podlos Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Kopiowałem sobie pliki na dysk aż tu nagle prędkość spadła do kilku MB/s. Cały dysk zaczął mocno zamulać i zawieszał system. Spod sata udało się wyzerować i jeszcze przeszedł przez fix all w programie seagate i niby teraz działa jak powinien ale nie wiem czy jego stan nie jest zły. Tak teraz wygląda. Cytuj
Widzior Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 No nie, Windows 10 popsuł ci dysk HDD, a myślałem, że psuje tylko SSDki Cytuj
podlos Opublikowano 20 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Godzinę temu, Widzior napisał: No nie, Windows 10 popsuł ci dysk HDD, a myślałem, że psuje tylko SSDki Nie śmiej się tak bo akurat ten dysk używam tylko pod win8.1 od nowości. Cytuj
Miastowy Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Nie wstydź się 10, jestem z Tobą... podlos lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 2 godziny temu, podlos napisał: Nie śmiej się tak bo akurat ten dysk używam tylko pod win8.1 od nowości. 100 godzin to nie jest nowość to jest bardzo nowośc jarexpol lubi to Cytuj
BartAcid Opublikowano 20 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2020 Zrób test Victorią by poznać miejsce występowania tych BADów. Wtedy nie zakładasz tam partycji i dalej śmigasz na pełnej prędkości. podlos lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi