srom-otnik Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 WĄTEK ARCHIWALNY olek1305, Вишенечка, bulimusic i 27 innych lubią to Cytuj
janek917 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 A już mi serducho mocniej zabiło !!! Win JG 10 Pro x64 1. Dodano: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A już mi serducho mocniej zabiło .A tu linki puste .Czekam z niecierpliwością,pozdrawiam. tairuks, yaoojol i Drelas lubią to Cytuj srom-otnik Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. jorg35 lubi to Cytuj janek917 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Czekam zapewne nie ja jeden .Jestem fanem Twoich modyfikacji od samego początku .Już z góry pragnę podziękować. polpek lubi to Cytuj krism0156 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Czekam na linki do pobrania i testuje. Od zawsze siedziałem na Twoich systemach i tak też będzie z dychą. Cytuj Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? Cytuj Gość krzysieka2 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Cytuj krism0156 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Wydaje mi się, że póki co jest tylko jedna wersja żeby zobaczyć jak to hula z czym są problemy itp itd. Jak będzie ok to twórca pewnie zrobi core, ultra, lite. Takie jest moje zdanie. Cytuj henryt Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Witam, jak z instalacją na dysku SSD NVMe ? Cytuj gumish93 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Luz . Poczekam ;p . Potestuje się na realHW . Pozdro Cytuj Gość krzysieka2 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Spoko. Temat win10 rozwiną się w wątku o modzie 8.10 jakby ktoś szukał. Cytuj jacekdino Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? To nie jest forum "wróża Macieja"... Nikt Ci na to pytanie Kolego nie odpowie, dopóki sam na swojej konfiguracji tego nie sprawdzisz. Wtedy wydasz werdykt czy Ci się opłacało czy też nie. Cytuj razor1995 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? Cytuj srom-otnik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! lubang lubi to Cytuj janek917 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Cytuj razor1995 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 @janek917 w jakim celu cystujesz cały post? W dodatku nic nie piszesz, dając sam cytat. Cytuj Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Prezentuje się fajnie Cytuj adrian54 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. Cytuj srom-otnik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. To miło, że śmiga aż miło Ustaw usługi domyślne, następnie w menu Start, w folderze Aplikacje - klikasz ppm na sklep i odinstaluj. Drugi sposób w TUNING masz przynajmniej dwa programy do trwałego usuwania apek i Sklepu. A o ikonach czarnych pomyślę na samym końcu, jak zrobię iso z 3 wersji. Tych ikon z 8.1 po pierwsze nie zainstalujesz na 10, a nawet gdybyś się na siłę uparł ręcznie podmienić biblioteki to system raczej nie wstanie po takim zabiegu. Na razie testujcie, żebym wiedział, co poprawić - oczywiście jak się da... P.S. Aktywacja własnym kluczem udała się Wam? Cytuj adrian54 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 po tobie nie da się niczego poprawić dzięki za info czekam na czarne ikonki.(są rewelacyjne) mam licencje Windows 8 pro i 10 mi aktywowało.....ale twojej 8 jak ją zainstalowałem przed 10 niestety klucza z biosu nie przyjęło.ale ważne ze Windows 10 jest aktywowany. Cytuj Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Cytuj srom-otnik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Już robię Ultra Lite Cytuj Fotahix Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Cytuj Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 O dzięki widocznie coś pominąłem bo czytałem trochę na szybko ! Szkoda że tak wypadło że dwa dni temu zainstalowałem 8.1 bo musiałem dać formata ale i 10tkę się przetestuje Cytuj adrian54 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 pobawiłem się trochę i zeszłem na 47 procesów w tle. sklep wywalony . defender security center wyłączone ale nie mogę wyłączyć zapory defendera pomimo wpisu w rejestrze i ustawieniu na1 po restarcie defender ciągle aktywny . nie ma to wpływu na działanie sytemu(ja defendera nie lubię). office 2010 działa bez problemu. system szybki stabilny .na obecna chwile nie znalazłem problemów w działaniu systemu. Cytuj Nyziu Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Jak wyłączyć aero paska zadań ? :/ @edit znalazłem. Cytuj Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 adrian54 komendą go usun przez powershella i wywal 2 foldery windows defender z program files. Cytuj sebio Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! srom-otniku jak bedzie LTSB bedzie mega super, poko co smigam na lapku z 7 i na kompie z 8,1 twoje systemy sa mega , pozdrawiam Cytuj Diablos8 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Pierwszy problem jaki zauważyłem to oczyszczanie dysku nie ma końca czekałem ponad godzinę i nic cały czas jest oczyszczanie - program antywirusowy Windows Defender Cytuj Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 ^ Ja nie mam takiego problemu- u mnie dziala Cytuj Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Dalej Strona 1 z 42 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/16809-w%C4%85tek-archiwalny/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 17 Tematy Ostatnio przeglądający 0 użytkowników Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
srom-otnik Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. jorg35 lubi to Cytuj
janek917 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Czekam zapewne nie ja jeden .Jestem fanem Twoich modyfikacji od samego początku .Już z góry pragnę podziękować. polpek lubi to Cytuj
krism0156 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Czekam na linki do pobrania i testuje. Od zawsze siedziałem na Twoich systemach i tak też będzie z dychą. Cytuj
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? Cytuj
Gość krzysieka2 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Cytuj
krism0156 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Wydaje mi się, że póki co jest tylko jedna wersja żeby zobaczyć jak to hula z czym są problemy itp itd. Jak będzie ok to twórca pewnie zrobi core, ultra, lite. Takie jest moje zdanie. Cytuj
henryt Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Witam, jak z instalacją na dysku SSD NVMe ? Cytuj
gumish93 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Luz . Poczekam ;p . Potestuje się na realHW . Pozdro Cytuj
Gość krzysieka2 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Spoko. Temat win10 rozwiną się w wątku o modzie 8.10 jakby ktoś szukał. Cytuj
jacekdino Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? To nie jest forum "wróża Macieja"... Nikt Ci na to pytanie Kolego nie odpowie, dopóki sam na swojej konfiguracji tego nie sprawdzisz. Wtedy wydasz werdykt czy Ci się opłacało czy też nie. Cytuj
razor1995 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! lubang lubi to Cytuj
janek917 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Cytuj
razor1995 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 @janek917 w jakim celu cystujesz cały post? W dodatku nic nie piszesz, dając sam cytat. Cytuj
adrian54 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. To miło, że śmiga aż miło Ustaw usługi domyślne, następnie w menu Start, w folderze Aplikacje - klikasz ppm na sklep i odinstaluj. Drugi sposób w TUNING masz przynajmniej dwa programy do trwałego usuwania apek i Sklepu. A o ikonach czarnych pomyślę na samym końcu, jak zrobię iso z 3 wersji. Tych ikon z 8.1 po pierwsze nie zainstalujesz na 10, a nawet gdybyś się na siłę uparł ręcznie podmienić biblioteki to system raczej nie wstanie po takim zabiegu. Na razie testujcie, żebym wiedział, co poprawić - oczywiście jak się da... P.S. Aktywacja własnym kluczem udała się Wam? Cytuj
adrian54 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 po tobie nie da się niczego poprawić dzięki za info czekam na czarne ikonki.(są rewelacyjne) mam licencje Windows 8 pro i 10 mi aktywowało.....ale twojej 8 jak ją zainstalowałem przed 10 niestety klucza z biosu nie przyjęło.ale ważne ze Windows 10 jest aktywowany. Cytuj
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Już robię Ultra Lite Cytuj
Fotahix Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Cytuj
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 O dzięki widocznie coś pominąłem bo czytałem trochę na szybko ! Szkoda że tak wypadło że dwa dni temu zainstalowałem 8.1 bo musiałem dać formata ale i 10tkę się przetestuje Cytuj
adrian54 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 pobawiłem się trochę i zeszłem na 47 procesów w tle. sklep wywalony . defender security center wyłączone ale nie mogę wyłączyć zapory defendera pomimo wpisu w rejestrze i ustawieniu na1 po restarcie defender ciągle aktywny . nie ma to wpływu na działanie sytemu(ja defendera nie lubię). office 2010 działa bez problemu. system szybki stabilny .na obecna chwile nie znalazłem problemów w działaniu systemu. Cytuj
Nyziu Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Jak wyłączyć aero paska zadań ? :/ @edit znalazłem. Cytuj
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 adrian54 komendą go usun przez powershella i wywal 2 foldery windows defender z program files. Cytuj
sebio Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! srom-otniku jak bedzie LTSB bedzie mega super, poko co smigam na lapku z 7 i na kompie z 8,1 twoje systemy sa mega , pozdrawiam Cytuj
Diablos8 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Pierwszy problem jaki zauważyłem to oczyszczanie dysku nie ma końca czekałem ponad godzinę i nic cały czas jest oczyszczanie - program antywirusowy Windows Defender Cytuj
Gość Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 ^ Ja nie mam takiego problemu- u mnie dziala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi