pawelek1980 Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 a czy trzeba instalować sterowniki karty graficznej? Cytuj
Ryzenek Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 5 minut temu, pawelek1980 napisał(a): a czy trzeba instalować sterowniki karty graficznej? Ja posiadam Nvidia to wybrałem instalacja dla Nvidi. Reszta automatycznie instalacja sama dobiera sterowniki. Cytuj
dzikiws Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2024 Jeżeli już piszecie o firmie Karty graficznej to podawajcie jaka wersja, bo to bardzo ważne, większość dystrybucji "limuksa" sterowniki dla kart RTX300xx nie posiada, podałem wcześniej adres do strony o "linuksie", tam są podane główne pliki systemu i jego wersje, wcześniej ktoś pisał o Nvidii, iż ma czarny ekran, to właśnie jest brak zgodności z Nvidią i brak sterowników dla RTX.... nieliczne dystrybucje posiadają te sterowniki. Cytuj
Ryzenek Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2024 Distribution Release: Zorin OS 17.2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2024 czy ten trzeci link od góry to wersja pro? Cytuj
Ryzenek Opublikowano 20 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2024 12 minut temu, pawelek1980 napisał(a): czy ten trzeci link od góry to wersja pro? Nie, wersja pro jest płatna. Jeśli masz 17.1 Pro to zaaktualizujesz do wersji 17.2 Pro Cytuj
Ryzenek Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2024 3 godziny temu, Ryzenek napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Można prosić na inny serwer? Na tej stronie nie można pobrać,trzeba się zarejestrować, założyłem konto nowe na tej stronce i zostało zbanowane. Cytuj
FILAGOL Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2024 Przyłączam się do prośby @pawelek1980 Cytuj
rrroberto Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2024 Nie mój up, ale [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi