Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Serio ? W sumie możliwe ale jakoś nigdy więcej niż 5GB nie pobierałem. Myślałem że im chodzi o limit na przeglądarce czy koncie Cytuj
HAMANN Opublikowano 24 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2018 Uzycie samego programu pomoglo. Sciagnalem bardzo szybko nowa winde. Jutro zabieram sie za testy bo nie chce mi sie teraz z instalacja programow bawic. P.S. Sromotnik przewidujesz moze nowe buildy na bazie 1803? Pytam bo ta wstawka wisi dosc dlugo i nie chcialbym dwa razy sie bawic w reinstalke... Cytuj
srom-otnik Opublikowano 25 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2018 11 godzin temu, HAMANN napisał: Sromotnik przewidujesz moze nowe buildy na bazie 1803? Pytam bo ta wstawka wisi dosc dlugo i nie chcialbym dwa razy sie bawic w reinstalke... Witaj! Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10. PZDR! Cytuj
mrFreeze Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2018 Siemka. Tak dawno nie wchodziłem tutaj i nie dowierzam Srom-otnik odrodził się jak feniks z popiołów. Kopę lat Cię nie było albo u mnie tak szybko czas leci Muszę sobie zainstalować tego moda Zobaczymy co potrafi Twój mod do dzisiaj niezapomniane mody XP-ka później W7 a najlepszy Twój mod na bazie Servera JG Extreme 7. pozdro Cytuj
szymibtw Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2018 Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends ? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina? Cytuj
HAMANN Opublikowano 25 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2018 12 godzin temu, srom-otnik napisał: Witaj! Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10. PZDR! Rozumiem. Na bieżąco będę śledził Twoje wstawki bo przyznam, że po JG XP i JG Seven Extreme lepszych wind u siebie nie miałem Nie mam słabej maszyny ale Twoje mody są prostsze w obsłudze i pozbawione pierdół jakie windows oferuje... Oby tak dalej Cytuj
moszter Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 11 godzin temu, szymibtw napisał: Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends ? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina? A więcej informacji? Może jaki to błąd? Bo u innej osoby może to działać bez problemu. Cytuj
shepard Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2018 11 godzin temu, szymibtw napisał: Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends ? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina? Zainstaluj directa'x 9c. On się sam instaluje przy instalacji gry, ktorej zapewne nie zrobiles i odpalasz po prostu dlatego brakuje mu pakietów :). W kazdym systemie to ci sie trafi. Cytuj
waldhurz Opublikowano 29 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2018 rozumiem, że system pozbawiony jest tego szpiegowskiego syfu itd. ? można instalować? Cytuj
Malcolm102 Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 poproszę jakieś linki do tego systemu Win JG10 Pro x64, dzięki pozdro:) Cytuj
Gość Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 @Malcolm102 Naprawdę? Może przejrzyj temat od początku... Cytuj
PannaAnna Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Dwa błędy znalazłam u siebie w zainstalowanej wersji CORE - może ktoś będzie mógł pomóc lub coś takiego miał u siebie: 1) win po zamknięciu i uruchomieniu nie odświeża dobrze, muszę zrestartować i dopiero zaczyna działać. 3 razy po zamknięciu systemu zdarzyło się, że nie chciał odpalić - błąd rozruchu. Już myślałam, że będę musiała od nowa instalować, ale na szczęście za którymś resetem odpalił. Teraz już go nie wyłączam tylko odsyłam w stan uśpienia. 2) doinstalowałam języki w których piszę oprócz dwóch bazowych - nie było problemu ALE... nie mogę ustawić w nich klawiatur. Rosyjski w ogóle nie wyświetla klawiatury (pole w ustawieniach jest puste - tylko klawiatura bez nazwy. To samo słowacki i esperanto). Z paska systemowego w ogóle nie mogę wybrać tych języków doinstalowanych. Wyświetla się tylko POL i ENG przy próbie wyboru. Ma ktoś jakąś poradę na to? Cytuj
schonaldo Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2018 Godzinę temu, PannaAnna napisał: Dwa błędy znalazłam u siebie w zainstalowanej wersji CORE - może ktoś będzie mógł pomóc lub coś takiego miał u siebie: 1) win po zamknięciu i uruchomieniu nie odświeża dobrze, muszę zrestartować i dopiero zaczyna działać. 3 razy po zamknięciu systemu zdarzyło się, że nie chciał odpalić - błąd rozruchu. Już myślałam, że będę musiała od nowa instalować, ale na szczęście za którymś resetem odpalił. Teraz już go nie wyłączam tylko odsyłam w stan uśpienia. 2) doinstalowałam języki w których piszę oprócz dwóch bazowych - nie było problemu ALE... nie mogę ustawić w nich klawiatur. Rosyjski w ogóle nie wyświetla klawiatury (pole w ustawieniach jest puste - tylko klawiatura bez nazwy. To samo słowacki i esperanto). Z paska systemowego w ogóle nie mogę wybrać tych języków doinstalowanych. Wyświetla się tylko POL i ENG przy próbie wyboru. Ma ktoś jakąś poradę na to? Wyłącz opcje szybkiego uruchamiania wtedy nie będzie tego błędu. Cytuj
Pytles Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2018 W dniu 25.07.2018 o 10:55, srom-otnik napisał: Witaj! Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10. PZDR! byłoby miło bo akurat wtedy wychodzi Forza Horizon 4 a mój windows nie ma sklepu microsoft i będę musiał robić formata, pewnie nie tylko ja mam taką sytuację Cytuj
Franc Opublikowano 31 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2018 34 minuty temu, Pytles napisał: byłoby miło bo akurat wtedy wychodzi Forza Horizon 4 a mój windows nie ma sklepu microsoft i będę musiał robić formata, pewnie nie tylko ja mam taką sytuację Którą masz wersję zainstalowaną? Wersja Lite posiada Sklep Cytuj
waldhurz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W dniu 30.07.2018 o 00:07, waldhurz napisał: rozumiem, że system pozbawiony jest tego szpiegowskiego syfu itd. ? można instalować? witam ktoś coś wie może na ten tema? Cytuj
CloudX Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2018 @waldhurz Jest dołączony programik, który niszczy ten syf więc nie ma problemu. Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Witam Mam taki problem poniżej na zdjęciu, nagrałem nawet dvd i to samo, nie wiem co zrobić nigdy z tym się nie spotkałem poprosze o pomoc. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
shepard Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 15 minut temu, kaminskigdynia napisał: Witam Mam taki problem poniżej na zdjęciu, nagrałem nawet dvd i to samo, nie wiem co zrobić nigdy z tym się nie spotkałem poprosze o pomoc. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Spróbuj pobrać ponownie Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Godzinę temu, shepard napisał: Spróbuj pobrać ponownie to samo Cytuj
stens Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Godzinę temu, kaminskigdynia napisał: Mam taki problem poniżej na zdjęciu, nagrałem nawet dvd i to samo, nie wiem co zrobić nigdy z tym się nie spotkałem poprosze o pomoc. Napisz jak nagrywasz DVD. Cytuj
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ała mój kark spróbuj na pendrive Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 10 godzin temu, stens napisał: Napisz jak nagrywasz DVD. Ładuje plik ISO do programu nagrywają ego i czekam aż skończy , a pendrive nagrywam rufus 3.1 nic nie zmieniam w opcjach Cytuj
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2018 obracać obrazków nie umiesz? chcesz pomocy to wstawiaj normalnie Cytuj
senior38 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Przy Rufusie schemat partycjonowania ustaw na MBR. Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 7 godzin temu, Bladius napisał: obracać obrazków nie umiesz? chcesz pomocy to wstawiaj normalnie Przepraszam ale zdjęcia normalnie zrobione, przez telefon wstawiłem, to strona je obraca. Ale poprawie wstawki Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witam to nie wina zle ściągniętego pliku ale chyba laptopa bo próbuje zainstalować winde na hp omenz tego roku i wychodzą problemy jak na zdjęciach a na starym laptopie jest wybór jaka wersje chce zainstalować . Cytuj
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 A sprubuj w bios wylaczyc fast boot i przestaw na legacy, oraz sprawdz czy wlaczyles ahci Cytuj
KaciPL Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 14 godzin temu, kaminskigdynia napisał: Witam Mam taki problem poniżej na zdjęciu, nagrałem nawet dvd i to samo, nie wiem co zrobić nigdy z tym się nie spotkałem poprosze o pomoc. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2 godziny temu, kaminskigdynia napisał: Witam to nie wina zle ściągniętego pliku ale chyba laptopa bo próbuje zainstalować winde na hp omenz tego roku i wychodzą problemy jak na zdjęciach a na starym laptopie jest wybór jaka wersje chce zainstalować . Pobierz plik z załacznika rozpakuj i plik ei.cfg wrzuc do folderu SOURCES na penie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kaminskigdynia lubi to Cytuj
kaminskigdynia Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Godzinę temu, KacipL napisał: Pobierz plik z załacznika rozpakuj i plik ei.cfg wrzuc do folderu SOURCES na penie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziekuje Ci kolego bardzo mocno pomoglo ruszylo do przodu , ale pojawił sie drugi problem w postaci bledu 0x80300024 , patrzylem w necie to drugi dysk przeszkadza tylko jak go wylaczyc bez otwierania obudowy ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi