gumish93 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Siema Jest może sposób na obejście niewspieranych certyfikatów w advanced chrome? FB sie nie odpala wogle ... Pacjent HP 530 512 ram i intel pentium jakis... Niestety zadnego ramu nie mam ani procka.. A lapek dzisiaj wraca do własciciela Cytuj
moszter Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 lubi to Cytuj
moszter Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mario995 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Kolejna przeglądarka na XP Tym razem fork Basiliska ( wersji oficjalnej, nie alpha jak do tej pory ) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kitaro Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2018 Jest już mypal - palemoon 28.2.1 na firefoxie 60.9. W instalatorze jest kreator portable w dowolnie wybranym folderze i partycji. Nazywam sobie folder jak chcę i do niego wybieram instalację portable. Folder profilu jest w lokalizacji programu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
berthold61 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 Ja wszystkie te wymienione przeglądarki testowałem i w zasadzie wszystkie koszmarnie długo się ładują , miałem wrażenie że mam internet z lat 90-tych 512kb z telefonu , jedyna w miare szybka przegladarka na XP-ka w tych czasach to K-meleon , ale du*y nie urywa , majac ori klucz na xp zainstalowałem win 7 32 bit oraz normalnego firefoxa i komp odżył na nowo , wiatraki chodzą ciszej niż na xp-ku , a laptop to acer one z prockiem 1,6 i 2 GB ramu , mimo ze xp zabiera 120mb ramu a win 7 prawie 500 mb. Cytuj
VACek Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 2 minuty temu, berthold61 napisał: Ja wszystkie te wymienione przeglądarki testowałem i w zasadzie wszystkie koszmarnie długo się ładują , miałem wrażenie że mam internet z lat 90-tych 512kb z telefonu , jedyna w miare szybka przegladarka na XP-ka w tych czasach to K-meleon , ale du*y nie urywa , majac ori klucz na xp zainstalowałem win 7 32 bit oraz normalnego firefoxa i komp odżył na nowo , wiatraki chodzą ciszej niż na xp-ku , a laptop to acer one z prockiem 1,6 i 2 GB ramu , mimo ze xp zabiera 120mb ramu a win 7 prawie 500 mb. Na PC z XP mam starego Centbrowsa i zpindala aż miło Cytuj
berthold61 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2018 No o tej to nawet nie słyszałem , ale sprawdzę , dzięx Cytuj
michalzienia Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Opera 36 na XP [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
moszter Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2019 Centbrowser: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Slimjet: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SlimBrowser: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Vivaldi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Citrio: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Chrome: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SeaMonkey: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mozilla Firefox: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Opera: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Maxthon: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tor Browser: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
moszter Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2019 [TEST BUILD] K-Meleon 76.2.1 on Goanna 3.4.6 (Build 20200822) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] By spolszczyć przeglądarkę, pobieramy powyższy link, wypakowujemy zawartość w miejsce gdzie rozpakowaliśmy K-Meleon'a na końcu powinno być -> \KM-Goanna\locales w polu adresu wpisujemy about:config, akceptujemy komunikat i wyszukujemy wpis general.useragent.locale zmieniamy z en-US na pl i restartujemy przeglądarkę. Dla problemów zamieszczam link do filmiku [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] WinXFan lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi