyłam dzwięk do wzmacniacza, łącze sie z nim przez bluetooth, system normalnie go wykrywa i łączy się, ale muzyka przesyłana cały czas się przycina, co może być przyczyną? Dodam że jak zainstaluję niemodyfikowanego windowsa to wszystko działą ok. Cytuj
magg Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia W dniu 19.01.2026 o 16:19, srom-otnik napisał(a): Raczej nie, to już system, który traci całkowicie w tym roku wsparcie, więc nie ma sensu A nie do 2032? Cytuj
wislak00 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] magg i gumish93 lubią to Cytuj
magg Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Godzinę temu, wislak00 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ajjjjjjjj i co ja biedny zrobię wislak00 lubi to Cytuj
sudione Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 22 godziny temu, magg napisał(a): Ajjjjjjjj i co ja biedny zrobię Jak dalej Microsoft będzie kroczył taką ścieżką jak obecnie to wszyscy przejdziemy na SteamOS (trzeba tylko cierpliwie poczekać ile będzie kosztował Steam Machine). Cytuj
keri38 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia dopoki producenci sprzetu nie beda robic sterownikow pod linuks to microsoft moze spac spokojnie Cytuj
laciaty1990 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia ten symbol windowsa z menu start musi być taki archaiczny czy może byc jak w normalnej 10tce? Cytuj
Damian989121 Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @laciaty1990Masz wgrany w systemie, aplikacje StartISBack i w jej ustawieniach, możesz sobie zmienić ikonę, na mniej archaiczną... Cytuj
PrintScreen Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia Już się nie mogę doczekać tej nowej 10ki. W ableton live nie działa mi dodanie dysku z samplami do przeglądarki. Niby live 12 miała działac na 22h2 i na 11stce. Na jedenastce ok ale na tej 10 nie chce.... a ja nie chce innego systemu niz ten od sromotnika Pozdrawiam srom-otnik lubi to Cytuj
podlos Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia Zapasowe linki: Win JG10 22H2 Pro 22.07.25.iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moszter, LaptopIpc i magg lubią to Cytuj
Kierzek Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Witam który lepszy pod gryWin JG10 21/22H2 LTSC Final czy Win JG10 22H2 Pro sprzęt jest starszy PC hpz800 z gtx1070 i Lenovo z i7 10750h i 1660ti Cytuj
PrintScreen Opublikowano 8 Lutego Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 3 godziny temu, Kierzek napisał(a): Witam który lepszy pod gryWin JG10 21/22H2 LTSC Final czy Win JG10 22H2 Pro sprzęt jest starszy PC hpz800 z gtx1070 i Lenovo z i7 10750h i 1660ti Sromotnik robi nowy 10 pro. Poczekaj bo warto. Ja też czekam i jajo znosze bo na tym mi Ableton 12 nie siupa Pozdrawiam Kierzek lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 8 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego Robi, ale z czasem pod górkę. Cierpliwości, w końcu zrobi Na pewno nie dziś, bo jest mocno znieczulony bidulek, słabo kontaktuje... PrintScreen, stens, Kierzek i 3 innych lubią to Cytuj
Kierzek Opublikowano 9 Lutego Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 12 godzin temu, PrintScreen napisał(a): Sromotnik robi nowy 10 pro. Poczekaj bo warto. Ja też czekam i jajo znosze bo na tym mi Ableton 12 nie siupa Pozdrawiam No to uzbrajam się w cierpliwość Cytuj
srom-otnik Opublikowano 26 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 27 minut temu, Sz3ypy napisał(a): @srom-otnikJakieś wieści? Tak - mam.malo czasu, nic na to nie poradzę Dany1337 lubi to Cytuj
lukaszolej1 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca Nie mam czasu czekać i zainstalowałem system ten tutaj. Działa bez problemów,dzięki i pozdrawiam!! srom-otnik lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 25 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca Będzie w swoim czasie, sam go potrzebuję... JanKo66, PrintScreen i Sz3ypy lubią to Cytuj
kyrpek Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca Mniej więcej kiedy nowa wersja Pro ??? potrzebuje zmienić system i chętnie poczekam. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 31 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca Godzinę temu, kyrpek napisał(a): Mniej więcej kiedy nowa wersja Pro ??? potrzebuje zmienić system i chętnie poczekam. Nie wiem, teraz pracuję nad odchudzaniem wersji anglojezycznej w11 Pro. Powtarzam - chcę zrobić w10tki, ale nie będę działał haotycznie. starcraft2fan lubi to Cytuj
keri38 Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca pomysl raczej o 26h 10tka to juz historia i to se ne wratim ,idz do przodu cos sie tam pozmienialo w windzie26h bo duzo lepiej i szybciej dziala ,ale z waszym talentem na pewno mozna z tego jeszcze wiecej wycisnac Cytuj
PrintScreen Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca Ja poczekam na tą dziesiątkę i już teraz za nia bardzo dziękuję. Na poprzednich modach nie działa w Abletonie dodawanie dysków z samplami do przeglądarki. Dziesiątka to ostatni win. którego będę używał. Do internetu używam oddzielnego komputera z linuxem. Jedenastka już nie robi z mojego komputera mojego prywatnego komputera. Robi z niego komputer microsoftu. 12 będzie jeszcze bardziej #ujowsza. Poużywam 10 jeszcze kilka lat i pewnie przejdę z muzyka na jabłko bo w następne windowsy już nie wierzę. srom-otnik lubi to Cytuj
moszter Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia W dniu 31.03.2026 o 15:17, keri38 napisał(a): pomysl raczej o 26h 10tka to juz historia i to se ne wratim ,idz do przodu cos sie tam pozmienialo w windzie26h bo duzo lepiej i szybciej dziala ,ale z waszym talentem na pewno mozna z tego jeszcze wiecej wycisnac 11tka ma większe wymagania co do sprzętu niż 10tka, a jak na razie z grubsza dla zwykłego użytkownika nie ma różnicy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi