obeliksgall Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Dzień dobry, Poszukuję sprawdzonego programu, który monitoruje instalowane aplikacje. Tzn. wiem, co gdzie wrzuca; znam rejestry, które dodaje; usługi. Aby lepiej później się to usuwało bądź modyfikowało. Dziękuje Cytuj
Hells Angels Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Ja korzystam z Ashampoo UnInstaller w wersji portable nie mam do niego zastrzeżeń. jarexpol lubi to Cytuj
renatan Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 ja z IObit UnInstaller może się przydać.. jarexpol lubi to Cytuj
obeliksgall Opublikowano 4 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Dziękuję. Sprawdzę na wirtualce ;) Cytuj
Widzior Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Wg mnie lepszy jest Revo Uninstaller Pro. sabrex11 lubi to Cytuj
VACek Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 11 godzin temu, obeliksgall napisał: Poszukuję sprawdzonego programu, który monitoruje instalowane aplikacje. Tzn. wiem, co gdzie wrzuca; znam rejestry, które dodaje; usługi. Aby lepiej później się to usuwało bądź modyfikowało. Kolega chce program typu rentgen co pokazuje wszystkie lokalizacje składników danego programu podczas instalacji, a wy mu dajecie programy do deinstalacji programów Czytanie ze zrozumieniem boli Cytuj
renatan Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] cytuję min. ... Monitorowanie instalacji (Install Monitor) to jedna z nowych funkcji, które pojawią się wraz z IObit Uninstaller 9. W nowym wydaniu, funkcja Monitorowania instalacji może wykrywać i rejestrować wszelkie zmiany wprowadzone do systemu Windows podczas instalacji programu jarexpol lubi to Cytuj
windows81 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Polecam Revo Uninstaller Pro. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
GT500s Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2020 Lekki dobry i niedoceniony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] VACek i renatan lubią to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 12 godzin temu, M4T napisał: Kolega chce program typu rentgen co pokazuje wszystkie lokalizacje składników danego programu podczas instalacji, a wy mu dajecie programy do deinstalacji programów Ashampoo UnInstaller ma opcję monitorowania instalacji, a przy odinstalowywaniu usuwa wszystkie składniki. renatan lubi to Cytuj
VACek Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 1 godzinę temu, Hells Angels napisał: Ashampoo UnInstaller ma opcję monitorowania instalacji, a przy odinstalowywaniu usuwa wszystkie składniki. To było tak od razu. Człowiek całe życie się uczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi