Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
47 minut temu, Franz Maurer napisał:

hahaha, to Ci się udało jeszcze ta emotka na końcu batem po dupce  :D

bo ile jeszcze mamy czekać?

Opublikowano
Godzinę temu, Franz Maurer napisał:

Chłopak ma życie prywatne rodzina, dom, praca więc pomyśl zanim coś napiszesz ;) 

no przecież wiem ale dobrze byłoby wiedzieć kiedy można się doczekać

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] > dałbyś radę  udostępnić 'W 8.1 Enterprise'
z wszystkimi niezbędnymi i najnowszymi aktualizacjami ? 
_ oczywiście bez tych zawierających "telemetrię" ?!.
Chętnie z optymalizacją pracy na dyskach SSD ...

:pomocy:

Opublikowano
3 godziny temu, plusik napisał:

Ale robotę zleciłeś srom-otnikowi  po prostu pozazdrościć . Pozdrawiam

NIE ZLECIŁEM - jedynie zapytałem :rolleyes:

Pozdrawiam ...

Opublikowano

Ludzie już nie przesadzajcie, bo wyjdzie na to, że o nic zapytać nie można. Sromotnik może też odpowiedzieć takiej osobie, dlaczego nie widzi sensu robienia moda enterprise 8.1 i szafa gra. Poza tym widać, że sam lubi modować systemy, a ludzie uwielbiają jego mody, więc z ciekawości się pytają czy byłaby możliwość zrobienia takiej wersji. Fakt trochę, że kolega tym ostatnim zdaniem źle ujął "chętnie z optymalizacją ssd" faktycznie to już brzmiało jak zamówienie w macu, ale reszta wskazywała na zapytanie. :P  

Opublikowano
Cytat

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

No niestety nie w tym problem, przeinstalowałem wszystkie i nie działa. Przy instalacji środowiska "microsoft visual c# 2013" powinny też zostać zainstalowane wszystkie wymagane biblioteki, itd. Samo środowisko też się nie uruchamia.

Opublikowano
W dniu 28.06.2021 o 16:50, jorg35 napisał:

Lepiej strać się stąd bo same kłopoty z tobą wymyśl-oku.:lol:

Lepiej weź się za naukę, gdyż robisz błędy ortograficzne ... :finger

Opublikowano
2 godziny temu, jnm napisał:

Lepiej weź się za naukę, gdyż robisz błędy ortograficzne ... 

Ja tu nie widzę żadnego błędu ortograficznego i skończ te zaczepki trolluj sobie gdzie indziej.;)

Opublikowano
11 godzin temu, adonx napisał:

Ja tu nie widzę żadnego błędu ortograficznego i skończ te zaczepki trolluj sobie gdzie indziej.;)

Następny NIEUK... :OI

14 godzin temu, jnm napisał:

Lepiej strać się stąd bo same kłopoty z tobą wymyśl-oku.:lol:

z Tobą ,- TAK SIĘ PISZE ... :bash:

Opublikowano
W dniu 10.07.2021 o 19:01, janek917 napisał:

Witam. System ok. Jak zlikwidować logo windows - test z prawego dolnego rogu?

Mógłbyś może - wykonać zrzut ekranowy Windows'a,

gdyż z tego co Ty napisałeś, 

trudno jest coś wywnioskować ... :unsure:

Opublikowano

Witam,

czy korzysta  ktoś z  Was z platformy Stadia na tej modyfikacji?

Jeśli tak to czy wszystko jest ok? Na modyfikacji 10 nie miałem problemów, tutaj mam ścinający się obraz.

Net- 200mbps, próbowałem z akceleracją w chrome i bez,różne sterowniki do grafiki,nie mam pomysłu.

Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Witam

Czy miał ktoś  taki problem:  Antyvirusy  ESET Internet Security lub ESET Endpoint Intenet Security,  z firewall'em pracującym w trybie interaktywnym blokują całkowicie intenet ?  W trybie automatycznym wszystko jest OK.   Przestawianie trybu pracy , tam i z powrotem, bez efektu.  Reinstalacja antyvirusa  bez efektu.  Wersja komercyjna lub "inna "  ta sama   sytuacja.  System czysty, tylko sterowniki, podkreślam bez żadnych dodatkowych tweaków lub modyfikacji.   Kasperski KIS ta sam sytuacja po wyłączeniu automatycznego zarządzania firewall'em .  Uprzedzając pytania , potrzebuje  trybu interaktywnego .

Opublikowano

Wow! niesamowity przyrost na CPU Ci wyszedł! muszę wytestować na moim leciwym A8-5550M z HDD. Bujam się cały czas od 7 po 11 i za każdym razem czegoś mi brakuje.... Może ten system jest rozwiązaniem!

Opublikowano

Witam

Ponawiam

Czy miał ktoś  taki problem ? :  Antyvirusy  ESET Internet Security lub ESET Endpoint Intenet Security,  z Firewall'em pracującym w trybie interaktywnym blokują całkowicie Intenet !

W trybie automatycznym wszystko jest OK.   Przestawianie trybu pracy ,  tam i z powrotem, bez efektu.  Reinstalacja Antyvirusa  bez efektu.  Wersja komercyjna lub "inna "  ta sama sytuacja.  System czysty (bezpośrednio po zainstalowaniu), tylko sterowniki, podkreślam bez żadnych dodatkowych Tweaków lub modyfikacji.

Kasperski KIS ta sam sytuacja, po wyłączeniu automatycznego zarządzania Firewall'em . 

Uprzedzając pytania ,  potrzebuje  trybu Interaktywnego, do tworzenia reguł na bierząco.

Z góry dziękuje za odzew

Już nieaktualne !