TomHard Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Co sądzicie na temat Office typu portable. Podaję link do wersji 2019 i 2016 portable. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] niektórzy piszą że działa i dziękują za wstawkę, inni że nie działa. U mnie na W10Pro od sromotnika żadna z powyższych nie chce działać. Wystakuje okno z błędem. Może na waszych konfiguracjach odpali. Podzielcie się wynikami prób Edit. hasła do rozpakowania rarów są na dole strony, rozpakowują się poprawnie, używałem WinRara5.80 JanKo6 likes this Quote
Franc Posted April 12, 2020 Report Posted April 12, 2020 Tak samo było z wersją 2007 portable (Word, Excel) - na jednych kompach/systemach uruchamiał się bez problemu, na innych było kilka zgłoszeń o błędach, na reszcie w ogóle nie startował. Za bardzo się ten pakiet integruje z systemem by poprawnie działał na wszystkich konfiguracjach. Quote
sasik007 Posted October 30, 2021 Report Posted October 30, 2021 odswieze temat czy istnieje office w wersji portable ktory działa? ewentualnie jakis inny program w wersji pportable zalezy mi na exelu i wordzie nic pozatym Quote
Hells Angels Posted October 31, 2021 Report Posted October 31, 2021 Mam, korzystam i działa bez zarzutów [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest Posted October 31, 2021 Report Posted October 31, 2021 A ja używam LibreOfficePortable i wystarcza z palcem w czterech literach a WPS Office mam na telefonie jeden i drugi robi swoją robotę a nawet i więcej. Quote
arcziiiii Posted November 23, 2021 Report Posted November 23, 2021 Czy znajdę gdzieś instalkę samego Worda albo Worda portable? Quote
Recommended Posts