Skocz do zawartości

Windows 10 Ghost Spectre 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, budge napisał:

Gaming 21H1 (ghost spectre) Super Lite 21H1 (2009) (Preview Release) z językiem polskim:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wielkie dzięki, stawiam piwko

6 godzin temu, J3RZY napisał:

Czy ten OS ma Defendera?

Masz do wyboru 2 opcje 

Virtual-Box-WIN10-30-03-2021-07-09-41.pn

Opublikowano

Dokładnie wybiera sie tak jesli ma byc defender to wersja  obojetnie jaka z + DEF i ma sie defendera.

Opublikowano
On 4/6/2021 at 4:15 PM, budge said:

Gaming 21H1 (ghost spectre) Super Lite 21H1 (2009) (Preview Release) z językiem polskim:

Link wygasl. Można prosić o reup.

Opublikowano
2 godziny temu, DRAGO napisał:

Dokładnie wybiera sie tak jesli ma byc defender to wersja  obojetnie jaka z + DEF i ma sie defendera.

Może mi ktoś powiedzieć co oznacza  symbol SE .Dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Witam Panowie.

Mam pewien problem z Xbox Game Barem, może ktoś będzie wiedział o co chodzi.

Game Bar otwiera się normalnie po wcisnięciu skrótu Win+G natomiast nie mam możliwości włączenia/wyłączenia nagrywania..  W czym może tkwić problem? Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Właśnie też o to pytam ale głównie mi chodzi o wersję ghost spectre w wersji 20h2 z nowymi poprawkami i pytanie gdzie można napisać do tego gościa co robi systemy ghost spectre, czy to na stronie ghost spectre ninja czy gdzieś na jego kanale YouTube? 

Opublikowano

Czy ktoś tutaj miał (ma?) problem z zainstalowaniem aktualizacji z wersji 19042.746 do wersji 19042.867 przez Windows Update albo Standalone Update od Ghosta? Znajomy taki problem napotkał, jakiś gość w filmiku pod 2009 napisał z godzinę temu właśnie o tym komentarz również

Komuś się to tutaj też zdarzyło i jakoś naprawił ten problem?

Opublikowano
Godzinę temu, darszp napisał:

Tak się zastanawiam czym się zachwycacie to mod na mocniejszy sprzęt superlite tylko w czym procesów 96 na luzie pamięci pobiera też prawie 2 gb co jakiś czas zawiesza się pulpit , a podczas przenoszenia danych wywala usb , nie wszystkie gry chodzą potrafi wypisać brak binlioteki jak to się naprawi to gra nawet nie informuje o błędach tylko nie startuje lepsze mody trafić można tutaj.Programy się zawieszają a z nimi wszystko nawet internet ,a czasem trzeba je zamykać na chama bo same jakoś nie chcą a ja nie chce czekać zbyt długo jednym słowem nie bardzo dorobiony , albo ktoś jego spaprał dodając język.

Dla mnie największy problem z Ghost Spectre to zmodyfikowany Theme odgórnie, który w wielu grach powoduje "mruganie" okna. Czy to na starych, czy nowych kartach graficznych. Pisałem o tym do autora. Dostałem odpowiedź, że wie, ale nie będzie tego zmieniał bo woli mieć modyfikowane Theme. Ghost to także nie jest mod, który stawia na wydajność.  Co kto lubi, ale zgadzam się z darszp, że nie jest to dobry mod. Szczególnie wersja SE, która ma popsutą wyszukiwarkę systemową, bo przycisk start musi być kolorowy i theme zmodyfikowany :)

No ale, co kto lubi. Z systemami, jak z majtkami, ważne by było wygodnie.

Opublikowano
W dniu 11.04.2021 o 22:45, felcio11a napisał:

Właśnie też o to pytam ale głównie mi chodzi o wersję ghost spectre w wersji 20h2 z nowymi poprawkami i pytanie gdzie można napisać do tego gościa co robi systemy ghost spectre, czy to na stronie ghost spectre ninja czy gdzieś na jego kanale YouTube? 

Opublikowano
W dniu 11.04.2021 o 22:56, budge napisał:

Cześć, jak dodałeś język polski do tego .iso ?

Opublikowano
Windows 10 Pro - Superlite / Compact / x64 / 19043.964 (21H1) z językiem polskim:

Super [emoji106]

Wysłane z mojego SM-T515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
On 5/3/2021 at 8:23 PM, budge said:

Windows 10 Pro - Superlite / Compact / x64 / 19043.964 (21H1) z językiem polskim:

05/15/2021 - UPDATE3
- Update OS build 19042.985

z oficjalnej strony zatem skad masz wersje wyzsza ?;p

Opublikowano
Windows 10 Pro SuperLite + Compact x64 2009 (21H1) build 19043.1021 z językiem polskim:

Dzięki

Wysłane z mojego SM-T515 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
57 minut temu, GrelYk napisał:

Ma ktoś nowy update dla wersji  20H2?

LATEST STANDALONE UPDATE: ➡️ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] x64 / 19043.1023 / CAB

Password ZIP: ghost123 

Lub prosto od MS [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]