Skocz do zawartości

Windows 11 - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 55bb1eba70c6b0dcd2800d41fd4bdf07f5efd719 45.07 MiB
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 7cd9b866dc3492c0d272042c3d72298ebdfc1b83 131.54 MiB

JanKo6 lubi to
Opublikowano
34 minuty temu, razor1995 napisał:

Stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 55bb1eba70c6b0dcd2800d41fd4bdf07f5efd719 45.07 MiB
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 7cd9b866dc3492c0d272042c3d72298ebdfc1b83 131.54 MiB

Chyba jest jeszcze potrzebna ta 

• [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
JanKo6 lubi to
Opublikowano
W dniu 11.10.2021 o 22:51, kp1971 napisał:

Pewnie masz dysk systemowy na MBR. Wyłącz Secure Boot, uruchom kompa i przekonwertuj dysk na GPT.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dziękuję kolego! Śmiga jak ta lala :D 

JanKo6 lubi to
Opublikowano

Tragedia jest z tym win po aktualizacjach... Tak jak pisałem milion postów wyżej o problemach ze sterami Killer to naprawili, tak jak wcześniej wentylatory w moim laptopie kręciły się cicho to tak teraz nie idzie wytrzymać... Zainstalowałem w10 i wentyle chodzą 100 razy ciszej. Chyba poczekam na jakąś kolejna ważne aktualizacje 

Bartos lubi to
Opublikowano

Stało się...widżety już działają na koncie lokalnym?...naprawili...a nie jeszcze inaczej w widżetach się loguje na konto niezależnie od konta systemowego a chyba było inaczej...w każdym bądź razie nie używałem ich i dziś włączyłem przypadkiem a tu zalogowany jestem...niby jak i dlaczego?

Opublikowano
17 minut temu, keposz napisał:

Aktualizacja  KB5006746 co ona daje???

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Co zrobić  by w Windows 11 mieć widżety,bo jak klikam PPM na pasku zadań i wybieram: Ustawienia paska zadań w otwartym oknie w Elementy paska zadań mogę jedynie włączyć: Wyszukaj,Widok zadań i Rozmowa,ale nie ma nic odnośnie włączenie widżetów w ustawieniach paska zadań?

Nawet po dzisiejszej instalacji aktualizacji nie mam możliwości włączenia widżetów w ustawieniach paska zadań

Opublikowano
Cytat

U mnie nie są dostępne po tej aktualizacji. Każe się zalogować.

To było już przed tą aktualizacją, napisałem o tym bo mi się rzuciło  to w oczy (jest zaloguj się) wcześniej tego nie było, po prostu nie działały.

Cytat

Co zrobić  by w Windows 11 mieć widżety,bo jak klikam PPM na pasku zadań i wybieram: Ustawienia paska zadań w otwartym oknie w Elementy paska zadań mogę jedynie włączyć: Wyszukaj,Widok zadań i Rozmowa,ale nie ma nic odnośnie włączenie widżetów w ustawieniach paska zadań?

U mnie po prawokliku na pasku jest pokaż przycisk widżetów ale dodaje to startallback którego używam, natomiast w elementach paska zadań jest dostępny ale nie działa jak włączony jest ten programik, bez niego jest i działa poprawnie.

Opublikowano

Jak pisałem u mnie nie ma z tym problemu, pewnie u wielu innych też...tak pytając masz tę najnowszą aktualizację i po niej zniknęły? Swoją drogą te widżety to nic innego jak edge na pulpicie, zupełnie zbędne ale rozumiem że jak coś nie działa a powinno to trzeba drążyć.