stens Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 28 minut temu, egoiszt napisał(a): miałem opcje do wyboru "zachowanie ustawień i plików Ja "przerabiałem" 26200 na 26300 i normalnie miałem wybór. Cytuj
Portalnet Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Ktora wresje sciaga obecny MediaCreationTool.exe ? czy juz z ostatnią poprawką z 31 marca czy jeszcze nie ? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia W dniu 31.03.2026 o 19:23, stens napisał(a): A nie "ładujesz" Pro na Home? jeszcze może być też taka możliwość ( co prawda tutaj Ciebie nie dotyczy @egoiszt) ale pakiet językowy musi się zgadzać na obu wersjach. Tzn. PL na PL nie np. ENGL.na PL. P.S słuchaj kolegi @stens dobrze Tobie podpowiada, otwierasz talerzyk exe i jedzie. odnośnie jeszcze poprawki to powiadają Microsoft udostępnił poprawkę KB5086672 dla Windows 11. To ważna aktualizacja, bo naprawiająca błąd, który uniemożliwiał instalację marcowej aktualizacji zbiorczej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] stens lubi to Cytuj
seweryno Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia mam do was pytanie czy u was pokazuje się ten pasek do udostępniania plików? bo u mnie od jakiegoś czasu nie ma prawdopodobnie Microsoft go usuną ale nie wiem czy to prawda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Pasek udostępniania plików w systemie Windows 11 nie zniknął całkowicie, ale po ostatnich aktualizacjach (zwłaszcza w Eksploratorze plików) Microsoft zmienił jego wygląd i umiejscowienie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] może tutaj znajdziesz rozwiązanie. leven i seweryno lubią to Cytuj
seweryno Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 51 minut temu, LAGUNA napisał(a): Pasek udostępniania plików w systemie Windows 11 nie zniknął całkowicie, ale po ostatnich aktualizacjach (zwłaszcza w Eksploratorze plików) Microsoft zmienił jego wygląd i umiejscowienie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ok jest musiałem wejść udostępnianie w pobliżu i zaznaczyć tylko moje urządzenie dziękuję LAGUNA lubi to Cytuj egoiszt Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Pochwale się a co dostałem od rodziców na "zająca" , tzn jutro przyjedzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia "Dwudziesto piątkowcy" macie Microsoft w odpowiedzi na liczne prośby użytkowników przywraca w Windows 11 funkcję przenoszenia paska zadań na górę lub boki ekranu oraz zmianę jego rozmiaru. Ta wyczekiwana zmiana, będąca poprawką jednej z najbardziej krytykowanych decyzji, ma na celu zwiększenie dostosowania interfejsu (customizacji) podobnie jak w Windows 10. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeszcze żebyście nie myśleli że "aktualizacje psują system" One Tylko Ujawniają Problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wiecie gdzie se można pogrzebać egoiszt i VACek lubią to Cytuj stens Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 6 minut temu, LAGUNA napisał(a): przywraca w Windows 11 funkcję przenoszenia paska zadań na górę lub boki ekranu 1 Kwiecień HaaaaaaaHaaaa LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, stens napisał(a): 1 Kwiecień HaaaaaaaHaaaa Zając ich wyprzedził [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj seweryno Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 1 godzinę temu, egoiszt napisał(a): Pochwale się a co dostałem od rodziców na "zająca" , tzn jutro przyjedzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no no super laptop i ładny no i cena też ładna miłego grania egoiszt lubi to Cytuj egoiszt Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 5 minut temu, seweryno napisał(a): no no super laptop 14,5 calowy ekran z opcja rozbudowy SSD i RAM = magia w tych rozmiarach to rzadkość Cytuj darude123 Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek, LAGUNA, egoiszt i 2 innych lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Windows 11 25H2 na wszystkich komputerach, taki jest plan korporacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj egoiszt Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, LAGUNA napisał(a): na wszystkich komputerach jak nic nie zyebią to mogą nawet w kosmos dać na Artemis 2 Cytuj LAGUNA Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Microsoft przyspiesza aktualizacje Windows 11. Nowej wersji możesz nie zauważyć Microsoft szykuje zmianę w sposobie wdrażania aktualizacji Windows 11 25H2, która ma zostać zainstalowana automatycznie na komputerach w ciągu najbliższych miesięcy. Decyzja ta zapewne wywoła oburzenie wśród osób, które wolą same decydować, kiedy pobrać nowy update. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt lubi to Cytuj Kosa7 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 1.04.2026 o 20:08, egoiszt napisał(a): Wcześniej rufusem przerabiałem WINDE 24H2 Przerobił , zapisałem na kompie Uruchomiłem .exe i przemieliło wszystko i miałem opcje do wyboru "zachowanie ustawień i plików" Winda pobrana z MS idealnie się przerabia rusfusem , ta z UUPdump to lipton Przecież był juz tutaj przewijane musiałes instalowac pro na home albo odwrotnie musisz te same wersje mieć Cytuj LAGUNA Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Jak by kogoś interesowało (co prawda to jest 4.10) Aktualizacja Rufus 4.10 dodaje kompatybilność z Windows 11 25H2 ISO oraz funkcję zapisywania dysków do formatu ISO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt i leven lubią to Cytuj leven Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj zen888 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 1 godzinę temu, leven napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Spoko, za chwilę aktualizacje kwietniowe więc zaraz wszystko wróci do "normy". LAGUNA, egoiszt i Spirit lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Był Copilot, nie ma Copilota. Nie poznasz swojego laptopa Microsoft zaczyna wycofywać Copilota z aplikacji dołączonych do Windowsa 11. Notatnik i Narzędzie Wycinanie na pierwszy ogień - ale AI wcale nie znika. Microsoft oficjalnie rozpoczął proces usuwania Copilota z systemowych aplikacji Windowsa 11 Windows 11 bez AI? Microsoft zaczyna usuwać Copilota z aplikacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zen888 lubi to Cytuj egoiszt Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia To na ch wciskali klawisz do laptopów mam zamazać korektorem LAGUNA lubi to Cytuj olo320i Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia To całe ej aj było za darmo, teraz usuwają a później będzie trzeba za nie zolić żeby je mieć LAGUNA i egoiszt lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 19 godzin temu, egoiszt napisał(a): To na ch wciskali klawisz do laptopów mam zamazać korektorem Zostaw go w spokoju bo możliwe że za 2-3 aktualizacje będziesz musiał nim kręcić żeby uruchomić "Windowsa" W kwietniu 2026 roku aktualizacje systemu Windows 11 skupiają się na zwiększeniu wydajności, optymalizacji procesu aktualizacji oraz wymuszaniu przejścia na nowsze wersje systemu w celu zapewnienia bezpieczeństwa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt lubi to Cytuj leven Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jakieś żarty ? Cytuj LAGUNA Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia Tylko Microsoft Defender prawdę Tobie powie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Groszek1962 i egoiszt lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano Poniedziałek o 09:03 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 09:03 Ktoś chce się pobawić z Menu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 11 wymaga internetu do aktywacji. Microsoft: inaczej się nie da egoiszt lubi to Cytuj stens Opublikowano Poniedziałek o 10:03 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:03 Godzinę temu, LAGUNA napisał(a): Windows 11 wymaga internetu do aktywacji. Microsoft: inaczej się nie da Jak na razie działa: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE] "BypassNRO"=dword:00000001 Utworzyć plik .reg i go scalić w czasie instalacji, w chwili gdy jest wybór lokalizacji (Polska) Po scaleniu uruchomić PC poleceniem i wyłączyć neta. shutdown /r /t 0 Będzie opcja "Nie mam internetu" Groszek1962, JanKo66, LAGUNA i 1 inny lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano Poniedziałek o 10:30 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:30 25 minut temu, stens napisał(a): Jak na razie działa: no właśnie działa a wszędzie bija na alarm,nawet tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zobaczymy jak się toto potoczy. JanKo66 i egoiszt lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano Wtorek o 13:34 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 13:34 Podam tutaj bo dotyczy 11-nastki i fałszywej aktualizacji Windows 11 24H2 pod ostrzałem. Ta „aktualizacja” to pułapka W sieci pojawiła się kolejna niebezpieczna kampania. Tym razem cyberprzestępcy podszywają się pod oficjalne strony Microsoftu, oferując fałszywą aktualizację Windows. W rzeczywistości zamiast poprawek systemowych użytkownicy pobierają złośliwe oprogramowanie kradnące hasła i dane logowania. Strona została przygotowana tak, aby wyglądać wiarygodnie, co zwiększa ryzyko, że ktoś może dać się oszukać i uruchomić niebezpieczny instalator. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt, JanKo66 i zdzisiek24 lubią to Cytuj Poprzednia 166 167 168 169 170 171 172 Dalej Strona 171 z 172 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 27
egoiszt Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Pochwale się a co dostałem od rodziców na "zająca" , tzn jutro przyjedzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia "Dwudziesto piątkowcy" macie Microsoft w odpowiedzi na liczne prośby użytkowników przywraca w Windows 11 funkcję przenoszenia paska zadań na górę lub boki ekranu oraz zmianę jego rozmiaru. Ta wyczekiwana zmiana, będąca poprawką jednej z najbardziej krytykowanych decyzji, ma na celu zwiększenie dostosowania interfejsu (customizacji) podobnie jak w Windows 10. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeszcze żebyście nie myśleli że "aktualizacje psują system" One Tylko Ujawniają Problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wiecie gdzie se można pogrzebać egoiszt i VACek lubią to Cytuj
stens Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 6 minut temu, LAGUNA napisał(a): przywraca w Windows 11 funkcję przenoszenia paska zadań na górę lub boki ekranu 1 Kwiecień HaaaaaaaHaaaa LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, stens napisał(a): 1 Kwiecień HaaaaaaaHaaaa Zając ich wyprzedził [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
seweryno Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 1 godzinę temu, egoiszt napisał(a): Pochwale się a co dostałem od rodziców na "zająca" , tzn jutro przyjedzie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no no super laptop i ładny no i cena też ładna miłego grania egoiszt lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 2 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 5 minut temu, seweryno napisał(a): no no super laptop 14,5 calowy ekran z opcja rozbudowy SSD i RAM = magia w tych rozmiarach to rzadkość Cytuj
darude123 Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kocurek, LAGUNA, egoiszt i 2 innych lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Windows 11 25H2 na wszystkich komputerach, taki jest plan korporacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
egoiszt Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 1 godzinę temu, LAGUNA napisał(a): na wszystkich komputerach jak nic nie zyebią to mogą nawet w kosmos dać na Artemis 2 Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia Microsoft przyspiesza aktualizacje Windows 11. Nowej wersji możesz nie zauważyć Microsoft szykuje zmianę w sposobie wdrażania aktualizacji Windows 11 25H2, która ma zostać zainstalowana automatycznie na komputerach w ciągu najbliższych miesięcy. Decyzja ta zapewne wywoła oburzenie wśród osób, które wolą same decydować, kiedy pobrać nowy update. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt lubi to Cytuj
Kosa7 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia W dniu 1.04.2026 o 20:08, egoiszt napisał(a): Wcześniej rufusem przerabiałem WINDE 24H2 Przerobił , zapisałem na kompie Uruchomiłem .exe i przemieliło wszystko i miałem opcje do wyboru "zachowanie ustawień i plików" Winda pobrana z MS idealnie się przerabia rusfusem , ta z UUPdump to lipton Przecież był juz tutaj przewijane musiałes instalowac pro na home albo odwrotnie musisz te same wersje mieć Cytuj
LAGUNA Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia Jak by kogoś interesowało (co prawda to jest 4.10) Aktualizacja Rufus 4.10 dodaje kompatybilność z Windows 11 25H2 ISO oraz funkcję zapisywania dysków do formatu ISO [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt i leven lubią to Cytuj
leven Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
zen888 Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 1 godzinę temu, leven napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Spoko, za chwilę aktualizacje kwietniowe więc zaraz wszystko wróci do "normy". LAGUNA, egoiszt i Spirit lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Był Copilot, nie ma Copilota. Nie poznasz swojego laptopa Microsoft zaczyna wycofywać Copilota z aplikacji dołączonych do Windowsa 11. Notatnik i Narzędzie Wycinanie na pierwszy ogień - ale AI wcale nie znika. Microsoft oficjalnie rozpoczął proces usuwania Copilota z systemowych aplikacji Windowsa 11 Windows 11 bez AI? Microsoft zaczyna usuwać Copilota z aplikacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zen888 lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia To na ch wciskali klawisz do laptopów mam zamazać korektorem LAGUNA lubi to Cytuj
olo320i Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia To całe ej aj było za darmo, teraz usuwają a później będzie trzeba za nie zolić żeby je mieć LAGUNA i egoiszt lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 19 godzin temu, egoiszt napisał(a): To na ch wciskali klawisz do laptopów mam zamazać korektorem Zostaw go w spokoju bo możliwe że za 2-3 aktualizacje będziesz musiał nim kręcić żeby uruchomić "Windowsa" W kwietniu 2026 roku aktualizacje systemu Windows 11 skupiają się na zwiększeniu wydajności, optymalizacji procesu aktualizacji oraz wymuszaniu przejścia na nowsze wersje systemu w celu zapewnienia bezpieczeństwa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt lubi to Cytuj
leven Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jakieś żarty ? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia Tylko Microsoft Defender prawdę Tobie powie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Groszek1962 i egoiszt lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano Poniedziałek o 09:03 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 09:03 Ktoś chce się pobawić z Menu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Windows 11 wymaga internetu do aktywacji. Microsoft: inaczej się nie da egoiszt lubi to Cytuj
stens Opublikowano Poniedziałek o 10:03 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:03 Godzinę temu, LAGUNA napisał(a): Windows 11 wymaga internetu do aktywacji. Microsoft: inaczej się nie da Jak na razie działa: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\OOBE] "BypassNRO"=dword:00000001 Utworzyć plik .reg i go scalić w czasie instalacji, w chwili gdy jest wybór lokalizacji (Polska) Po scaleniu uruchomić PC poleceniem i wyłączyć neta. shutdown /r /t 0 Będzie opcja "Nie mam internetu" Groszek1962, JanKo66, LAGUNA i 1 inny lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano Poniedziałek o 10:30 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 10:30 25 minut temu, stens napisał(a): Jak na razie działa: no właśnie działa a wszędzie bija na alarm,nawet tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zobaczymy jak się toto potoczy. JanKo66 i egoiszt lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano Wtorek o 13:34 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 13:34 Podam tutaj bo dotyczy 11-nastki i fałszywej aktualizacji Windows 11 24H2 pod ostrzałem. Ta „aktualizacja” to pułapka W sieci pojawiła się kolejna niebezpieczna kampania. Tym razem cyberprzestępcy podszywają się pod oficjalne strony Microsoftu, oferując fałszywą aktualizację Windows. W rzeczywistości zamiast poprawek systemowych użytkownicy pobierają złośliwe oprogramowanie kradnące hasła i dane logowania. Strona została przygotowana tak, aby wyglądać wiarygodnie, co zwiększa ryzyko, że ktoś może dać się oszukać i uruchomić niebezpieczny instalator. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] egoiszt, JanKo66 i zdzisiek24 lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników