Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hmm myślę że nie prędko. Ostatni z linii impressive był własnie 56 i myślałem że to ten właśnie będzie upubliczniony no niestety. Od tamtego czasu nie powstał żaden inny więc myślę że dopiero na początku maja wraz z konferencją Build.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Z tego co piszą to jest aktualizacja z 10056 do 10061:

3708660Przechwytywanie.PNG

ale pobrać ją mogą tylko pracownicy Microsoftu.

8533687Przechwytywanie.PNG

Virtual Desktops in Windows 10 – The Power of Windows…Multiplied: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Wygląda na to , że build 10065 będzie ostatnim udostępnionym w wersji preview, duży przeskok numeracji kompilacji (10100) , więc można się domyśleć , że kolejny build będzie miał miano RC, ale to tylko moje przypuszczenia , które być może ktoś potwierdzi i się sprawdzą. Czas pokaże...

Posted

Oho MDL dokopał się do ESD buildu 61

GYqJUMe.jpg

Jak na razie nie można odkodować ;/

Link do x86 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Link do x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Przydałby sie ISO do czystej instalacji, po aktualizacji kiepsko działa start - nie ładuje moich apek wcale typu steam, origin, PANEL STEROWANIA (gdy przypne do startu)

I zdupczyla sie cała grupa domowa, może ktos potrafi pomóc - "system windows nie może utworzyć grupy domowej na tym urządzeniu" lub podobny komunikat w próbie przyłączenia sie do istniejącej. Zepsuło sie na laptopie a na PC wszystko działa z grupy domowej. To jedyne powody do mojego smutku... Potrafi ktoś pomóc?

Dodatkowo w moim WU mam 10066 dostepne do pobrania. dla niedowiarków mam zdjęcie. Tylko pobieranie sie zatrzymuje z błędem po jakimś czasie miałem te same bledy przy pobieraniu 10061 wiec cos mam z  WU

Posted

A jednak wypuścili :D Czekali do ostatniej chwili :P Natomiast najdziwniejsze jest to że nie wydali najnowszego czyli 69 (pomijam 70 gdyż był wczoraj dodany) gdyż zawsze tak robili że najnowszy był udostępniany.

Posted

Microsoft wydał kolejną kompilację Windows 10. Zobacz, co się zmieniło

warto poczytac przed aktualizacja :L

Posted

Do wczoraj mialem 10056 PL

Miałeś nieoficjalne wydanie, dlatego.

Ciekawe co pokażą: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

No, i potwierdza się niestabilność kompilacji 10061, przed chwilą podczas oglądania filmu na MSN nagle system się wyłączył !

Po ponownym uruchomieniu wszystko znowu O.K.

Posted

w 10061 powrocil blad z ktores ze wczesniejszych wersji

czesto jak wlaczam komputer to robi mi sie 6 malych ekranow na monitorze i musze zrobic uruchom ponownie i potem jest juz ok 

pewnie jeszcze sterowniki nvidii nie sa kompatybilne

Posted

Win10 ma swoje 349.90 z WDDM2.0.

Przeinstaluj na 350.12.

U mnie nie ma problemów z wieloma ekranami, ale wyskoczył mi 3 razy ten sam Bsod - nie pamiętam nazwy - i parę razy nie chcial załapać Menu Start.

10056 była stabilniejsza.

Posted

Jak twierdzi WZor na konferencji build będzie zaprezentowany build 74 dalej jako Developer Preview ^^ i będzie dostępny od 9 maja chyba.

Pierwszy update do Windows 10 będzie jesienią tego roku.

Windows Insider będzie kontynuowany.

10.0.10074.0.fbl_impressive.150424-1350 jest dostępny dla testerów wewnętrznych.

Office 2016 będzie udostępniony w październiku.

Posted

A sterownik 349.90 ?

To sterownik, który instaluje się samoczynnie z systemem.

Tu masz 349.90 dla sprawdzenia: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Zapytałem gaba jak tam z buildem 61 czy otrzymamy go w powolnym ringu. Powiedział że nadal sprawdzają błędy ale mówi że wygląda to obiecująco więc pewnie niedługo otrzymamy ;]

Posted

Nowa przezroczystość i odświeżona Cortana w buildzie 10102

Druga nowość to kafelki 3D ;] (nie klikać w link tylko skopiować i wkleić)