srom-otnik Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 WĄTEK ARCHIWALNY Fury6389, KaciPL, LaptopIpc i 22 innych lubią to Cytuj
warzywo9 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 no to start testu. swiniarobert69 lubi to Cytuj
Mr.T Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kolejny prezent Banisca, JanKo66, starcraft2fan i 5 innych lubią to Cytuj
gienek18955 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Dziękuję Sromotnik. srom-otnik lubi to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 2 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2024 Witam Wszystkich Wyczekujących i Oczekujących na to Cacuszko. No i proszę jak powiedział tak zrobił. Czas brać się za poważną robótkę. Dzięki Mistrzu. jak Zawsze Słowny i Pewniak Jeszcze raz Wielki SZACUN za TWOJA ROBOTĘ i DZIĘKI POZDRAWIAM i ŻYCZĘ KOLEJNYCH FANTASTYCZNYCH POMYSŁÓW Pozdrawiam srom-otnik lubi to Cytuj
Julian5 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Wielkie Dzieki!!!. srom-otnik i swiniarobert69 lubią to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Z folderu tuning nie można zainstalować directx, nie wiem po co on jest dodawany, w poprzedniej wersji moda win11 lite też jest ten błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Fullxda lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Moi Drodzy, obecna wstawka jest jak chyba zauważyliście testowa - czekam więc na merytoryczne opinie, a nie zawodzenie, że czegoś tam jeszcze nie wyciąłem, a mogłem. To iso jest odpowiedzią na wszystkie Wasze oczekiwania dotyczące tego co ma zostać. Pozostała więc obsługa: tabletu (jest też klawiatura ekranowa); modułu mowy i wszystkich z tego wynikających drobnych funkcjonalności; jest sklep i pełna możliwość korzystania z map oraz holografii, został WMP tylko w celu możliwości uruchamiania niektórych gier. Pocieszę maruderów w wersji Nano wyleci cały tablet, mowa, mapy i geolokacja, holografia i kilka innych du*ereli. Pozostanie sklep i WMP. ALE UWAGA!!! Musimy zdecydować jaką formułę przyjmiemy na kolejne wydania na nowszych podstawach od M$: - chcę wydawać tylko 2, słownie DWA iso - Extreme w kształcie jaki wybierzemy w najbliższym czasie oraz Full lub Lite, bądź coś pośredniego. Wydam 4 iso tylko po to, by wysondować, które ma najlepsze recenzje i więcej takiego koncertu życzeń Wam i sobie nie zafunduję - to stanowczo jak na moje możliwości czasowe za dużo. 27 minut temu, pawelek1980 napisał(a): Z folderu tuning nie można zainstalować directx, nie wiem po co on jest dodawany, w poprzedniej wersji moda win11 lite też jest ten błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki, dobrze wiedzieć. Widocznie cięcie to uwala. kac222, LAGUNA i Banisca lubią to Cytuj
Lejos Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Opłaca się zmieniać lite na extreme? Fury6389 lubi to Cytuj
Layon Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Mistrzu @srom-otnik mam małą prośbę, (fakt że trochę za późno piszę) o zostawienie w nowej modyfikacji/ach języka ukraińskiego jego układ klawiatury, jeśli nie jest to duży problem? Było by bardzo miło, Dziękuję. srom-otnik lubi to Cytuj
Kosiara Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Godzinę temu, pawelek1980 napisał(a): Z folderu tuning nie można zainstalować directx, nie wiem po co on jest dodawany, w poprzedniej wersji moda win11 lite też jest ten błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] U mnie na lite V3 normalnie się instaluje bez problemów. Oczywiście robiłem to przy domyślnych ustawieniach optymalizatora usług, może w tym jest problem. swiniarobert69 i srom-otnik lubią to Cytuj
kwolo Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 1 hour ago, srom-otnik said: ALE UWAGA!!! Musimy zdecydować jaką formułę przyjmiemy na kolejne wydania na nowszych podstawach od M$: - chcę wydawać tylko 2, słownie DWA iso - Extreme w kształcie jaki wybierzemy w najbliższym czasie oraz Full lub Lite, bądź coś pośredniego. Witaj i gratulacje za pracę. Czy będzie taka możliwość aby zrobić prawdziwy odlot, na podstawie: Windows 11 IoT Enterprise LTSC [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta wersja Windy jest już "fabrycznie" ogolona z balastu i idzie jak przecinak. Gdy Ty włożysz w to odrobinę pracy, jest szansa, że będzie to najlepsza wersja na Ziemi. Pozdrawiam SeeJay91 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 4 minuty temu, kwolo napisał(a): Witaj i gratulacje za pracę. Czy będzie taka możliwość aby zrobić prawdziwy odlot, na podstawie: Windows 11 IoT Enterprise LTSC [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta wersja Windy jest już "fabrycznie" ogolona z balastu i idzie jak przecinak. Gdy Ty włożysz w to odrobinę pracy, jest szansa, że będzie to najlepsza wersja na Ziemi. Pozdrawiam Koniecznie, ale najpierw robię Home/Pro Extreme Cytuj
kwolo Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 10 minutes ago, srom-otnik said: Koniecznie, ale najpierw robię Home/Pro Extreme Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! Będę śledził temat i dopingował! BTW Ostatnio z "braku laku" zainstalowałem starszą wersję - "fabrycznego kastrata" Windows 8.1 Embedded Enterprise (Build - 9600.17415) To co działo się, na moim starym "niskoenergetycznym" kompie, przeszło wszelkie oczekiwania, nagle pojawił się demon prędkości. Tak więc w wersji: Windows 11 IoT Enterprise LTSC pewnie również, ukryty jest największy potencjał. SeeJay91 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Wersja nazwijmy roboczo Nano [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bez pliku wymiany i po kompresji, na czysto, bez sterów. Nie najgorzej... qlimax20, swiniarobert69, Grzegorz83 i 1 inny lubią to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 51 minut temu, Kosiara napisał(a): U mnie na lite V3 normalnie się instaluje bez problemów. Oczywiście robiłem to przy domyślnych ustawieniach optymalizatora usług, może w tym jest problem. w extreme mam wszystko ustawione domyślnie Cytuj
kwolo Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 7 minutes ago, srom-otnik said: Wersja nazwijmy roboczo Nano [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bez pliku wymiany i po kompresji, na czysto, bez sterów. Nie najgorzej... Bardzo ładny Screen, żeby to tylko, samo z siebie nie "puchło" podczas użytkowania. Cytuj
C9S Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 23 minuty temu, srom-otnik napisał(a): Wersja nazwijmy roboczo Nano [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bez pliku wymiany i po kompresji, na czysto, bez sterów. Nie najgorzej... będzie do fanatyków na forum dla normalnych lite proponuje te 2 wersje tylko zostawić taka mała ciekawostka do działania gier nie jest potrzebny cały wmp tylko kilka plików dll sprawdzałem kiedyś na windowsie z literką n wkleiłem pliki o które się gra pluła i gta v chodziło bez problemu srom-otnik i swiniarobert69 lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Podaj jego/ich nazwy swiniarobert69 lubi to Cytuj
C9S Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Teraz, srom-otnik napisał(a): Podaj jego/ich nazwy cieżko ja to z 5 lat temu robiłem Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 9 minut temu, C9S napisał(a): cieżko ja to z 5 lat temu robiłem ok, więc WMP finalnie pozostaje w obu wersjach swiniarobert69 lubi to Cytuj
Groszek1962 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 I tak Trzymaj Witam jak pisałem wyżej pobrałem do rana nieznaczne ale wystarczające testy, z tym że dodam mój sposób na New to najpierw na TO GO ! ! ! Jeśli chodzi to przechodzimy dalej. No jest OK Teraz wchodzę na Leciwego ale Poczciwego Samsunga. Pozdrawiam Cytuj
C9S Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 wmvcore.dll wmploc.dll mfplat.dll prawdopodobnie te 3 chociaż na innej stronie pisze vbscript.dll jscript.dll wmp.dll musiał bym u siebie postawić i sprawdzić dokładnie Cytuj
Kosiara Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 1 godzinę temu, pawelek1980 napisał(a): w extreme mam wszystko ustawione domyślnie Wiesz też pisałeś o lite, że ten sam błąd więc napisałem jak to u mnie wygląda Cytuj
profilm34 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 1 godzinę temu, srom-otnik napisał(a): Wersja nazwijmy roboczo Nano [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bez pliku wymiany i po kompresji, na czysto, bez sterów. Nie najgorzej... aż się oblizałem z radości....wspaniale..... Cytuj
SeeJay91 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 2 godziny temu, kwolo napisał(a): Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę! Będę śledził temat i dopingował! BTW Ostatnio z "braku laku" zainstalowałem starszą wersję - "fabrycznego kastrata" Windows 8.1 Embedded Enterprise (Build - 9600.17415) To co działo się, na moim starym "niskoenergetycznym" kompie, przeszło wszelkie oczekiwania, nagle pojawił się demon prędkości. Tak więc w wersji: Windows 11 IoT Enterprise LTSC pewnie również, ukryty jest największy potencjał. A już myślałem, że to tylko moje błędne wspomnienia, że kiedy wrzucałem na stary laptop rodzicielki stockową ósemkę w wersji "enterprajs" to zaczynał on o niebo lepiej działać. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 3 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Gotowe, Nano do pobrania damian5142, Icogoo, Layon i 3 innych lubią to Cytuj
damian5142 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 22 minuty temu, srom-otnik napisał(a): Gotowe, Nano do pobrania Dziękuje serdecznie mistrzu od razu pobieram i testuje. Tutaj taki mały prezencik - mam nadzieję, że w żaden sposób nie łamie regulaminu forum... Proszę link do wersji Nano [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] srom-otnik lubi to Cytuj
krikus Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Czy w wersji extreme jest możliwość wyboru defender on/off tak jak było w w10? Cytuj
max699 Opublikowano 3 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2024 Cześć. ktoś podpowie jak uruchomić pakiet adobe ? Wyskakuje błąd 717. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi