Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio ? W sumie możliwe ale jakoś nigdy więcej niż 5GB nie pobierałem. Myślałem że im chodzi o limit na przeglądarce czy koncie  :)

Opublikowano

Uzycie samego programu pomoglo. Sciagnalem bardzo szybko nowa winde. Jutro zabieram sie za testy bo nie chce mi sie teraz z instalacja programow bawic.

P.S. Sromotnik przewidujesz moze nowe buildy na bazie 1803? Pytam bo ta wstawka wisi dosc dlugo i nie chcialbym dwa razy sie bawic w reinstalke...

Opublikowano
11 godzin temu, HAMANN napisał:

Sromotnik przewidujesz moze nowe buildy na bazie 1803? Pytam bo ta wstawka wisi dosc dlugo i nie chcialbym dwa razy sie bawic w reinstalke...

Witaj!

Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10.
PZDR!

Opublikowano

Siemka. Tak dawno nie wchodziłem tutaj i nie dowierzam Srom-otnik odrodził się jak feniks z popiołów. Kopę lat Cię nie było albo u mnie tak szybko czas leci :) Muszę sobie zainstalować tego moda :) Zobaczymy co potrafi Twój mod do dzisiaj niezapomniane mody XP-ka później W7 a najlepszy Twój mod na bazie Servera JG Extreme 7. pozdro

Opublikowano
12 godzin temu, srom-otnik napisał:

Witaj!

Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10.
PZDR!

Rozumiem. Na bieżąco będę śledził Twoje wstawki bo przyznam, że po JG XP i JG Seven Extreme lepszych wind u siebie nie miałem :) Nie mam słabej maszyny ale Twoje mody są prostsze w obsłudze i pozbawione pierdół jakie windows oferuje... Oby tak dalej :thumbsup:

Opublikowano
11 godzin temu, szymibtw napisał:

Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends :P? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina?

A więcej informacji? Może jaki to błąd? Bo u innej osoby może to działać bez problemu.

Opublikowano
11 godzin temu, szymibtw napisał:

Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends :P? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina?

Zainstaluj directa'x 9c. On się sam instaluje przy instalacji gry, ktorej zapewne nie zrobiles i odpalasz po prostu dlatego brakuje mu pakietów :). W kazdym systemie to ci sie trafi.

Opublikowano

Dwa błędy znalazłam u siebie w zainstalowanej wersji CORE - może ktoś będzie mógł pomóc lub coś takiego miał u siebie:

1) win po zamknięciu i uruchomieniu nie odświeża dobrze, muszę zrestartować i dopiero zaczyna działać. 3 razy po zamknięciu systemu zdarzyło się, że nie chciał odpalić - błąd rozruchu. Już myślałam, że będę musiała od nowa instalować, ale na szczęście za którymś resetem odpalił. Teraz już go nie wyłączam tylko odsyłam w stan uśpienia.

2) doinstalowałam języki w których piszę oprócz dwóch bazowych - nie było problemu ALE... nie mogę ustawić w nich klawiatur. Rosyjski w ogóle nie wyświetla klawiatury (pole w ustawieniach jest puste - tylko klawiatura bez nazwy. To samo słowacki i esperanto). Z paska systemowego w ogóle nie mogę wybrać tych języków doinstalowanych. Wyświetla się tylko POL i ENG przy próbie wyboru. Ma ktoś jakąś poradę na to?

Opublikowano
Godzinę temu, PannaAnna napisał:

Dwa błędy znalazłam u siebie w zainstalowanej wersji CORE - może ktoś będzie mógł pomóc lub coś takiego miał u siebie:

1) win po zamknięciu i uruchomieniu nie odświeża dobrze, muszę zrestartować i dopiero zaczyna działać. 3 razy po zamknięciu systemu zdarzyło się, że nie chciał odpalić - błąd rozruchu. Już myślałam, że będę musiała od nowa instalować, ale na szczęście za którymś resetem odpalił. Teraz już go nie wyłączam tylko odsyłam w stan uśpienia.

2) doinstalowałam języki w których piszę oprócz dwóch bazowych - nie było problemu ALE... nie mogę ustawić w nich klawiatur. Rosyjski w ogóle nie wyświetla klawiatury (pole w ustawieniach jest puste - tylko klawiatura bez nazwy. To samo słowacki i esperanto). Z paska systemowego w ogóle nie mogę wybrać tych języków doinstalowanych. Wyświetla się tylko POL i ENG przy próbie wyboru. Ma ktoś jakąś poradę na to?

Wyłącz opcje szybkiego uruchamiania wtedy nie będzie tego błędu.

Opublikowano
W dniu 25.07.2018 o 10:55, srom-otnik napisał:

Witaj!

PZDR!

byłoby miło bo akurat wtedy wychodzi Forza Horizon 4 a mój windows nie ma sklepu microsoft i będę musiał robić formata, pewnie nie tylko ja mam taką sytuację :D

Opublikowano
34 minuty temu, Pytles napisał:

byłoby miło bo akurat wtedy wychodzi Forza Horizon 4 a mój windows nie ma sklepu microsoft i będę musiał robić formata, pewnie nie tylko ja mam taką sytuację :D

Którą masz wersję zainstalowaną? Wersja Lite posiada Sklep

Opublikowano
15 minut temu, kaminskigdynia napisał:

Witam 

Mam taki problem poniżej na zdjęciu, nagrałem nawet dvd i to samo, nie wiem co zrobić nigdy z tym się nie spotkałem poprosze o pomoc. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Spróbuj pobrać ponownie :) 

Opublikowano
Godzinę temu, kaminskigdynia napisał:

Mam taki problem poniżej na zdjęciu, nagrałem nawet dvd i to samo, nie wiem co zrobić nigdy z tym się nie spotkałem poprosze o pomoc. 

Napisz jak nagrywasz DVD.

Opublikowano
14 godzin temu, kaminskigdynia napisał:

Witam 

2 godziny temu, kaminskigdynia napisał:

Witam to nie wina zle ściągniętego pliku ale chyba laptopa bo próbuje zainstalować winde na hp omenz tego roku  i wychodzą problemy jak na zdjęciach a na starym laptopie jest wybór jaka wersje chce zainstalować .

Pobierz plik z załacznika

rozpakuj

i plik

ei.cfg wrzuc do folderu SOURCES na penie

Opublikowano
Godzinę temu, KacipL napisał:

Pobierz plik z załacznika

rozpakuj

i plik

ei.cfg wrzuc do folderu SOURCES na penie

Dziekuje Ci kolego bardzo mocno pomoglo ruszylo do przodu ,  ale pojawił sie drugi problem w postaci bledu 0x80300024 , patrzylem w necie to drugi dysk przeszkadza tylko jak go wylaczyc bez otwierania obudowy ?