Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy obraz, który Pan umieścił, jest już w wypadku wyboru Pro, bez ograniczenia co do wyboru m.in. do języka polskiego?

"This build won’t be available for these Windows 10 editions in the following languages:

• Windows 10 Home: RO-RO, SK-SK, SL-SI, SR-LATN-RS, TH-TH, UK-UA
  • Windows 10 Home N: RO-RO, SK-SK, SL-SI
  • Windows 10 Pro: FR-CA, IT-IT, JA-JP, KO-KR, NL-NL, PL-PL, SR-LATN-RS
  • Windows 10 Pro N: RO-RO, SK-SK" - Tak brzmiała oficjalna zajawka z 1 lutego, a i na UUP "polskiego" Pro nie było (i nie ma).
Opublikowano
21 godzin temu, jednorazowiec napisał:

Czy obraz, który Pan umieścił, jest już w wypadku wyboru Pro, bez ograniczenia co do wyboru m.in. do języka polskiego?

"This build won’t be available for these Windows 10 editions in the following languages:

• Windows 10 Home: RO-RO, SK-SK, SL-SI, SR-LATN-RS, TH-TH, UK-UA
  • Windows 10 Home N: RO-RO, SK-SK, SL-SI
  • Windows 10 Pro: FR-CA, IT-IT, JA-JP, KO-KR, NL-NL, PL-PL, SR-LATN-RS
  • Windows 10 Pro N: RO-RO, SK-SK" - Tak brzmiała oficjalna zajawka z 1 lutego, a i na UUP "polskiego" Pro nie było (i nie ma).

moja wersja nie posiada wersji pro n i home n

Opublikowano

Toż nie w wypadku "N" jest, w cytacie w poprzednim moim poście, mowa o braku dostępności wersji polskiej (PL-PL), 

a o "zwykłym" Pro. Na to zresztą poprzednio wyraźnie, jak mi się zdawało, wskazywałem.

Jeśli z obrazu, który Pan utworzył i umieścił, możliwe jest uzyskanie instalacji wersji polskiej Pro, to jest to chyba raczej

efekt stworzenia swego rodzaju AIO, na wzór tego dostępnego dla Home/Pro z poziomu np. MCT, niż umieszczenia "oficjalnego

nieoficjalnego" zlokalizowanego buildu 18329 Pro. I o to chodziło w moim pytaniu z poprzedniego postu. 

Opublikowano
20 godzin temu, jednorazowiec napisał:

...swego rodzaju AIO...

Teraz widać? Jeśli nie, to w tym zdaniu jest ciąg dalszy wskazujący na inne porównanie. Jeśli zaś tak, to jednak prosiłbym o zajmowanie się "sednem" sprawy, tj. skąd polska wersja Pro skoro jej Microsoft, jako samodzielnej, nie dostarczył. Mogę się tego domyślać po tym "wersja zależy od klucza", ale to jednak nie jest to samo (przynajmniej dla mnie). 

PS

Jestem ugodowo nastawiony więc może rzeczywiście nie A(ll) a S(ome) w jednym lepiej by brzmiało. Tylko co to zmienia?

Opublikowano

update cichy microsoftu

KB4487044 (OS Build 17763.316)

x64

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

x86

Opublikowano (edytowane)

Sprawdź co wystawiasz ponieważ piszesz Wersja insider  RS 20H1 18336.1000V a jest to Wersja insider  RS 20H1 18836.1000

Edytowane przez P1O
Zbędny komentarz. Wystarczy zgłoszenie lub PW do autora posta.
Opublikowano

nowy update preview 1809

New CU in the IP Release Preview Ring KB4482887 (17763.346):

x64

x86

Opublikowano
W dniu 1.03.2019 o 19:22, SivajGaming napisał:

Można się będzie z tobą spotkać w niedzielę na IEMIE? ;D

wybacz tak można tylko że ja tam nie miałem komputera i nie miałem jak odpisać w przyszłym roku :D

Opublikowano

x64

x86

Opublikowano

Witam chciałbym sprawdzić i zainstalować te wydanie Windowsa te  z datą 1 Marca 2019 i właśnie jak on sprawuje się min. podczas grania ? czy aktualizacje można instalować w nim ? dzięki

Opublikowano
46 minut temu, Poll300 napisał:

Witam chciałbym sprawdzić i zainstalować te wydanie Windowsa te  z datą 1 Marca 2019 i właśnie jak on sprawuje się min. podczas grania ? czy aktualizacje można instalować w nim ? dzięki

to jest oryginalny system dorzucony framework i kompresja esd nic nie jest wycięte

jorgusek lubi to
Opublikowano

Jednak występuje błąd instalacji na VMware Workstation 12 Player nie da się ani zainstalować ani zaktualizować z poprzednich wersji.  zawsze staje  na logu windows  po ponownym uruchomieniu lub uruchomieniu z płyty na czysto :(

Opublikowano
14 godzin temu, Poll300 napisał:

Ok ciekawe co nowego w tej wersji czy to wydanie insider najnowsze też posiada zintegrowane wszystkie poprawki itp. jak ta wersja z 1 marca ? dziękuję

to insider masz wszystko opisane w pierwszym poście

13 godzin temu, krzysztof018 napisał:

Jednak występuje błąd instalacji na VMware Workstation 12 Player nie da się ani zainstalować ani zaktualizować z poprzednich wersji.  zawsze staje  na logu windows  po ponownym uruchomieniu lub uruchomieniu z płyty na czysto :(

na czysto instalacja idzie vm versji 6.0 co do samej aktualizacji nie mam na czym sprawdzić

jorgusek lubi to