Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki system na taki PC:

CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+ (2x2,5GHz)

GPU: AMD Radeon HD 4670 (512MB)

MoBo: Gigabyte M61SME-S2

HDD:  Samsung HD154UI Sata II 1,5TB (32mb cache)

RAM: Kingston 2gb (667Mhz) + Kingston 2gb (800Mhz)

PSU: Modecom Feel 1 500W

Wsparcie producenta teoretycznie do w7, praktycznie vista.

Obecnie w10 chodzi solidnie.

Bardziej się nastawiam na jakieś mody xp/7

Opublikowano

Modem XP nie pomogę, jeżeli chodzi o w7 to standardowo modyfikacje od Mr.T, ewentualnie w8.1, start może być szybszy reszta bez zmian podejrzewam. Osobiście poszedłbym w x64 :D

Opublikowano

Po co pytasz o system, skoro nawet nie zdążysz go zainstalować przed wielkim BOOM

Od zawsze na modecomach w stacjonarkach jade nigdy nie miałem problemów :)

Opublikowano
w10 chodzi solidnie

Nie wierzę. Ja mam lepszego kompa to u mnie wentylator dostaje masakry i system łazi niestabilnie, dla przypomnienia: AMD Phenom II X4 840 (4x3.2GHz), Kingston 1x4GB 1333 DDR3, WD 1TB 64MB Cache (SATA II).

Tam widzę tylko Windows 7 (64bit) i czysty, żadnych modów. Uwierz, że ręcznie lepiej go zoptymalizujesz niż zrobione są te wszystkie mody.

Opublikowano

Nie wierzę. Ja mam lepszego kompa to u mnie wentylator dostaje masakry i system łazi niestabilnie, dla przypomnienia: AMD Phenom II X4 840 (4x3.2GHz), Kingston 1x4GB 1333 DDR3, WD 1TB 64MB Cache (SATA II).

Tam widzę tylko Windows 7 (64bit) i czysty, żadnych modów. Uwierz, że ręcznie lepiej go zoptymalizujesz niż zrobione są te wszystkie mody.

W 10 na nim już jakieś pół roku siedzi i chodzi solidnie :)

Opublikowano

7 czysta i removeSpy to najlepszy wybór. Mody to pic na wode jeśli chodzi o przyspieszanie

jestem innego zdania :) mody przyśpieszają i to sporo ale fakt faktem szybciej się sypią :)

Opublikowano

Cześć,

Hmm nie jest tak źle .  Możesz bez obaw zainstalować czyściocha Win7 Pro  :D, ja na słabszym sprzęcie a dokładnie laptopie miałem 7 x86 zainstalowaną .

Tak z ciekawości zapodam jakiego miałem :trollface:

Compaq Presario Q60-300EO  

1x2.10 GHz AMD Sempron SI-42 (1-rdzeniowy)

Pamięć Ram 2gb

NVIDIA GeForce 8200M

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie