Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, nudzija napisał:

@pitaro 1909 i ltsc

A który z jg10 będzie miej problemowym, ltsc czy ltsb? 

Im nowsze to chyba bardziej pochrzanione. Jak zapodawałem ostro akcje z folderu prywatność to m. in. wi-fi szalało (żółty wykrzyknik). 

Opublikowano

@ > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] & [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  -  nie ten temat, to temat o 'Win JG8.1 Pro x64' , NiE o "porąbanym" 'Win 10'   :E

Opublikowano
W dniu 11.03.2019 o 19:02, srom-otnik napisał:

Dziękuję za wyłapanie buga!

Plik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

podmień w WINDOWS\System32\OZ

PZDR!

Zapodaj jeszcze raz ten plik na usypianie .

albo @stens

Opublikowano
W dniu 2.06.2020 o 11:33, adamkon napisał:

Zapodaj jeszcze raz ten plik na usypianie .

albo @stens

W dniu 2.06.2020 o 11:44, stens napisał:

Zapisz jako H.cmd

W dniu 2.06.2020 o 18:21, adamkon napisał:

Na nic się nie przydałeś - pozostał tylko @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] .

W dniu 2.06.2020 o 20:23, stens napisał:

To jest wpis w pliku od sromotnika. A czy masz w UEFI włączone usypianie.

Plik pobrany z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], nie stworzony przez mnie.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
1 godzinę temu, srom-otnik napisał:

Witam!

Zastanawiam się, czy do wersji pełnej dodać Edge Chromium? Jest niby dostępny w Windows Update, więc skoro mam integrować poprawki, to może Edga również, wzorem ostatniej mojej przeróbki 2004?

Lepiej już dodać link do instalatora jak to robisz w przypadku innych  przeglądarek, i tak niewielu użytkowników moda będzie z Edge korzystało

Opublikowano
13 godzin temu, srom-otnik napisał:

Witam!

Zastanawiam się, czy do wersji pełnej dodać Edge Chromium? Jest niby dostępny w Windows Update, więc skoro mam integrować poprawki, to może Edga również, wzorem ostatniej mojej przeróbki 2004?

12 godzin temu, Franc napisał:

Lepiej już dodać link do instalatora jak to robisz w przypadku innych  przeglądarek, i tak niewielu użytkowników moda będzie z Edge korzystało

Zgadzam się, wydaje mi się że większość osób i tak będzie używać chrome/firefox 

Opublikowano

Wielkie dzięki, kolego Franc.:thumbsup: Dokładnie o to chodziło.

Wiele czasu spędziłem na poszukiwaniu tematu na DeviantArt. Niestety nic nie znalazłem. Zresztą w innych miejscach w sieci też nie.

:cheers:

Opublikowano
W dniu 28.06.2020 o 22:09, srom-otnik napisał:

Witam!

Jak dla mnie najlepszą przeglądarką jest Firefox. I choć w z bólem przyjmowałem zmianę silnika - i szukałem zamiennika - to obecnie na powrót go cenię.

Opublikowano
14 minut temu, srom-otnik napisał:

NOWE ISO na pierwszej stronie

O, zarąbiście. A można wiedzieć jakie zmiany zaszły? Czy to raczej niezbyt stosowne pytanie? :P

Opublikowano
W dniu 6.07.2020 o 14:28, srom-otnik napisał:

- Integracja łatek z okresu od grudnia,

- uproszczony optymalizator, lepiej ustawione usługi, 

- dokładniejsze Czyszczenie,

Opis zmian