bombardier Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 probowales moze win10 okroic tym programem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Tak na tyle na ile pozwala wersja free daje radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombardier Posted July 26, 2015 Author Report Share Posted July 26, 2015 no to trza zobaczyc jak juz bedzie oficialny win10 bo nawet mi sie podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 To ja w wolnym czasie wezmę się za spolszczanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christylerk Posted December 25, 2015 Report Share Posted December 25, 2015 Cześć U mnie w obu wersjach nie ma zakładek z lewej strony co to może być ? Mam win 10 x64 Jest tylko ta pierwsza zakładka, a reszty brak Wesołych Świąt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon303 Posted April 19, 2016 Report Share Posted April 19, 2016 Witam, macie pełną wersje programu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jopi1 Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Witam, macie pełną wersje programu? no właśnie ma ktoś ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol78 Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Witam. A można tym okroić wxph ? z Przykładowo nie potrzebnych sterowników,gier. I dodać klucz na stałe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 XP możesz okroić, dodać klucz etc. programem nLite (tego samego autora). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik007 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 przydała by sie full wersja chetnie bym stworzył dla siebie okrojonego windowsa dla pozniejszych instalacji i ten program wydaje sie byc prosty w obsłudze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 przydała by sie full wersja chetnie bym stworzył dla siebie okrojonego windowsa dla pozniejszych instalacji i ten program wydaje sie byc prosty w obsłudze Wypowiedz zabrzmiała jak typowy janusz cebulak, chce pełną wersje, zrobie moda ale tylko dla siebie oj nie ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasik007 Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Ja ciebie nie obrazam wiec i ty nie obrazaj mnie bo ta wypowiedzia pokazales kto tu jest cebulakiem a jesli chodzi o kwestie moda to gdyby mi sie udalo cis takiegi stworzyc to oczywiscie udostepnil bym to na tym forum aczkolwiek w mojej wypowiedzi chodzilo mi o to ze pod moje potrzeby... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 5, 2017 Report Share Posted March 5, 2017 Ja ciebie nie obrazam wiec i ty nie obrazaj mnie bo ta wypowiedzia pokazales kto tu jest cebulakiem a jesli chodzi o kwestie moda to gdyby mi sie udalo cis takiegi stworzyc to oczywiscie udostepnil bym to na tym forum aczkolwiek w mojej wypowiedzi chodzilo mi o to ze pod moje potrzeby... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Gdzie ja jestem cebulakiem? Sam chcesz płatny program za darmo i robić moda tylko dla siebie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensejstg Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 przydała by sie full wersja chetnie bym stworzył dla siebie okrojonego windowsa dla pozniejszych instalacji i ten program wydaje sie byc prosty w obsłudzeFull wersje są w internecie, wystarczy poszukać. Sam taką posiadam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VACek Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Full wersje są w internecie, wystarczy poszukać. Sam taką posiadam. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Skoro masz to się podziel tak w sieci jest ale x86 a nie x64 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensejstg Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Czy jest ona tak bardzo potrzebna? Na wersji x86 można także modyfikować obrazy x64. Bynajmniej u mnie wszystko działa. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted March 7, 2017 Report Share Posted March 7, 2017 Czy jest ona tak bardzo potrzebna? Jest. Na wersji x86 można także modyfikować obrazy x64. Owszem, zamontowane wim/esd możesz, ale systemu aktualnie używanego (w trybie live) na x86 już nie potniesz, mając system x64. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 20, 2020 Report Share Posted December 20, 2020 Naprawdę na to liczysz? Darmowych-opartych na scryptach masz już kilka - MSMG Toolkit V11.0 - wspomniany optimize-ofline - privacy is sexy - System Windows 10 Sophia Script - - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - gui oparte na tych Sophia Script i wiele innych drobniejszych - dla siebie uważam że wystarczy. Do integracji programów masz setupcomplete.cmd i firstlogon.cmd - do integracji aktualizacji - W10UI i czego zwykły użytkownik może potrzebować - za darmo - więcej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted February 20, 2021 Report Share Posted February 20, 2021 W dniu 20.12.2020 o 22:53, zbigniew59 napisał: Naprawdę na to liczysz? Darmowych-opartych na scryptach masz już kilka - MSMG Toolkit V11.0 - wspomniany optimize-ofline - privacy is sexy - System Windows 10 Sophia Script - - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - gui oparte na tych Sophia Script i wiele innych drobniejszych - dla siebie uważam że wystarczy. Do integracji programów masz setupcomplete.cmd i firstlogon.cmd - do integracji aktualizacji - W10UI i czego zwykły użytkownik może potrzebować - za darmo - więcej? Znawcy:) Do integracji łata ofline masz dism++ na zainstalowaym systemie , programy dodajesz z poziomu sysprep . na VHD i robisz mount pod windowsem Z power shella możesz część wywalić JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 @enterprise2000 Jak dla mnie najgorsze narzędzie jakie jest i marnujące czas podczas pomyłki, a płacić za coś co jest za darmo? Telemetria jeszcze lepszą komedię zapodałeś - nie wyplenisz tego, tym bardziej, że wszystko to ma. Co najwyżej można ograniczyć. No wybacz podziękuję i wolę VHD, DISM, VirtualBox, DiskPart oraz BCDBoot 4 godziny temu, enterprise2000 napisał: Używając powershella i kasując pakiet XBOX pozbywasz się również aplikacji "wycinek ekranu" Xbox nie ma z tym nic wspólnego, ponieważ nazwa paczki to Microsoft.ScreenSketch, więc bredzisz. Z tym odchudzaniem to jest nie do końca jak ludzie myślą: "I żyli długo i szczęśliwie" Jednak zainstalujesz aktualizacje programów, które mogą się odwołać do komponentu, który usunąłeś. Nie pisze nawet o aktualizacjach systemowych. Dzisiaj dobra modyfikacja opiera się na wyłączeniu funkcji skryptem i włączenie ich w razie potrzeby. Reszta to apki jak w androidzie, Tweaki ON / OFF są teraz koniecznością. A jak nie to festiwal spitolenia leci w temacie i na czatbox. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 3 minuty temu, enterprise2000 napisał: Tak, tak bredzę. Podałbym ci linki do forum ntlite ale są tu zakazane. nie jest zakazane tym bardziej, że: "Oficjalne Polskie wsparcie programu NTLite." widnieje w opisie forum. Następną sprawą jest to, że NTLite krzaczy system z tego co piszesz. XBOX ma tyle apek (Windows 10 Pro 1909): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więc, która? Wychodzi na to, że NTLite nie opiera się na DISM i usuwa to co dany komponent używa, nie uwzględnia czy jest współdzielone z czymś. Na moje zamiast bawić się w widzi mi się jakiegoś developera co testuje na ludności lepiej zagłębić się w: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieobecny Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zmień przeglądarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT500s Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 Tak to jest znafca kłapie dziobem, a jak prawda w oczy to nagle nie warto pisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieobecny Posted March 6, 2021 Report Share Posted March 6, 2021 6 minut temu, enterprise2000 napisał: Ale skoro ja bredzę i kłapię dziobem. To już mój ostatni post w tym temacie. Nie ma się co obrażać. Zawsze możesz założyć temat i pokazać, że masz rację. Nikt nie posiadł wiedzy nieomylnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts