Skocz do zawartości

Windows 10 Ghost Spectre 2004

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, openforu napisał:

i jak wpiszesz  language to znajduje, czy jezyk po polsku

Tak, także dzięki za pomoc, niby błahostka i na nic nie wpływa, ale mimo wszystko, lepiej to wygląda jak wszystko jest spolszczone :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

oczywiście jak "język" wpisze to też wyszukuje :)

Opublikowano
9 minut temu, bazyliano napisał:

wszystko jest spolszczone

A możesz dać teraz screen z komendy    dism /online /get-intl   

Jak pobierales paczke angielskiego  to  Stany zjednoczone czy jakąś inna?

Opublikowano
6 minut temu, openforu napisał:

A w opcjach > system > informacje/about   masz po polsku też?

Bo u mnie jakoś dziwnie

to akurat mam po angielsku :blink:

Opublikowano

Mi się udało na 95% spolszczyć, nie da się wywalić angielskiego i to cały problem, jest siłą wgrany i zabezpieczony ;D

Nawet jak się go usunie, to i tak w wyborze języka ciągle jest 

Trzeba wgrać wersje 20H1 2004 ustawić polski język i wtedy użyć patcha od ghosta aktualizującego na 20H2 2009

Opublikowano
Mi się udało na 95% spolszczyć, nie da się wywalić angielskiego i to cały problem, jest siłą wgrany i zabezpieczony ;D
Nawet jak się go usunie, to i tak w wyborze języka ciągle jest 
Ja usunolem i nie mam go w wyborze

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na pewno? Jak klikniesz obecny język to rozwija się lista.

tys.png.6608359a915e291343b44942a81cbe0c.png
Mam tylko polski, ale wcześniej miałem takie problemy jak ty właśnie, i sposobem jednego z użytkowników tutaj co dał tutorial zrobiłem i mam w pełni po polsku

Opublikowano
6 minut temu, r3jn napisał:

sposobem jednego z użytkowników tutaj co dał tutorial

A masz wersje 20H2 instalowaną od razu czy aktualizowałeś paczem z 20H1.  Bo tutorial ja dawałem tutaj, ciekawe o czyj chodzi

Opublikowano
A masz wersje 20H2 instalowaną od razu czy aktualizowałeś paczem z 20H1.  Bo tutorial ja dawałem tutaj, ciekawe o czyj chodzi
Odrazu :) ale wcześniej mailem 20h1 z aktualizacja do 20h2 i też miałem spolszczone

Opublikowano
A to ciekawe, zainstalowałem 20H2 i nie mogę wszystkiego spolszczyć. Dasz namiar na ten tutorial? Bo mi angielski ciągle tkwi tam.
No tutaj na forum jest ktoś wstawiał z screenami, ja zrobiłem tym sposobem i śmiga poszukaj w tym wątku

Opublikowano

No bo właśnie ja robiłem poradnik ze screenami.  O TEN:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

W poprzedniej wersji nawet po aktualizacji na 20H2 działało git.

Tylko, że teraz zainstalowałem na czysto 20H2 i nie chce się poddać ;d

Opublikowano
No bo właśnie ja robiłem poradnik ze screenami.  O TEN:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Tylko, że zainstalowałem na czysto 20H2 i nie chce się poddać ;d
Też miałem z początku problem, ogólnie jak zainstalujesz z toolbox jakąś tam opcje co do Xbox to pasek narzędzi będzie po angielsku, proboj metoda prób i błędów

Opublikowano
OK, to powiedz czy w opcjach > system   na samym dole po lewej  masz ABOUT  czy po polsku informacje?
Jedyne co mam po angielsku to calculator bo mi się nie chciało już tego spolszczać

Opublikowano

Ja potem sprawdzę i dam znać.

A i dodam że system org. jest angielski więc nigdy w 100% nie będzie w pl.

Opublikowano
W dniu 8.09.2020 o 17:38, budge napisał:

Więc napisałem do GHOST ᴻ Spectre w tej sprawie mam nadzieje ze niebawem napisze on do @Mr.T w sprawie tych nielegalnych integracji i wydawaniu systemu bez jego zgody.

Ciekawe czy ghost ma pozwolenie od mikrosoftu na integracje w ich system i wydawanie zmodyfikowanych wersji. To niby ghost ma być zły, że ktoś ingeruje w jego? Śmieszne. Skoro sam ingeruje w czyjeś to na pewno jego już nie wolno ;D

Opublikowano
9 godzin temu, openforu napisał:

No robimy porządnie bez fuszery, albo jest angielski albo polski ;d

Jak coś nie chce się zmienić znaczy, że nie działa jak powinno.

Takie coś znalazłem na yt pod filmem ghost'a

Opublikowano
W dniu 3.12.2020 o 14:50, DRAGO napisał:

W takiej kolejności w ghost toolbox :
Update Systemu 
*16
*17
*37
*39 - 6 i 14 
*1 - 2 , 4 i 8

Po co ci ta kolejność to nie wiem  :g:Zapomniałeś też o rdzo ważnej opcji  w W [39] | Tweaking for Gaming | Etc - Czyli przede wszystkim  nie może obyć się bez numeru :

HPET (High Precision Event Timer)
 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 [1]  | HPET Disable

Pozdrawiam ;) 

Opublikowano
W dniu 4.12.2020 o 20:03, DRAGO napisał:

Tak własnie to robiłem dzieki za mały opis.

Tylko ze tu ma byc dodaj plik a nie szczegóły bo to nie działa.

Hej. Instalowałem ten język polski w tym programie dism tak jak jes to tutaj opisane ale to robiłem przy wyłączonym necie. Dodałem plik cab, zainstalowało się i pisało, że zakończono powodzeniem, wylogowałem się ale dalej jest angielski, nie ma wyboru języka, że jest polski, może jakaś usługa jest wyłączona albo zły plik cab no nie wiem ale instalowałem to przy wyłączonym necie, może po instalacji tego language pack coś trzeba jeszcze ustawić?Pozdrawiam.