jou300 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Pendrive mały, lekki. Górna część metalowa, dolna część plastikowa. Z opisów producenta wynika,że dzięki metalowej obudowie pendrive jest wzmocniony. Nigdzie nie ma napisane jak mocna jest ta część plastikowa? Co o tym pendrive myślicie? Cytuj
Miastowy Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Część plastikowa mi nigdy nie odpadła. Możesz go brać, ja tam byłem z niego zadowolony. Cytuj
jou300 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Teraz, Miastowy napisał: Część plastikowa mi nigdy nie odpadła. Możesz go brać, ja tam byłem z niego zadowolony. Byłeś zadowolony? Czyli już go nie masz? Cytuj
Widzior Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zwykły średniak mocno się grzejący, jak to sandisk, i pewnie szybko padający, jak to sandisk w niskich modelach Cytuj
Miastowy Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, jou300 napisał: Byłeś zadowolony? Czyli już go nie masz? Nie mam. Gdybyś instalował 10x dziennie systemy przez 365 dni to Ci każdy pen padnie. Oczywiście się śmieję, ale dostawał ostro ten pen. Cytuj
jou300 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 1 minutę temu, Miastowy napisał: Nie mam. Gdybyś instalował 10x dziennie systemy przez 365 dni to Ci każdy pen padnie. Napisałeś, że byłeś z niego zadowolony. Czyli, że go miałeś. 8 minut temu, Widzior napisał: Zwykły średniak mocno się grzejący, jak to sandisk, i pewnie szybko padający, jak to sandisk w niskich modelach No a miałeś ten model? Cytuj
Widzior Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 9 minut temu, jou300 napisał: No a miałeś ten model? Nie, bo wolałem kupić Samsung Bar Plus 128GB za 59zł, który jest 10x lepszy. Pod koniec roku były na nie promocje w Neonet i Neo24. Cytuj
senior38 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Miałem i mam ale 4GB cały plastikowy.Jest ok Cytuj
Nieobecny Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Bardzo dobry pendrive w tej cenie. Odczyt bardzo dobry. Zapis bez rewelacji, ale stabilny i przyzwoity. Mam już kilka lat takiego 16GB i na system jak znalazł. Cytuj
iskier Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Mam dwa takie Sandiski - 16 GB i 32 GB - nie mam zastrzeżeń. Ta część plastikowa przechodzi pod spód i nieźle się trzyma, sprawdza się przy wyciąganiu z gniazda. Samsung Bar Plus też mam - 32 GB - większych zastrzeżeń nie mam do pracy, ale czasem przy blisko położonych gniazdach przeszkadza, że uchwyt ma taki rozszerzający się. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 Tak, niewątpliwa zaleta tego pendrive, to że jest taki wąski i można korzystać równocześnie z blisko położonych portów USB. Cytuj
pasi17 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Posiadam dwa takie pendrive po 64gb, używam od kilku lat i nie ma z nimi żadnych problemów. A to że się grzeją to zapewne przez to, że jest metalowa obudowa, ale to w niczym nie przeszkadza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi