Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eh, chciałem se potestować lite w paralells desktop na maku bo mam nowszego i po zainstalowaniu systemu cały czas jest w kreatorze instalacji, to samo miałem z 8.1 jak chciałem tego od sromotnika testować lata temu, one po prostu nie działają na wirtualkach 

Opublikowano
W dniu 24.09.2024 o 18:30, SouthSider13 napisał(a):

Mod prezentuje się ładnie, ale w praktyce nie polecam, jeśli komputer ma służyć do czegoś więcej niż wordpad.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

a tak może poczytaj intrukcje co i jak trzeba zrobić , nie umiesz to nie zabieraj sie za instalacje modów,  optymalizator mowi ci to coś?

Opublikowano

Dobra robota,uwaga jedna podstawowa :Brak mi kopi zapasowej!,nie ma co narzekać z tego powodu ale fakt to fakt!,poza tym na moim Nitro15  wchodzą ustawienia Acera i jak w czystym Home zapiernicza mi 3 giga ram bez przeglądarki,nie pomaga w msc odznaczenie na starcie!Moja uwaga dla wszystkich tych systemów na forum-bez plików kopi zapasowej to tylko sztuka dla sztuki!,mistrzu jestem na twoich pracach od XP,nie mam więcej uwag bo pracują!Ale prośba ,tak w wolnej chwili jakbyś dodał do tego extreme tylko kopię zapasową,byłby system na laptopy nie do pobicia jak JG7 x64 SP1 Ultimate 2020 full,mam i używam do dziś z drugiego dysku na stacjonarce.

Opublikowano

Masz w opisie co jest wycięte. Trzeba było instalować wersję Lite. Extreme z założenia ma być jak najbardziej docięty. Po to autor wypuszcza różne wersję, by każdy mógł sobie dopasować co mu potrzebne. Jeden potrzebuje to, inny tamto i jakby tak to wszystko przywracać to już by się ten mod nie nazywał Extreme 😉

srom-otnik lubi to
Opublikowano
W dniu 29.11.2024 o 17:22, bimbersco napisał(a):

Dobra robota,uwaga jedna podstawowa :Brak mi kopi zapasowej!,nie ma co narzekać z tego powodu ale fakt to fakt!,poza tym na moim Nitro15  wchodzą ustawienia Acera i jak w czystym Home zapiernicza mi 3 giga ram bez przeglądarki,nie pomaga w msc odznaczenie na starcie!Moja uwaga dla wszystkich tych systemów na forum-bez plików kopi zapasowej to tylko sztuka dla sztuki!,mistrzu jestem na twoich pracach od XP,nie mam więcej uwag bo pracują!Ale prośba ,tak w wolnej chwili jakbyś dodał do tego extreme tylko kopię zapasową,byłby system na laptopy nie do pobicia jak JG7 x64 SP1 Ultimate 2020 full,mam i używam do dziś z drugiego dysku na stacjonarce.

Kopie zapaasowe robimy tylko Acronisem reszta to chłam .

Pozdrawiam 

srom-otnik lubi to