Skocz do zawartości

SanDisk Cruzer Ultra Flair?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pendrive mały, lekki. Górna część metalowa, dolna część plastikowa. Z opisów producenta wynika,że dzięki metalowej obudowie pendrive jest  wzmocniony.

Nigdzie nie ma napisane jak mocna jest ta część plastikowa? Co o tym pendrive myślicie?

sandisk-cruzer-ultra-flair-256gb-usb-3-0

Opublikowano
1 minutę temu, jou300 napisał:

Byłeś zadowolony? Czyli już go nie masz?

Nie mam. Gdybyś instalował 10x dziennie systemy przez 365 dni to Ci każdy pen padnie. :22 Oczywiście się śmieję, ale dostawał ostro ten pen. :)

Opublikowano
1 minutę temu, Miastowy napisał:

Nie mam. Gdybyś instalował 10x dziennie systemy przez 365 dni to Ci każdy pen padnie. :22

Napisałeś, że byłeś z niego zadowolony. Czyli, że go miałeś.

8 minut temu, Widzior napisał:

Zwykły średniak mocno się grzejący, jak to sandisk, i pewnie szybko padający, jak to sandisk w niskich modelach :E

No a miałeś ten model?

Opublikowano
9 minut temu, jou300 napisał:

No a miałeś ten model?

Nie, bo wolałem kupić Samsung Bar Plus 128GB za 59zł, który jest 10x lepszy. Pod koniec roku były na nie promocje w Neonet i Neo24.

Opublikowano

Mam dwa takie Sandiski - 16 GB i 32 GB - nie mam zastrzeżeń.

Ta część plastikowa przechodzi pod spód i nieźle się trzyma, sprawdza się przy wyciąganiu z gniazda.

Samsung Bar Plus też mam - 32 GB - większych zastrzeżeń nie mam do pracy, ale czasem przy blisko położonych gniazdach przeszkadza, że uchwyt ma taki rozszerzający się.

Opublikowano

Posiadam dwa takie pendrive po 64gb, używam od kilku lat i nie ma z nimi żadnych problemów.

A to że się grzeją to zapewne przez to, że jest metalowa obudowa, ale to w niczym nie przeszkadza :)