Skocz do zawartości

Windows 10 SlimBuild v.20H2 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 15.09,2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za system, ciekawy jest ;)
Minus za brak mocnego blokowania a najlepiej permanentnego wycięcia WU, przecież to
samobójstwo dla tak mocnych modyfikacji, sterowniki to nie jest aż taki problem żeby przeciętny
użytkownik komputera nie potrafił ich sobie pobrać i zainstalować samodzielnie według potrzeb

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
6 godzin temu, lux1i2 napisał:
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

NIE MA pisałem przecież że przestaje dodawać aktywatory itp

Opublikowano
Panelu sterowania czy panelu Nvidii? Jaki sterownik instalowałeś?
PS. Zachęcam do korzystania z narzędzia wycinanie lub wklejanie do painta zrzutu, bo super czytelne zdjęcie nie jest.
Sorki robiłem telefonem bo dopiero co po formacie panelu nvidi.. Przeinstalowałem sterowniki drugi raz i już jest panel ale dziwne bo standard ściągałem,

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 minuty temu, Mateix napisał:

działał idealnie od razu po instalac

W dniu 4.09.2020 o 20:07, Mateix napisał:

"Brak dostępnych obrazów." i nieaktywny przycisk Dalej zaraz po "Instalator zaczyna pracę"

:L

Opublikowano
Teraz, renatan napisał:

:L

Już tłumaczę. Przed aktualizacją do 20H2 tak było. Po aktualizacji się posypało. Spróbuję jeszcze z ei.cfg i liczę na dalsze aktualizacje, bo one też może coś zmienią

Opublikowano
Aktualizacja 1-szy post.
Komuś wgrałem najnowsza wersję zainstalowałem sobie wszystko jak zawsze i chce uruchomić amd ryzen master a tu tskie cuda ac874d4883b74ea98fbca218d2f2ab39.jpg

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Parę dni temu zainstalowałem na laptopie Gamingowym i muszę powiedzieć ( WYŚMIENITY ) zero problemów, ba bardzo stabilny i mega wygodny. Wielkie dzięki Konuss za świetną pracę i oby w przyszłości tak owocną POZDRAWIAM.

Opublikowano

Wgralem sobie na probe tego windowsa i teraz gdy probuje zrobic bootowalny pendrive system plikow na pendrive sie zmienil na jakies RAW i totalnie juz mi go nie pokazuje oraz cmd nie dziala

jakies sposoby? bo utknalem w tym windowsie xd nYPaKS8.png

t9sZ0QF.png

Opublikowano

Tak :-P przepraszam. Najmocniej za to mój błąd - Nie  ten folder niechcący klklem na koszybko. Wgrywam właśnie nowe więc za jednym razem poleci wszycho mamy już 72%

Opublikowano
W dniu 8.03.2020 o 19:15, konuss napisał:

Tak dokładnie ogólnie wstrzymajuje się na chwilę bo czekam na kompilacje bo coś jest namieszane w. 113 w kwestii ogólnie graficznej i nie tylko. Nie wiem jak to ugryźć. I ogólnie bardzo poruszany na wielu forach. 

Coś długo idzie te pozostałe 28%, będzie dzisiaj? Bo akurat zaplanowałem sobie dzisiaj odświeżenie systemu i postawienie go na nowo na 20H2, padło na twoją kompilację.

Opublikowano
9 godzin temu, vayneholt napisał:

Link spadł z rowerka?

Godzinę temu, Vanquer napisał:

Fajnie jakby jeszcze dzisiaj pyknął, mam ochotę go przetestować :D

Banowałbym...
Zwracam uwagę, że nie wszyscy mają światłowód aż do mieszkania i są regiony w naszym kraju, gdzie nadal użytkownicy mają prędkość wysyłania 128 kbps. Szacunku i cierpliwości trochę...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie