Gość Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 47 minut temu, Franz Maurer napisał: hahaha, to Ci się udało jeszcze ta emotka na końcu batem po dupce bo ile jeszcze mamy czekać? Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 46 minut temu, smaug123 napisał: bo ile jeszcze mamy czekać? Chłopak ma życie prywatne rodzina, dom, praca więc pomyśl zanim coś napiszesz Cytuj
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 Godzinę temu, Franz Maurer napisał: Chłopak ma życie prywatne rodzina, dom, praca więc pomyśl zanim coś napiszesz no przecież wiem ale dobrze byłoby wiedzieć kiedy można się doczekać Cytuj
Franc Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2021 Czekaj cierpliwie, jak wyjdzie będzie stosowne info srom-otnik lubi to Cytuj
bunio1 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2021 @smaug123 widzisz @srom-otnik jest ponad to i nawet Ci nie odpowiada, wyciągnij z tego wnioski srom-otnik lubi to Cytuj
jnm Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] > dałbyś radę udostępnić 'W 8.1 Enterprise' z wszystkimi niezbędnymi i najnowszymi aktualizacjami ? _ oczywiście bez tych zawierających "telemetrię" ?!. Chętnie z optymalizacją pracy na dyskach SSD ... Cytuj
plusik Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 Ale robotę zleciłeś srom-otnikowi po prostu pozazdrościć . Pozdrawiam jorg35 lubi to Cytuj
jnm Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 3 godziny temu, plusik napisał: Ale robotę zleciłeś srom-otnikowi po prostu pozazdrościć . Pozdrawiam NIE ZLECIŁEM - jedynie zapytałem Pozdrawiam ... Cytuj
jorg35 Opublikowano 27 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2021 6 godzin temu, jnm napisał: NIE ZLECIŁEM - jedynie zapytałem Ale presja jest i zawracanie d**y. adonx lubi to Cytuj
jnm Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 W dniu 27.06.2021 o 13:51, jorg35 napisał: Ale presja jest i zawracanie d**y. SAM ZAWRACASZ dup....... Cytuj
jorg35 Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2021 8 minut temu, jnm napisał: SAM ZAWRACASZ dup....... Lepiej strać się stąd bo same kłopoty z tobą wymyśl-oku. adonx lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Ludzie już nie przesadzajcie, bo wyjdzie na to, że o nic zapytać nie można. Sromotnik może też odpowiedzieć takiej osobie, dlaczego nie widzi sensu robienia moda enterprise 8.1 i szafa gra. Poza tym widać, że sam lubi modować systemy, a ludzie uwielbiają jego mody, więc z ciekawości się pytają czy byłaby możliwość zrobienia takiej wersji. Fakt trochę, że kolega tym ostatnim zdaniem źle ujął "chętnie z optymalizacją ssd" faktycznie to już brzmiało jak zamówienie w macu, ale reszta wskazywała na zapytanie. Cytuj
piotr47 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 mam problem z aplikacjami napisanymi w C# 2013, same środowisko też powoduje błędy (te same). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Faramir Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 19 minut temu, piotr47 napisał: mam problem z aplikacjami napisanymi w C# 2013, same środowisko też powoduje błędy (te same). zobacz ten temat Cytuj
piotr47 Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2021 Cytat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No niestety nie w tym problem, przeinstalowałem wszystkie i nie działa. Przy instalacji środowiska "microsoft visual c# 2013" powinny też zostać zainstalowane wszystkie wymagane biblioteki, itd. Samo środowisko też się nie uruchamia. Cytuj
jnm Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 W dniu 28.06.2021 o 16:50, jorg35 napisał: Lepiej strać się stąd bo same kłopoty z tobą wymyśl-oku. Lepiej weź się za naukę, gdyż robisz błędy ortograficzne ... Cytuj
adonx Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 2 godziny temu, jnm napisał: Lepiej weź się za naukę, gdyż robisz błędy ortograficzne ... Ja tu nie widzę żadnego błędu ortograficznego i skończ te zaczepki trolluj sobie gdzie indziej. Cytuj
jkaw Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 Witam. System ok. Jak zlikwidować logo windows - test z prawego dolnego rogu? Cytuj
jnm Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 11 godzin temu, adonx napisał: Ja tu nie widzę żadnego błędu ortograficznego i skończ te zaczepki trolluj sobie gdzie indziej. Następny NIEUK... 14 godzin temu, jnm napisał: Lepiej strać się stąd bo same kłopoty z tobą wymyśl-oku. z Tobą ,- TAK SIĘ PISZE ... Cytuj
janek917 Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 51 minut temu, jkaw napisał: Witam. System ok. Jak zlikwidować logo windows - test z prawego dolnego rogu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
adonx Opublikowano 10 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2021 @jnm widać jaka w tobie jest agresja frustracja i przyrośnięte ego,lepiej idź do specjalisty. jorg35 lubi to Cytuj
jnm Opublikowano 12 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2021 W dniu 10.07.2021 o 19:01, janek917 napisał: Witam. System ok. Jak zlikwidować logo windows - test z prawego dolnego rogu? Mógłbyś może - wykonać zrzut ekranowy Windows'a, gdyż z tego co Ty napisałeś, trudno jest coś wywnioskować ... Cytuj
Mati087 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam, czy korzysta ktoś z Was z platformy Stadia na tej modyfikacji? Jeśli tak to czy wszystko jest ok? Na modyfikacji 10 nie miałem problemów, tutaj mam ścinający się obraz. Net- 200mbps, próbowałem z akceleracją w chrome i bez,różne sterowniki do grafiki,nie mam pomysłu. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
macname Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2021 Witam Czy miał ktoś taki problem: Antyvirusy ESET Internet Security lub ESET Endpoint Intenet Security, z firewall'em pracującym w trybie interaktywnym blokują całkowicie intenet ? W trybie automatycznym wszystko jest OK. Przestawianie trybu pracy , tam i z powrotem, bez efektu. Reinstalacja antyvirusa bez efektu. Wersja komercyjna lub "inna " ta sama sytuacja. System czysty, tylko sterowniki, podkreślam bez żadnych dodatkowych tweaków lub modyfikacji. Kasperski KIS ta sam sytuacja po wyłączeniu automatycznego zarządzania firewall'em . Uprzedzając pytania , potrzebuje trybu interaktywnego . Cytuj
kilerek3 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Wow! niesamowity przyrost na CPU Ci wyszedł! muszę wytestować na moim leciwym A8-5550M z HDD. Bujam się cały czas od 7 po 11 i za każdym razem czegoś mi brakuje.... Może ten system jest rozwiązaniem! Cytuj
macname Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Witam Ponawiam Czy miał ktoś taki problem ? : Antyvirusy ESET Internet Security lub ESET Endpoint Intenet Security, z Firewall'em pracującym w trybie interaktywnym blokują całkowicie Intenet ! W trybie automatycznym wszystko jest OK. Przestawianie trybu pracy , tam i z powrotem, bez efektu. Reinstalacja Antyvirusa bez efektu. Wersja komercyjna lub "inna " ta sama sytuacja. System czysty (bezpośrednio po zainstalowaniu), tylko sterowniki, podkreślam bez żadnych dodatkowych Tweaków lub modyfikacji. Kasperski KIS ta sam sytuacja, po wyłączeniu automatycznego zarządzania Firewall'em . Uprzedzając pytania , potrzebuje trybu Interaktywnego, do tworzenia reguł na bierząco. Z góry dziękuje za odzew Już nieaktualne ! Cytuj
marek2545 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2021 fantastyczny system Layon i srom-otnik lubią to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 13 godzin temu, marek2545 napisał: fantastyczny system Wiem, bo sam go aktualnie używam ;-)) Layon i marek2545 lubią to Cytuj
vegeta80 Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Ten system jest szybszy niż win 7. Dobra robota Layon lubi to Cytuj
Reevolxxx Opublikowano 26 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie idzie WiFi włączyć USB Ok działa xd Edytowane 26 Sierpnia 2021 przez Reevolxxx Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi