MarcinGX Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 Ta kompilacja jest oparta na najnowszym systemie Windows 8.1 (9600.19873) Wykorzystanie pamięci RAM w stanie bezczynności: - 250 MB Rozmiar ISO: - 2,5 Gb Funkcje usuwania / wyłączania: Wszystkie aplikacje Metro (z wyjątkiem Microsoft Store) Bufor wydruku (wyłączony) Indeks wyszukiwania systemu Windows (wyłączony) Wstępnie zainstalowane: StartIsBack .Net Framework 3.5 / 4.8 VC ++ AIO Redist Obsługiwane / działające: Drukarki Sklep Microsoft Nowe gry, takie jak Valorant i Genish Impact Inne języki i klawiatury Aby zainstalować pakiety językowe: Przejdź do Panelu sterowania> Czas i język> Dodaj język> Wyszukaj> Kliknij opcje (upewnij się, że jesteś online)> Pobierz pakiet językowy Polski. Procesor 1 GHz (gigaherc) lub szybszy. 1 GB (gigabajt) pamięci RAM (wersja 32-bitowa) lub 2 GB pamięci RAM (wersja 64-bitowa). 16 GB wolnego miejsca na dysku twardym (wersja 32-bitowa) lub 20 GB (wersja 64-bitowa). Urządzenie graficzne DirectX 9 ze sterownikiem WDDM 1.0 lub nowszym. Rozdzielczość ekranu co najmniej 1024x768 pikseli. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] TheRefuze, Kris304, piotr55 and 5 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 Może byś podawał żródło? Chyba że sam zrobiłeś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest FoRMaT2007 Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 10 minut temu, zbigniew59 napisał: Może byś podawał żródło? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 5 godzin temu, FoRMaT2007 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dodaj link do z opisem "zrodło" do 1 posta ps. moze dzis bede stawial tego os na lenovo thinkcenter mp93 ,zobaczymy jak lata piotr55 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris304 Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 Ogólnie system bardzo szybki i lekki, do słabszych laptopów w sam raz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] G77 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted April 3, 2021 Report Share Posted April 3, 2021 potwierdzam ,bardzo fajny os 8.1 a mam go postawionego obok linux lite 5.4 spolszczony ,pobral dzis update i smiga eleganco na lenovo thincenter m93p MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurecki Posted April 4, 2021 Report Share Posted April 4, 2021 @G77 a ma ten os Defendera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted April 4, 2021 Report Share Posted April 4, 2021 chyba ma ,masz opis na gorze tego os i na YT film ja tam nie kozystam z wd , zawsze instaluje panda dome ps. uzywam linux a win to kilka razy do roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris304 Posted April 4, 2021 Report Share Posted April 4, 2021 1 godzinę temu, J3RZY napisał: @G77 a ma ten os Defendera? Defender jest wycięty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 8, 2021 Report Share Posted April 8, 2021 Witam. Czy ma ktoś już po polsku? Prosiłbym o link. Pozdrawiam i dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted April 8, 2021 Report Share Posted April 8, 2021 43 minuty temu, jkaw napisał: Witam. Czy ma ktoś już po polsku? Prosiłbym o link. Pozdrawiam i dziękuję ps. a jezyk to tak sie zmienia Aby zainstalować pakiety językowe: - Przejdź do Panelu sterowania> Czas i język> Dodaj język> Wyszukaj> Kliknij opcje (upewnij się, że jesteś online)> Pobierz pakiet językowy. MarcinGX likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bins Posted April 10, 2021 Report Share Posted April 10, 2021 Tak tylko zostawię dla potomnych ;p Polecam sprawdzić na wirtualnej maszynce zanim pojedziecie grubiej ;) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel300 Posted April 10, 2021 Report Share Posted April 10, 2021 Wygląda fajnie ta 8.1 lecz pobrałem z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ok znalazłem na youtube.com na kanale Poll300 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poll300 Posted April 11, 2021 Report Share Posted April 11, 2021 11 godzin temu, Bins napisał: Tak tylko zostawię dla potomnych ;p Polecam sprawdzić na wirtualnej maszynce zanim pojedziecie grubiej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak faktycznie ten błąd często się pojawia się różnych momentach lecz nie tylko przy tej okazji lecz podczas instalacji windows 7 czy 10 też, nawet podczas instalacji niektórych programów z tego co wyczytałem i posprawdzałem to najczęściej jest kwestia nośnika na którym jest tworzony butowalny system nie jak podajesz w tym przypadku wina tego moda nic z tych rzeczy system jest ok ja wgrałem go normalnie i przyznam jest bardzo fajny i szybki. G77 and Pawel300 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted April 11, 2021 Report Share Posted April 11, 2021 13 godzin temu, Bins napisał: Tak tylko zostawię dla potomnych ;p Polecam sprawdzić na wirtualnej maszynce zanim pojedziecie grubiej ;) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nic takiego nie wystapilo mi podczas instalacji na Lenovo thincenter m93p system smiga elegancko polecam 12 godzin temu, Pawel300 napisał: Wygląda fajnie ta 8.1 lecz pobrałem z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ok znalazłem na youtube.com na kanale wyzej masz opis jak zrobic jezyk PL jarexpol and Pawel300 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkaw Posted April 24, 2021 Report Share Posted April 24, 2021 Witam. Może ktoś wie jak wyłączyć lub w....ać pasek boczny? Pozdtawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macname Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Czy miał ktoś taki problem: Antyvirusy ESET Internet Security lub ESET Endpoint Intenet Security, z firewall'em pracującym w trybie interaktywnym blokują całkowicie intenet ? W trybie automatycznym wszystko jest OK. Przestawianie trybu pracy , tam i z powrotem, bez efektu. Reinstalacja antyvirusa bez efektu. Wersja komercyjna lub "inna " ta sama sytuacja. System czysty, tylko sterowniki, podkreślam bez żadnych dodatkowych tweaków lub modyfikacji. Kasperski KIS ta sam sytuacja po wyłączeniu automatycznego zarządzania firewall'em . Uprzedzając pytania , potrzebuje trybu interaktywnego . szwejq2 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
berthold61 Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 Powiem od siebie jedną rzecz , od kiedy zrezygnowałem z antywirusów to mam święty spokój a to już będzie ok 5 lat . dbil, jacek66 and piotr55 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts