Mr.T Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2018 ja nie uzywam 10 tylko 8.1 Cytuj
arokostrzyn Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2019 Mam problem z dream os x64, gdy instaluje na ssd wyskakuje mi teraz po 1 uruchomieniu blinitializelibrary failed 0xc00000001.. Zmieniałem w biosie na ide, ahci, bez zmian. Nie chce wstać system a nie mam innego na podmianke.. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
popej10 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2019 Witam mam taki problem zaraz po instalacji z instalatora 10 UEFI i aktualizaji rejestu podczas ładowania systemu zatrzymuje się na tym Więc przestawiłem bios na csm i uruchomiłem go przez clovera i poszło dalej : Więc wróciłem do UEFI i windows boot menagera i system startuje ale winload się nie zamyka cały czas mam boot screena po mimo że się zalogował : Przez clovera na UEFI jest tak samo : jakieś rozwiązania żeby po instalacji nie wieszał się na classpnp a później się normalnie logował przez UEFI ? Cytuj
palitbg Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2019 Witam czym Panowie aktywowaliście ten super system PS. Już sobie poradziłem Microsoft Toolkit Cytuj
telemach Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2019 jeden z niewielu systemów który zap..........prza i można na nim zainstalować Bitdefendera jedyne co to musiałem dysk zrobić na MBR bo tylko tak poszło Cytuj
psn555 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 Da rade na jakiś inny host wrzucić? (dysk google) Cytuj
VACek Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2019 1 minutę temu, psn555 napisał: Da rade na jakiś inny host wrzucić? (dysk google) files.fm pobiera bez problemu Cytuj
batista87 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 nie dzialaja linki do wersji 64 Cytuj
Matrius Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 jakieś g***o się teraz zrobiło [sory za brzydkie wyrazy] bo teraz wyskakuje mi, że trzeba jakiś login i hasło podawać gdy się jest już zalogowanym... !LOOL! Cytuj
kopero Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 może inny sys, dzisiaj instalowałem wersje x86 na instalatorz win 10 i wszystko gra Cytuj
geniusm Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam, czym różni się wersja ESD od tej bez tego? Cytuj
Varux Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Może ktoś na szybko pomoc? Bo ja nowy trochę nie w temacie ja mam pobierać wszystkie pliki z linku czy jak? czy co dokładnie mam pobrać (wersja z instalatorem Windows 10) Cytuj
Mr.T Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 17 godzin temu, geniusm napisał: czym różni się wersja ESD od tej bez tego instalalatorem z 10 i wielkoscia 6 godzin temu, Varux napisał: ja mam pobierać wszystkie pliki z linku czy jak jeden ten ktory ci pasuje Cytuj
Varux Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 (edytowane) 31 minut temu, Mr.T napisał: instalalatorem z 10 i wielkoscia jeden ten ktory ci pasuje Można jakiś kontakt do ciebie poza forum? Np. Dc Edytowane 29 Lipca 2019 przez Varux Zapomniałem dopisać Cytuj
berthold61 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Zainstaluj sobie to a nie pożałujesz , zapitala to na małym zdechlaku acer one z prockiem intel atom 1,6Ghz Cytuj
geniusm Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Czyli ESD ma instalatora z 10? Pytam bo chcę go zainstalować na starym sprzęcie i nie idzie i tak właśnie kombinuje że może przez to. A ściągnąłem to co mniejsze bo wydawało mi się że jak mniej zajmuje to będzie "lżejszy" do pociągnięcia przez stary sprzęt. Cytuj
berthold61 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Bierz to co powyżej a się nie zawiedziesz to pewne . Cytuj
geniusm Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Ja to znam i używam od dawna na starych sprzętach. Tylko że na tym jednym się nie zainstaluje - podejrzewam właśnie że ze względu na instalator od 10. Wypalam właśnie extreme 32 na instalatorze z 7, może to pójdzie. Cytuj
forresty Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Mam taki problem. NIe mogę zainstalować słownika PWN. W Starterze Mini bez problemu się instalował. na tym systemi nijak nie mogę tego zrobić. Ciągle wywala mi komunikat żeby włożyć oryginalną płytę. I nijak tego nie da się obejść. Ani ustawiając tryby zgodności ani odpalając jako administrator. Różne emulatory. Nic to nie daje. Zajrzałem do rejestru w ustawienia secdrive ale tam start jest ustawiony na 4 więc chyba tam jest wszystko w porządku. przyznam się że brakuje mi pomysłów. na oryginalnym Windows 7 też nie dało się zainstalować. Na Starterze Mini z tej od ATeam bez problemu. Moze jakaś poprawka blokuje tą instalację? Cytuj
bunio1 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Dzieki @Mr.T systemik w wersji x86 postawiłem na lapku iQon LM7WM który od 2006 roku działa i nie chce dokonać żywota, SSD 60GB Vertex2 ram 2GB czyli max dla tego sprzęta i celeron M 1.6 jednojajowy grafika s3 unichrome 64MB AGPx4. Troszkę naszukałem się sterowników ale udało się wszystko uruchomić i jestem w szoku jak to zasuwa. Używam jako sprzęta do biura CAD2009, libre office, internet, drukowanie działa po wifi. Super sprawa bo lapek się marnował a teraz służy mi na codzień a mam do niego sentyment. Pozdrawiam. Cytuj
Dawcio99947 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2019 Ma ktoś link do wersji x64 z 2016? Cytuj
joltom Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Witam.Podoba mi się ten system lecz nie mogę zainstalować na dysku NVMe.Instalacja trwa do czasu pierwszego ponownego uruchomienia systemu a następnie blue screen i problem dotyczący dysku.Na dysku Sata SSD instaluje się bez problemu.Czy jest szansa na zaktualizowanie ze sterownikami NVMe Samsunga i USB 3.0 ? BARDZO PROSZĘ.Na innych modach jest więcej problemów niż przy tym systemie. Cytuj
Adi2071 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 @Mr.T potrzebuje plan zasilania z tego systemu. Skąd można go pobrać lub skopiować? Cytuj
MaestroDJDaniello Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Witam, wiem że system cięty, ale mam problem z VirtualBoxem na wersji HP x64 - virtualbox czyta system jako Windows NT x32 :/ da radę coś z tym zrobić? Cytuj
irvin12 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 witam mam mały problem z instalacja podczas instalacji wszystko ok ale na końcu jak mam wpisać domenę to nie działa ani myszka ani klawiatura posiadam ryzena 3 i płytę główna a320 i wiem że uefi Cytuj
tombzd74 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Cześć. Mam taki problem. system zainstalowany i smiga, sprzet naprawde stary i wszystko ok za wyjatkeim karty wifi. Po prostu jej nie wykrywa. Tzn. w menagerze jest ale nie jest dostępna. Można coś z tym zrobić? Pozdrawiam T Cytuj
bunio1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Czy sterownik do karty zainstalowany? Posiadam ten system na bardzo starym laptopie i śmiga wszystko tylko sterowników troszkę musiałem poszukać (mój wpis na poprzedniej stronie). Cytuj
acerfanpl Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2020 Wrzucisz iso na jakąś inną strone (najlepiej mega) bo files fm u mnie nie działa a na chomikuj nie mam tyle transferu Cytuj
pills Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 Chciałem załadować obraz 32 bit na pen drive żeby wgrać system na komputer który nie obsługuje UEFI. W Rufus po załadowaniu obrazu mam tylko opcje utworzenia MBR ale na NTFS, a komputer stary widzi tylko FAT32, jak zmusić Rufus żeby mi obraz utworzył w FAT32 i MBR. Cytuj
Widzior Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 Godzinę temu, pills napisał: a komputer stary widzi tylko FAT32, jak zmusić Rufus żeby mi obraz utworzył w FAT32 i MBR. CO ty znowu wydziwiasz? Co ma wiek kompa do FAT32/NTFS? Obraz ma być zrobiony pod MBR/NTFS. To FAT32 jest dla UEFI. W ogóle to chyba nie da się domyślnie zainstalować Win7 na FAT32. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi