G77 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 13 godzin temu, 7Lelek napisał(a): Ma ktoś linka do wersji Zorin 16.2 pro? bo chciałem po testować przed ewentualnym zakupem. P.S. Torrent na 16.1 nie działa u mnie. a tak wogole to po kiego kupowac jest w brud roznych wersji linux za free seba007 lubi to Cytuj
seba007 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 Fakt. A Zorin 16.2 pro też można znależć - jak się chce Cytuj
SirGon Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2022 O wiele bardziej funkcjonalny jest Linux Mint Cinnamon za Free Cytuj
Lucas1981r Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 19 godzin temu, SirGon napisał(a): O wiele bardziej funkcjonalny jest Linux Mint Cinnamon za Free pod jakim wzgledem? od 5 lat uzywam cinnamon i od 2 lat Zorin i jakos nie zauwazylem aby Zorin byl gorszy - wrecz lepszy, bo ostatnie wersje cinnamon sa coraz cięższe.... sir_koks lubi to Cytuj
TheStraight Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nie chce wam zabierać zabawy bo widzę że dobrze się bawicie ale wy wiecie że to wszystko to jedna i ta sama baza z innymi repo i czasem innym DE nie? Cytuj
FILAGOL Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 tak samo jest z Windowsem nic nowego Cytuj
G77 Opublikowano 8 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2022 7 godzin temu, Lucas1981r napisał(a): pod jakim wzgledem? od 5 lat uzywam cinnamon i od 2 lat Zorin i jakos nie zauwazylem aby Zorin byl gorszy - wrecz lepszy, bo ostatnie wersje cinnamon sa coraz cięższe.... polecam xfce , kilka lat mint xfce , teraz od roku linux lite Cytuj
Ryzenek Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zorin OS 17 w wersji Pro - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zorin OS 16.3 Pro - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zorin OS 16.3 Pro Lite - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zorin OS 16.1 Pro Lite x64 Windows and macOS designed - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2024 43 minuty temu, Ryzenek napisał(a): Zorin OS 17 w wersji Pro - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy można prosić na inny serwer obecny jest koszmarnie wolne pobieranie w wersji Free Dziękuję Cytuj
Ryzenek Opublikowano 30 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2024 Tak będzie na serwerze MEGA jestem w trakcie uploadu za kilka godzin będzie gotowy link 2 godziny temu, FILAGOL napisał(a): czy można prosić na inny serwer obecny jest koszmarnie wolne pobieranie w wersji Free Dziękuję ZorinOS v17.0 Pro-Aetherx Part.1 - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ZorinOS v17.0 Pro-Aetherx Part.2 - Pobierz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL i G77 lubią to Cytuj
Ryzenek Opublikowano 8 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2024 Jak uaktualnić do Zorin OS 17? Jeśli jesteś już użytkownikiem Zorin OS, jak możesz uzyskać dostęp do swojego systemu i zaktualizować go do najnowszej wersji skopiuj i wklej komendy w terminalu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
G77 Opublikowano 18 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Index of zorinos isos Cytuj
TediPower Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2024 W dniu 8.02.2024 o 13:54, Ryzenek napisał(a): Jak uaktualnić do Zorin OS 17? Jeśli jesteś już użytkownikiem Zorin OS, jak możesz uzyskać dostęp do swojego systemu i zaktualizować go do najnowszej wersji skopiuj i wklej komendy w terminalu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mam Zorin OS 16.3 i to mi nie aktualizuje do 17 0 aktualizowanych, 0 nowo instalowanych, 0 usuwanych i 2 nieaktualizowanych. jest inny sposób? Cytuj
mikomc Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 ma ktoś link do zorina 17.1 pro ? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
dzikiws Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 A tu macie stronę z wszelkiej maści i odmian linuks-a i to darmowe i płatne - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mikomc Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 3 godziny temu, zdzisiek24 napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dziękować ale pobiera sie jak krew z nosa.... 2dni ! 6 minut temu, mikomc napisał(a): dziękować ale pobiera sie jak krew z nosa.... 2dni ! sorry juz jest 8 dni... nie da sie z niego pobierać ... Cytuj
FILAGOL Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Siema @mikomc Sprawdziłem pobrało mi w 8 minut hmmm... Cytuj
Ryzenek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zorin OS 17.1 Pro Hasło: 123 Nowy link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub Torrent: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 5 godzin temu, Ryzenek napisał(a): Zorin OS 17.1 Pro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hasło: 123 Nowy link do pobrania: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] można zmienić na Polski? FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Siema @pawelek1980 oczywiście że można zmienić w czasie instalacji wybiera się swój język i gotowe Pozdrawiam Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 2 minuty temu, FILAGOL napisał(a): Siema @pawelek1980 oczywiście że można zmienić w czasie instalacji wybiera się swój język i gotowe Pozdrawiam Dziękuje, będę instalował na starym laptopie, mam nadzieję że podołam temu systemowi bo to mój pierwszy raz z Linuxem Cytuj
FILAGOL Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @pawelek1980 ta dystrybucja jest bardzo podobna wizualnie do Windowsa dlatego bardzo lubię te dystrybucję Polecam Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Teraz, FILAGOL napisał(a): @pawelek1980 ta dystrybucja jest bardzo podobna wizualnie do Windowsa dlatego bardzo lubię te dystrybucję Polecam A o co tu chodzi? Co mam wybrać?? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 @pawelek1980 Kliknij "TAK" pawelek1980 lubi to Cytuj
SirGon Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 A do kiedy ma wsparcie Zorin OS 17.1? Cytuj
Ryzenek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 2 godziny temu, pawelek1980 napisał(a): A o co tu chodzi? Co mam wybrać?? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czemu masz starą wersję rufusa 3.16? Pobierz najnowszy Rufus 4.5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 34 minuty temu, SirGon napisał(a): A do kiedy ma wsparcie Zorin OS 17.1? To jest wersja Pro wsparcie ma na stałe. Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Można na nim zainstalować chrome Google? Chodzi o przeglądarkę, nie jest całkowicie spolszczony, dużo rzeczy jest po angielsku, jak sprawdzić ile mam dysków, ile mam pamięci? Zupełnie zielony jestem z tym systemie Cytuj
Ryzenek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Można zainstalować chrome, w menu start wybierasz oprogramowanie szukaj w lupka wpisz chrome google i instalujesz w kilka sekund i Chrome Google jest całkowicie spolszczony w 100% sprawdziłem. w menu start wyszukaj monitor systemu i masz zasoby - procesy - systemy plików Jestem bardzo zadowolony z tej dystrybucji pełna prostota obsługi i zgodność ze sterownikami. Jak na pierwszy raz wymaga troche wprawy i przyzwyczajenia system jest nowy i świeży Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi