Jump to content

Windows 11 Pro Official 22000.51 PL by Reaktor

Recommended Posts

Posted

Windows 11  Pro

Build 22000.51

Język PL

Jest to iso tylko w wersji PRO  zbudowane przy pomocy  strony UUP dump

28-06-2021

ISO 4.81GB

Download MEGA:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  

Download MediaFire:

Wersja bez weryfikacji TMP  na instalatorze od win10

ISO 4.96GB

Download MEGA:

Download  MediaFire:

Posted
3 minuty temu, Geno napisał:

Jak juz robisz iso to dlaczego sam nie podmieniles pliku?

to jest iso dla tych którzy maja TPM ci którzy nie maja kombinuja na własna reke.

Posted

Człowiek  wstawił  ISO  dla leniwych albo   nie biegłych w temacie  to jeszcze pretensje  że nie ma garba !.

Przecież to nie jego system tylko MS  - masz łeb i CH...........  to kombinuj.

Posted

Witam będzie kombinowanie z Windowsem aby mieć Windows 11 na swych PC niech M$ da opcję wyboru przy instalacji opcja z TPM  i bez niej czytałem ze w Rosji i Chinach nie stosuje się układów TPM i co przez swój durny wymysł M$ straci Rosyjski i Chiński rynek ? Wątpię  czas pokaże co ostatecznie M$ wymyśli i zadecyduje ostatecznie póki co to Win 11 obsługuje procesory TYLKO x64 i bardzo dobrze ta zmiana jest na plus

MarcinGX likes this
Posted

M$ nie pozwoli sobie na to aby tracić pieniądze a dawać zarabiać innym (Ci którzy sprzedają układy TPM) tracąc na tym sądzę iż  M$ zmieni wytyczne i będzie opcja Win 11 opcja biznesowa i firmowa z TPM i opcja konsumencka bez TPM :-)

Posted
1 minutę temu, Reaktor napisał:

w czym masz problem ?

Ja? Co prawda nie "w", ale  "z" i dotyczy on Pańskiej pewności siebie przy udzielaniu odpowiedzi.

Gdyby dalej nie chwytał Pan o co chodzi, to proszę, do skutku, tj.  zrozumienia treści pytania,  czytać swój poprzedni post i moją nań odpowiedź.

Posted
21 minut temu, FILAGOL napisał:

Witam będzie kombinowanie z Windowsem aby mieć Windows 11 na swych PC niech M$ da opcję wyboru przy instalacji opcja z TPM  i bez niej czytałem ze w Rosji i Chinach nie stosuje się układów TPM i co przez swój durny wymysł M$ straci Rosyjski i Chiński rynek ? Wątpię  czas pokaże co ostatecznie M$ wymyśli i zadecyduje ostatecznie póki co to Win 11 obsługuje procesory TYLKO x64 i bardzo dobrze ta zmiana jest na plus

Nic nie straci. Na te rynki na bank pójdzie w11 bez tpm :)

Posted

Wydajność z tego co widzę jest taka sama jak W10. W grach może jest parę FPS więcej, ale raczej w granicy błędu.

Ja z kolei się zastanawiam jak włączyć pasek zadań na drugim monitorze :huh:

Posted

czy Reaktor moze wstawić opis co i gdzie zmienić aby 11 ruszyła bez TPM  było napisane i znikło a tak bym miał na przyszłość Dziękuję :-)

Posted
Teraz, FILAGOL napisał:

czy Reaktor moze wstawić opis co i gdzie zmienić aby 11 ruszyła bez TPM  było napisane i znikło a tak bym miał na przyszłość Dziękuję :-)

masz dodane iso juz podmienione

cursor likes this
Posted

Zrobiłem instalacyjny pendriwe z Win10_21H1_Polish_x64. ISO podmieniając plik INSTALL.WIM z 22000.51.210617-2050.CO_RELEASE_SVC_PROD2_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_PL-PL.

Zainstalowałem na dysku HDD (Asrock Z77 Extreme 4, Intel Xeon E3-1245 V2, Nvidia GTX 960, 32 Gb Ram).

Po zalogowaniu się do konta Microsoft został aktywowany.

Z tego co zaobserwowałem system jest niekompletny i na dysku HDD pracuje znacznie wolniej niż Win 10 na SSD.

Nie warto się ekscytować i trzeba poczekać na wersję finalną.

Posted
32 minuty temu, FILAGOL napisał:

Windows 11 narobił szumu i zamętu i to niepotrzebnie

Ciekawe czy w tej kompilacji działa NET Framework czy ktoś juz to sprawdzał ?

Działa bez problemu  sprawdzone  na trzech różnych  laptopach.

Posted
Godzinę temu, Hannibal napisał:

Ja? Co prawda nie "w", ale  "z" i dotyczy on Pańskiej pewności siebie przy udzielaniu odpowiedzi.

Gdyby dalej nie chwytał Pan o co chodzi, to proszę, do skutku, tj.  zrozumienia treści pytania,  czytać swój poprzedni post i moją nań odpowiedź.

1 godzinę temu, Hannibal napisał:

Czy aby na pewno tylko i wyłącznie?

xD Jak już kogoś poprawiasz, to sam pisz poprawnie. Albo "tylko", albo "wyłącznie". Ja bym nie pajacował tym wysublimowanym językiem na forum internetowym. 

Posted

Trzeba mieć jakieś specjalne konto insider czy jak się zaloguje na swoim koncie Microsoft (chyba kiedyś używałem insidera) to wszystko ładnie ruszy? 

Posted
9 minut temu, Avantu napisał:

Trzeba mieć jakieś specjalne konto insider czy jak się zaloguje na swoim koncie Microsoft (chyba kiedyś używałem insidera) to wszystko ładnie ruszy? 

jak instalujesz z iso nie musisz miec

Posted
17 minut temu, woj_ani217 napisał:

Działa bez problemu  sprawdzone  na trzech różnych  laptopach.

ja próbowałem na lapku z pentimem  i network 2,0 i 3,0  środowy palec.

Posted

czyli taka zabawa z Win 11 aby zainstalować bez TPM  na PC to podmiana pliku a co gdy w końcu M$ uśmierci 10-tkę w 2025 ?

póki tego nie zrobią a M$ nie wycofa się z TPM to będzie trzeba się tak bawić w podmianki lub wydać pieniądze na nowe podzespoły spełniające "Wymagania M$" głupota będzie tak ze M$ zacznie olewać uzytkowników 10-tki na rzecz 11-tki :-(

Guest FoRMaT2007
Posted

Sposób na instalacje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

instalacja oryginalnego Windows 11 (nie wymaga zadnych podmian plikow czy instalatora):

Jesli pojawi sie okienko w z informacja ze nie mozna zainstalowac systemu...

• Press Shift + F10 to bring up the Command Prompt
  • Type regedit to get into the system registry
  • Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup
  • Create a new key called LabConfig
  • Edit LabConfig and create the following entries
    - BypassTPMCheck=dword:00000001
    - BypassSecureBootCheck=dword:00000001
  • Save the changes and continue installing Windows 11

Sprawdzone na laptopie z roku 2015 (bez TMP i wylaczona opcja SecureBoot w bios)

Posted

Zamiast kombinować z TPM, poszukajcie w BIOSie opcji Intel PTT i włączcie ją. U AMD to nazywa się fTPM (Firmware Thrusted Platform Module). Sprzętowy TPM nie jest potrzebny, a g***oburze w sieci wywołane są tym, że te opcje są domyślnie wyłączone na płytach głównych.