bazyliano Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Teraz, openforu napisał: i jak wpiszesz language to znajduje, czy jezyk po polsku Tak, także dzięki za pomoc, niby błahostka i na nic nie wpływa, ale mimo wszystko, lepiej to wygląda jak wszystko jest spolszczone [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oczywiście jak "język" wpisze to też wyszukuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 9 minut temu, bazyliano napisał: wszystko jest spolszczone A możesz dać teraz screen z komendy dism /online /get-intl Jak pobierales paczke angielskiego to Stany zjednoczone czy jakąś inna? Cytuj
bazyliano Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 3 minuty temu, openforu napisał: A możesz dać teraz screen z komendy dism /online /get-intl Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 A w opcjach > system > informacje/about masz po polsku też? Bo u mnie jakoś dziwnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bazyliano Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 6 minut temu, openforu napisał: A w opcjach > system > informacje/about masz po polsku też? Bo u mnie jakoś dziwnie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to akurat mam po angielsku Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Mi się udało na 95% spolszczyć, nie da się wywalić angielskiego i to cały problem, jest siłą wgrany i zabezpieczony ;D Nawet jak się go usunie, to i tak w wyborze języka ciągle jest Trzeba wgrać wersje 20H1 2004 ustawić polski język i wtedy użyć patcha od ghosta aktualizującego na 20H2 2009 Cytuj
r3jn Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Mi się udało na 95% spolszczyć, nie da się wywalić angielskiego i to cały problem, jest siłą wgrany i zabezpieczony ;D Nawet jak się go usunie, to i tak w wyborze języka ciągle jest Ja usunolem i nie mam go w wyborze Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 3 minuty temu, r3jn napisał: Ja usunolem i nie mam go w wyborze Na pewno? Jak klikniesz obecny język to rozwija się lista. Cytuj
r3jn Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Na pewno? Jak klikniesz obecny język to rozwija się lista. Mam tylko polski, ale wcześniej miałem takie problemy jak ty właśnie, i sposobem jednego z użytkowników tutaj co dał tutorial zrobiłem i mam w pełni po polsku Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 6 minut temu, r3jn napisał: sposobem jednego z użytkowników tutaj co dał tutorial A masz wersje 20H2 instalowaną od razu czy aktualizowałeś paczem z 20H1. Bo tutorial ja dawałem tutaj, ciekawe o czyj chodzi Cytuj
r3jn Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 A masz wersje 20H2 instalowaną od razu czy aktualizowałeś paczem z 20H1. Bo tutorial ja dawałem tutaj, ciekawe o czyj chodziOdrazu ale wcześniej mailem 20h1 z aktualizacja do 20h2 i też miałem spolszczone Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 A to ciekawe, zainstalowałem 20H2 i nie mogę wszystkiego spolszczyć. Dasz namiar na ten tutorial? Bo mi angielski ciągle tkwi tam. Cytuj
r3jn Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 A to ciekawe, zainstalowałem 20H2 i nie mogę wszystkiego spolszczyć. Dasz namiar na ten tutorial? Bo mi angielski ciągle tkwi tam.No tutaj na forum jest ktoś wstawiał z screenami, ja zrobiłem tym sposobem i śmiga poszukaj w tym wątku Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 No bo właśnie ja robiłem poradnik ze screenami. O TEN: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W poprzedniej wersji nawet po aktualizacji na 20H2 działało git. Tylko, że teraz zainstalowałem na czysto 20H2 i nie chce się poddać ;d Cytuj
r3jn Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 No bo właśnie ja robiłem poradnik ze screenami. O TEN: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko, że zainstalowałem na czysto 20H2 i nie chce się poddać ;dTeż miałem z początku problem, ogólnie jak zainstalujesz z toolbox jakąś tam opcje co do Xbox to pasek narzędzi będzie po angielsku, proboj metoda prób i błędów Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
openforu Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 OK, to powiedz czy w opcjach > system na samym dole po lewej masz ABOUT czy po polsku informacje? Cytuj
r3jn Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 OK, to powiedz czy w opcjach > system na samym dole po lewej masz ABOUT czy po polsku informacje?Jedyne co mam po angielsku to calculator bo mi się nie chciało już tego spolszczać Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 Ja potem sprawdzę i dam znać. A i dodam że system org. jest angielski więc nigdy w 100% nie będzie w pl. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 U mnie to co ma byc w PL jest w PL i działa ok. Cytuj
Geno Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 serio wam pojedyncze slowa po angielsku przeszkadzaja???? u mnie instalujac PL kasujac EN jest ok. Cytuj
openforu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 No robimy porządnie bez fuszery, albo jest angielski albo polski ;d Jak coś nie chce się zmienić znaczy, że nie działa jak powinno. Cytuj
Speedek Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 Panowie jest 20H2 wersja Home? nie chce piracić windowsa gdy mam swój klucz. Cytuj
openforu Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 W dniu 8.09.2020 o 17:38, budge napisał: Więc napisałem do GHOST ᴻ Spectre w tej sprawie mam nadzieje ze niebawem napisze on do @Mr.T w sprawie tych nielegalnych integracji i wydawaniu systemu bez jego zgody. Ciekawe czy ghost ma pozwolenie od mikrosoftu na integracje w ich system i wydawanie zmodyfikowanych wersji. To niby ghost ma być zły, że ktoś ingeruje w jego? Śmieszne. Skoro sam ingeruje w czyjeś to na pewno jego już nie wolno ;D Cytuj
bazyliano Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 9 godzin temu, openforu napisał: No robimy porządnie bez fuszery, albo jest angielski albo polski ;d Jak coś nie chce się zmienić znaczy, że nie działa jak powinno. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Takie coś znalazłem na yt pod filmem ghost'a Cytuj
ripek Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 15 godzin temu, Speedek napisał: Panowie jest 20H2 wersja Home? nie chce piracić windowsa gdy mam swój klucz. tylko pro Cytuj
Snafriozo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 14:50, DRAGO napisał: W takiej kolejności w ghost toolbox : Update Systemu *16 *17 *37 *39 - 6 i 14 *1 - 2 , 4 i 8 Po co ci ta kolejność to nie wiem Zapomniałeś też o rdzo ważnej opcji w W [39] | Tweaking for Gaming | Etc - Czyli przede wszystkim nie może obyć się bez numeru : HPET (High Precision Event Timer) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [1] | HPET Disable Pozdrawiam Cytuj
felcio11a Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 W dniu 4.12.2020 o 20:03, DRAGO napisał: Tak własnie to robiłem dzieki za mały opis. Tylko ze tu ma byc dodaj plik a nie szczegóły bo to nie działa. Hej. Instalowałem ten język polski w tym programie dism tak jak jes to tutaj opisane ale to robiłem przy wyłączonym necie. Dodałem plik cab, zainstalowało się i pisało, że zakończono powodzeniem, wylogowałem się ale dalej jest angielski, nie ma wyboru języka, że jest polski, może jakaś usługa jest wyłączona albo zły plik cab no nie wiem ale instalowałem to przy wyłączonym necie, może po instalacji tego language pack coś trzeba jeszcze ustawić?Pozdrawiam. Cytuj
kris2013 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 Kiedy grudniowe poprawki Cytuj
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2020 Przecież dopiero wczoraj wyszły - moder też ma swoje życie. Bez nich system nie działa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi