TediPower Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Tak Zmieniałem co znalazłem. a język przez Win zainstalowany pro, ustawienia / język Cytuj
smiglo5 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Znajomy miał build 1909 od Ghosta i Windows mu wymusił (tak twierdzi, że nic nie robił) aktualizacje do 2004, czego na Modzie robić się nie powinno, czy faktycznie mogło mu tak wymusić czy jednak coś kliknął? Cytuj
kamiloxf Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 20 minut temu, smiglo5 napisał: Znajomy miał build 1909 od Ghosta i Windows mu wymusił (tak twierdzi, że nic nie robił) aktualizacje do 2004, czego na Modzie robić się nie powinno, czy faktycznie mogło mu tak wymusić czy jednak coś kliknął? Raczej kliknął smiglo5 lubi to Cytuj
smiglo5 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Godzinę temu, kamiloxf napisał: Raczej kliknął Dokładnie taki popup miał, nie wiem czy on wyskakuje sam, czy dopiero wtedy kiedy sam go pobierzesz Cytuj
SilverShai Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Zmiana wersji wymaga zgody tj trzeba kliknąć. system nawet gdyby miał auto to nie podniesie mu z 1909 do 2004 czy 2009 bez ingerencji użytkownika. Nie mniej jak miał starszą wersję to lepiej niech sobie zrobi reinstalację - aktualizacja w ten sposób bardzo zaśmieca system i dorzuca to co było usunięte. Cytuj
kris2013 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 x64 (19042.867) - (MSU) Nie wchodzi.Błąd Wystąpiły problemy podczas instalowania aktualizacji, ale ponowimy próbę później. Jeśli ten problem będzie nadal występować i chcesz przeszukać Internet lub uzyskać informacje od pomocy technicznej, użyj kodu błędu: (0x800f0988) Cytuj
felcio11a Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Cześć wszystkim. Chciałem zapytać was kiedy można się spodziewać systemu ghost spectre w najbliższym czasie z najnowszymi poprawkami w wersji 20h1 i 20h2 a nie standalone update tylko cały system z najnowszymi poprawkami. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
ViperUS Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 W dniu 13.03.2021 o 19:31, felcio11a napisał: Cześć wszystkim. Chciałem zapytać was kiedy można się spodziewać systemu ghost spectre w najbliższym czasie z najnowszymi poprawkami w wersji 20h1 i 20h2 a nie standalone update tylko cały system z najnowszymi poprawkami. Pozdrawiam serdecznie. Ma kanał na YT więc tam możesz próbować się dowiedzieć. Cytuj
Poll300 Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 W dniu 13.03.2021 o 19:31, felcio11a napisał: Cześć wszystkim. Chciałem zapytać was kiedy można się spodziewać systemu ghost spectre w najbliższym czasie z najnowszymi poprawkami w wersji 20h1 i 20h2 a nie standalone update tylko cały system z najnowszymi poprawkami. Pozdrawiam serdecznie. Niestety to jest zagraniczny system i nie ma co liczyć by na tym forum było jakiekolwiek wsparcie dokładnie jak napisał [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] obejrzyj kanał Ghost ew wejdź na oficjalną stronę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Fb jak cos ale pisac po en do niego bo w Pl nie bardzo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
werwaok Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Nie wiem czy ktoś już wstawiał. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poprawiona najlżejsza edycja, bez numerka, z 20. marca br. Bardzo fajnie chodzi w VM, może zainstaluję na starym laptopie. Jak się ściąga i instaluje polski język? Najlepiej i najbardziej interesowałoby mnie integracja do instalacji, tylko otwieranie np. MSMG już tak hardkorowo pociętego systemu nie wiem czy czegoś nie spi****li paczka językowa JanKo6 lubi to Cytuj
werwaok Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Na moim najstarszym laptopie po instalacji system się nie uruchamia. Ten Duch Widmo Ninja chyba już olał rozwój edycji 32-bit. Ostatnia wersja ósemki - 11/29/2020 Poprzednia dziesiąta od roku nieaktualizowa - 03/20/2020 Cytuj
xqs Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Pojawiła się nowa wersja 21H1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
kris2013 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Prosi o hasło do linku mediafire ??? Cytuj
niewpor Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 Jakie to hasło-=---ghost123??? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 @niewpor Password: Mediafire: ghost1435 Mirrored.to: ghost5643 Zip: ghostspectre21h1 Cytuj
Artur Opublikowano 30 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2021 czy tez macie problem ze sklepem, nie można zainstalować Cytuj
MarcinGX Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Gaming 21H1 (ghost spectre) Super Lite 21H1 (2009) (Preview Release) Edycja: Superlite, Compact, Without Defender Build: 19043.906 Architektura: x64 Language: en-US lub pobierz pakiet językowy Polski Size: 2.97 GB Pobierz: Mediafire [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] GDrive [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
GrelYk Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 W dniu 1.04.2021 o 02:44, MarcinGX napisał: Gaming 21H1 (ghost spectre) Super Lite 21H1 (2009) (Preview Release) Edycja: Superlite, Compact, Without Defender Build: 19043.906 Architektura: x64 Language: en-US lub pobierz pakiet językowy Polski Size: 2.97 GB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pobierz: Mediafire [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] GDrive [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie jestem przekonany czy dla tej wersji warto instalować wszystko od nowa. Moim skromnym zdaniem lepiej poczekać na wersję 21H2... Cytuj
Boru Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Między wersją WPE a Normal jest różnica tylko na poziomie instalatora ? Cytuj
GrelYk Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W dniu 2.04.2021 o 17:54, Boru napisał: Między wersją WPE a Normal jest różnica tylko na poziomie instalatora ? Tak Cytuj
smiglo5 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W jaki sposób spolszczacie najnowszego builda od GHOSTa? Chodzi mi o 2009 ISO Update2. Ja to robię w ten sposób: Stawiam system > reboot przy pytaniu po zobaczeniu pulpitu Offline instaluje sterowniki od chipsetu, grafiki LAN i audio przygotowane wcześniej na jakimś pendrive Po każdym sterowniku reset PCta Podłączam do komputera kabel ethernet, wchodze w ustawienia czasu i daty, synchronizuje się ze swoim timezonem Robię Windows Update i daje mu pobrać sterowniki i aktualizacje Z toolboxa włączam printer spooler, potem instaluje MS Store Jeżeli w MS Store "Pakiet Językowy polski" nie chce się pobrać robię to przez ustawienia języka w Windowsie Po pobraniu języka reset PCta Wchodzę w ustawienia administracyjne językowe, i robię od góry: 1. Ekran Powitalny i konta nowych użytkowników > zatwierdzam 2 checkboxy na dole, reset kompa 2. Zmieniam system locale pod spodem na polske, reset kompa. W ten sposób mam wszystko po polsku, no może oprócz ekranu powitalnego na którym jest "Welcome" zamiast "Witamy". Ale napisy w filmach po pobraniu są po polsku, nie ma problemów z polskimi znakami. Aplikacje też chwytają, że chce je instalować w języku polskim. Macie inny swój sposób jak stawiacie GHOSTa po polsku? Cytuj
MarcinGX Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Najlepiej jakby ktoś znający na modowaniu zintegrował ISO z językiem Polskim. Kosiara lubi to Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Działa normalnie nie ma problemów trzeba tylko czytać dokładnie czego nie robic. Cytuj
GrelYk Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 22 godziny temu, smiglo5 napisał: W jaki sposób spolszczacie najnowszego builda od GHOSTa? Chodzi mi o 2009 ISO Update2. Ja to robię w ten sposób: Stawiam system > reboot przy pytaniu po zobaczeniu pulpitu Offline instaluje sterowniki od chipsetu, grafiki LAN i audio przygotowane wcześniej na jakimś pendrive Po każdym sterowniku reset PCta Podłączam do komputera kabel ethernet, wchodze w ustawienia czasu i daty, synchronizuje się ze swoim timezonem Robię Windows Update i daje mu pobrać sterowniki i aktualizacje Z toolboxa włączam printer spooler, potem instaluje MS Store Jeżeli w MS Store "Pakiet Językowy polski" nie chce się pobrać robię to przez ustawienia języka w Windowsie Po pobraniu języka reset PCta Wchodzę w ustawienia administracyjne językowe, i robię od góry: 1. Ekran Powitalny i konta nowych użytkowników > zatwierdzam 2 checkboxy na dole, reset kompa 2. Zmieniam system locale pod spodem na polske, reset kompa. W ten sposób mam wszystko po polsku, no może oprócz ekranu powitalnego na którym jest "Welcome" zamiast "Witamy". Ale napisy w filmach po pobraniu są po polsku, nie ma problemów z polskimi znakami. Aplikacje też chwytają, że chce je instalować w języku polskim. Macie inny swój sposób jak stawiacie GHOSTa po polsku? Zależy na jakiej wersji to robisz? Jeśli na "COMPACT" a nie na "SUPERLITE" to ok. Jeśli zaś robisz to na "SUPERLITE" to tam nie na darmo autor wyłączył Windows Update, żeby z niego korzystać. Po takim zabiegu wszystko co jest "zoptymizowane" może nie działać tak jak powinno więc polecam nie używać Windows Update na wersji "SUPERLITE". Cytuj
budge Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Gaming 21H1 (ghost spectre) Super Lite 21H1 (2009) (Preview Release) z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zibino, MarcinGX i JanKo6 lubią to Cytuj
Kosiara Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2021 5 godzin temu, budge napisał: Gaming 21H1 (ghost spectre) Super Lite 21H1 (2009) (Preview Release) z językiem polskim: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sam to robiłeś? I można wiedzieć czym? Chciałbym się dowiedzieć na przyszłość, żeby samemu sobie robić takie rzeczy. MarcinGX lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi