Jump to content

Rainmeter - proponuję nowy dział na tym podforum

Recommended Posts

Posted

Strona domowa - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

To program do upiększania pulpitu - ale nie tylko - można mieć wiele gadgetów które - np. monitorują system itp.

To bardzo popularny program - wpiszcie w google i możecie czytać i oglądać godzinami.

Jest bardzo prosty - wystarczy zainstalować i na starcie już macie niektóre gadgety.

A skórek - jest od cholery w internecie - niektóre płatne.

Mam nawet takie coś - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - wszystkie wskazniki  na bieżąco pokazują i działają w czasie rzeczywistym - ale to już raczej dla pasjonatów

Sam uzywam tego- rainmetera -  i mam duuży zestaw skórek - nie wiem jak to nazwać - dużo płatnych - wiadomo - płatne są najczęściej super i bardzo rozbudowane.

Jak będę widział zainteresowanie w tym temacie - wstawię mój zestaw - wieele płatnych.

Chociaż za bardzo nie liczę na jakieś zainteresowanie - to już nie te forum co kiedyś.

Teraz to tylko wieele tematów - jaki system na mojego.........   :cwl:

Posted
53 minuty temu, zbigniew59 napisał:

Chociaż za bardzo nie liczę na jakieś zainteresowanie - to już nie te forum co kiedyś.

Racja, niektórzy dorośli i nie potrzebują pierdyliona ciotowatych, zamulających i zbędnych dodatków do systemu, żeby podniecać się kolorowym, oczojebnym pulpitem :22

Adiwin&&, aweriel, VACek and 4 others like this
Posted

Zbyniu, bez urazy ale na każdy programik  robić osobny dział? Bez jaj. Chcesz się pochwalić wyglądem, wrzuć do mój pulpit czy jakoś tak.

To nie chodzi o forum czy teraz czy kiedyś tam. Tylko twój pomysł który niestety jest z grupy "jaki system pod mój sprzęt".

CO stoi na przeszkodzie być w software założył temat i go prowadził pomagając tym którzy się zainteresują. Z czasem i podwieszenia się może dorobisz jak będzie faktycznie przydatne. Zresztą nośny temat sam utrzymuje się na szczycie.

Posted

1. Proponując nowy dział, piszesz temat nie w tym dziale co trzeba.
2. Rainmeter jest spoko aplikacją, lecz większość z pulpitu robi sobie kicz tak jak z ledami RGB (brak smaku i umiaru).

3. Odpowiedni dział na program Rainmeter: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
4. Odpowiedni dział na każdy widget, który możesz sobie tagować lub w tytule dodać [Rainmeter]: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Zależy na jakiej stacji pogodowej jest zrobiony. Czytałem że kody miast już nie działają - teraz trzeba podać Latitude and longitude koordynaty.

Ale to chyba musi być skin przerobiony - nie wiem.

Posted

To tylko scren z pulpitu.

Tu masz na początek - przeglądaj może coś znajdziesz.

- [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A tu bardzo fajne i ciekawe paczki razem z tapetami do nich-