demoqius Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Witam, Mam problem z wyłączeniem Windows Defender Antivirus. Nie jest możliwe wejście w Prywatność i zabezpiecznia-> Zabezpiecznia Windows - system nie reaguje (system W11 był update-owany z W10). Jest jeszcze soft Defender Control (www.sordum.org) - ale pod W11, ta ver (1.9) nie wyłącza go definitywnie. Może ktoś ma inny sposób na poradzenie sobie z tym problemem. Cytuj
Gość Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Poczytaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] podobno udało mu się wyłączyć Defendera na stałe. Cytuj
VACek Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Jakie wy trupy macie że wyłączacie tego defendera? ja na Lapku z 3gen intela nigdy nie odczułem że defender zamula. kitaro lubi to Cytuj
kitaro Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Defender? Nie mam mocnego komputera, ale to lekki antywirus, do tego wystarcza! Cytuj
Widzior Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 23 minuty temu, M4T napisał: Jakie wy trupy macie że wyłączacie tego defendera? ja na Lapku z 3gen intela nigdy nie odczułem że defender zamula. Tu nie chodzi o to, że im zamula. Po prostu tak sobie wbili to do łba, że do końca świata wyłączenie defendera będzie dla niektórych sprawą życia i śmierci. sabrex11, VACek i jarexpol lubią to Cytuj
vegeta80 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2021 Nie wiem po co ludzie instalują na tym kompie co pracują przecież to wersja beta. Cytuj
demoqius Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2021 Jak się ściąga-instaluje programy ze sprawdzonych źródeł, to nie potrzebny jest antyvirus przecież. Fun lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi