Skocz do zawartości

Windows Thin PC - Polish-English 2018-2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj.

Czytałem, zawsze czytam cały watek. Ale jak to zrobić? Mam fun boxa2, czy to jest możliwe i gdzie szukać instrukcji takiej operacji. Zanim napisałem poprzedni post przejrzałem internet w poszukiwaniu. Zawracam gitarę tylko wtedy gdy już nie wiem jak to zrobić. Nie wiem czy na moim internecie od orange i tym ruterze to możliwe.

dzięki za ew odpowiedź.

jest na forum gdzieś wątek o tym też nie znalazłem.

Ew. poproszę o udostępnienie np w nz. albo google drive

Dzieki

Opublikowano

witam dziś maiałem jakąś aktualizacje do pobrania. i po restarcie mam na pulpicie napis: Komplikacja 7601 ta kopia systemu windows nie jest orginalna

Jak to usunąć po aktywatory z netu nic nie dają ? Proszę o pomoc

Opublikowano
3 godziny temu, jacekli napisał:

No niestety 40% i STOP.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

kliknij na .torrent i pobrany plik otwórz w swoim kliencie, ja przed chwilą również ściągałem Thin PC i takim sposobem poszło.

Opublikowano (edytowane)

Witam

Po każdym wyłączeniu kompa i ponownym włączeniu mam wyłączoną ikonę połączenia sieciowe (przekreślone na czerwono) i aby to włączyć muszę wejść w tryb optymalizatora usług i na końcu potwierdzić sieci wifi. Jak tą usługę włączyć na stałe. 

Problem rozwiązany.

Edytowane przez uzupelniacz
*
Opublikowano

Pacjent Toshiba Qosmio F20-137 PQF20E-02G022EN procesor Intel pentium M 1733MHz Dothan, Ram 2GB i to chyba max co można zainstalować. Chodzi o płynne yt i cda, zainstalowany XP sp3 media center, testowane MX Linux, Xubuntu, Antix, Q4Os, Zorin, bez efektu. Pytanie, czy jest sens testować system z tego wątku lub jakikolwiek inny, aby płynnie szło yt i cda ? Czy można w tym lapku zmienić procek na lepszy, tak przy okazji  ?

Opublikowano

Po zainstalowaniu wszystkich aktualizacji jak i przed podczas uruchamiania libreoffice wyskakuje taki komunikat "Nie znaleziono punktu wejśia procedury DAVHLPR.DavgetHttpfromuncpath w bibliotecy NETAPI32.dll"  - potraficie w tym temacie pomóc?

Opublikowano
W dniu 1.10.2020 o 18:54, wlado napisał:

Pacjent Toshiba Qosmio F20-137 PQF20E-02G022EN procesor Intel pentium M 1733MHz Dothan, Ram 2GB i to chyba max co można zainstalować. Chodzi o płynne yt i cda, zainstalowany XP sp3 media center, testowane MX Linux, Xubuntu, Antix, Q4Os, Zorin, bez efektu. Pytanie, czy jest sens testować system z tego wątku lub jakikolwiek inny, aby płynnie szło yt i cda ? Czy można w tym lapku zmienić procek na lepszy, tak przy okazji  ?

Przetestuj antix linux a jak nie on to nic więcej ci nie pomorze .

Opublikowano

Hej,

Zainstalowałem ten system na Acer Aspire 5610Z. Nie mogę zainstalować sterowników grafiki (Mobile Intel® 945GM Express) - instaluję sterowniki dla Win7 (np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]) i dostaję komunikat, że ten system nie spełnia minimalnych wymagań...

PS.

Problem rozwiązany... NVIDIA a nie Intel...  <facepalm>

Opublikowano

Dziękuję po raz już nie wiem który.

Pamiętam jak podrzuciłem Ci obraz z msdn, był tylko po angielsku.

Używam cały czas. Liczę, że będziesz kontynuował aktualizowanie 

W dniu 17.12.2020 o 13:06, Mr.T napisał:

2020

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]