jag Opublikowano 30 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2024 eh, chciałem se potestować lite w paralells desktop na maku bo mam nowszego i po zainstalowaniu systemu cały czas jest w kreatorze instalacji, to samo miałem z 8.1 jak chciałem tego od sromotnika testować lata temu, one po prostu nie działają na wirtualkach Cytuj
sebio Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2024 W dniu 24.09.2024 o 18:30, SouthSider13 napisał(a): Mod prezentuje się ładnie, ale w praktyce nie polecam, jeśli komputer ma służyć do czegoś więcej niż wordpad. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a tak może poczytaj intrukcje co i jak trzeba zrobić , nie umiesz to nie zabieraj sie za instalacje modów, optymalizator mowi ci to coś? Cytuj
wislak00 Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2024 Linki nie działają Cytuj
KaciPL Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 zrobi ktoś reupload? Cytuj
z8373767 Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 32 minuty temu, KacipL napisał(a): zrobi ktoś reupload? Extreme został wrzucony do AiO, ten tutaj był starszy. kwasior500 i KaciPL lubią to Cytuj
lkbass Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2024 co to za kółko w lewym górnym rogu ekranu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bimbersco Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Dobra robota,uwaga jedna podstawowa :Brak mi kopi zapasowej!,nie ma co narzekać z tego powodu ale fakt to fakt!,poza tym na moim Nitro15 wchodzą ustawienia Acera i jak w czystym Home zapiernicza mi 3 giga ram bez przeglądarki,nie pomaga w msc odznaczenie na starcie!Moja uwaga dla wszystkich tych systemów na forum-bez plików kopi zapasowej to tylko sztuka dla sztuki!,mistrzu jestem na twoich pracach od XP,nie mam więcej uwag bo pracują!Ale prośba ,tak w wolnej chwili jakbyś dodał do tego extreme tylko kopię zapasową,byłby system na laptopy nie do pobicia jak JG7 x64 SP1 Ultimate 2020 full,mam i używam do dziś z drugiego dysku na stacjonarce. swiniarobert69 i srom-otnik lubią to Cytuj
wislak00 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2024 Masz w opisie co jest wycięte. Trzeba było instalować wersję Lite. Extreme z założenia ma być jak najbardziej docięty. Po to autor wypuszcza różne wersję, by każdy mógł sobie dopasować co mu potrzebne. Jeden potrzebuje to, inny tamto i jakby tak to wszystko przywracać to już by się ten mod nie nazywał Extreme srom-otnik lubi to Cytuj
Miodek Opublikowano 7 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2025 W dniu 29.11.2024 o 17:22, bimbersco napisał(a): Dobra robota,uwaga jedna podstawowa :Brak mi kopi zapasowej!,nie ma co narzekać z tego powodu ale fakt to fakt!,poza tym na moim Nitro15 wchodzą ustawienia Acera i jak w czystym Home zapiernicza mi 3 giga ram bez przeglądarki,nie pomaga w msc odznaczenie na starcie!Moja uwaga dla wszystkich tych systemów na forum-bez plików kopi zapasowej to tylko sztuka dla sztuki!,mistrzu jestem na twoich pracach od XP,nie mam więcej uwag bo pracują!Ale prośba ,tak w wolnej chwili jakbyś dodał do tego extreme tylko kopię zapasową,byłby system na laptopy nie do pobicia jak JG7 x64 SP1 Ultimate 2020 full,mam i używam do dziś z drugiego dysku na stacjonarce. Kopie zapaasowe robimy tylko Acronisem reszta to chłam . Pozdrawiam srom-otnik lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi