danil78961750 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia Proszę o pomoc. Po instalacji tego systemu połączyłem się z Internetem i wszystko działa dobrze. Tylko że zniknęła mi ikona Wi-Fi i w ustawieniach też nie ma opcji Wi-Fi. Nie mogę połączyć się z nową siecią bo wszystkie opcje związane z Wi-Fi i Internetem po prostu zniknęły. Czy wie ktoś co się dzieje. Identyczna sytuacja jest na moim laptopie. Ja kilka dni temu przeprowadziłem się do nowego mieszkania i nie mogę się połączyć przez Wi-Fi z nową siecią :( Cytuj
PrintScreen Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia W optymalizatorze usług przywróć ustawienia fabryczne Cytuj
danil78961750 Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia Gdy włączam optymalizator usług to nie ma tam takiej opcji jak ustawienia fabryczne. Jedynie piszę że czy łącze się z Internetem przez Wi-Fi. Klikam że tak ale mimo tego nadal nic nie działa Cytuj
PrintScreen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia Pierwsze pytanie które dostaniesz w optymalizatorze usług, odpowiedz "tak" Przywróci pełen zestaw Cytuj
danil78961750 Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia tak zrobił ale nadal nic. Cytuj
PrintScreen Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia sprawdziłeś czy masz wszystkie sterowniki? Cytuj
Sz3ypy Opublikowano Piątek o 11:40 Zgłoś Opublikowano Piątek o 11:40 @srom-otnik Siemka, podpowiesz co zmienić aby optymalizator uslug po zmianie na tryb nie serwisowy(zeby działały dalej aktualizacje)? Cytuj
koko12221 Opublikowano 19 godzin temu Zgłoś Opublikowano 19 godzin temu Witajcie, mam glupie pytanie, kupilem laptopa i od razu przed pierwszym włączeniem go od razu zainstalowalem windows z teego tematu, po dniu wyskoczyla mi tapeta zeby aktywowac windows, jest jakiś sposob na aktywator? Cytuj
Kosiara Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu 11 godzin temu, koko12221 napisał(a): Witajcie, mam glupie pytanie, kupilem laptopa i od razu przed pierwszym włączeniem go od razu zainstalowalem windows z teego tematu, po dniu wyskoczyla mi tapeta zeby aktywowac windows, jest jakiś sposob na aktywator? massgrave.dev Cytuj
koko12221 Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Kosiara napisał(a): massgrave.dev i to aktywuje windows? Cytuj
Kosiara Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu 15 minut temu, koko12221 napisał(a): i to aktywuje windows? Tak, bezpieczny aktywator z otwartymi źródłami. Wszystko jest opisane na tej stronie co wysłałem. Cytuj
koko12221 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu Teraz, Kosiara napisał(a): Tak, bezpieczny aktywator z otwartymi źródłami. Wszystko jest opisane na tej stronie co wysłałem. udalo sie, dziekuje Ci bardzo Kosiara lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi