kamkul Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Zainstalowałem i system pięknie śmiga... Ustawiłem czarne ikony z katalogu tuning - nie do końca mi one odpowiadają. Jak przywrócić domyślny wygląd ikon? janek917 lubi to Cytuj
adonx Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Trzeba było zrobić kopie zapasową i wtedy sobie testować a nie teraz Cytuj
winmodder Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 przy próbie instalacji pojawia się taki błąd, instalacja z usb... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
adonx Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 @winmodder Tu masz co i jak >> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i żebyś wiedział co szukać >> Cytuj
sims153 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 Mam problem, aplikacje nie mają dostępu do mikrofonu, a jak próbuję wejść w Ustawienia->Prywatność-> mikrofon to wyłącza mi całe ustawienia i nic nie da się zrobić. Zainstalowana wersja Lite Cytuj
srom-otnik Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 Na ustawieniach domyślnych tez? Optymalizator Usług - dajesz usługi domyślne i ma działać sims153 lubi to Cytuj
sims153 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 Ustawienia domyślne pomogły - wielkie dzięki. Nie przypominam sobie bym przy pierwszej konfiguracji coś wyłączał z mikrofonem, aczkolwiek jest to moja pierwsza styczność z W10 i nie do końca wiedziałem co działam Miałem ochotę już wracać do 8.1, a tu wystarczyło kilka kliknięć myszką... Cytuj
winmodder Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 da radę na tym systemie zainstalować net framework? próbował ktoś ?[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
martinii Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Na 1 stronie jest napisane że dodano wszystkie pakiety framework'a. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj
winmodder Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Wiem że jest napisane ale nie działa, korzystam z nord vpn który wymaga net framework 4.8, przy instalacji wywala właśnie taki błąd Cytuj
martinii Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Nie jest to rozwiązanie Twojego problemu, ale podpowiem, że też korzystam z norda i uważam że najlepiej zainstalować OpenVPN i ściągnąć sobie pliki konfiguracyjne ze strony norda. Proste i lekkie rozwiązanie. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj
winmodder Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Na norda mam licencje, więc zmiana na chwilę obecną nie wchodzi w grę Cytuj
martinii Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Ale jaka zmiana? O żadnej zmianie nie mówię. Zobacz tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 NF 4.8 instaluje się bez problemu na tym modzie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Franc Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 @Wieniowaty - użyłeś instalatora online czy offline? Od czasu jak wrzuciłem ten mod na kompa nie instalowałem żadnego programu CAD/CAM - tam zwykle nowe wersje są mi potrzebne, tak na szybko sprawdziłem w AIDA - pokazuje zainstalowaną wersję 4.73.... Cytuj
winmodder Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 próbowałem instalatorów online i offline, zawsze jest jakiś błąd Cytuj
martinii Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 A przestawiłeś optymalizator usług na tryb standardowy? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj
srom-otnik Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Dziwne rzeczy piszecie, przecież, system jest całkowicie zaktualizowany, ma wszystkie łatki na dzień wydania, odblokowane wszystkie frameworki i zaktualizowane Jeśli jeszcze ktoś to potwierdzi, to trzeba będzie wziąć OS-a na kanał Cytuj
Franc Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Sam już zgłupiałem, w AIDA - pokazuje zainstalowaną wersję Net Framework 4.73.... , myślałem, że program źle pokazuje ale sprawdziłem w VB na modzie @Mr.T LTSC Test2 - tam wyświetla nr 4.8... Spróbowałem zainstalować na kompie (LITE) przy ustawieniach domyślnych usług wersję 4.8 z instalatora offline - mam ten sam błąd co @winmodder Skoro wszystko było aktualne - czemu źle pokazuje? Czyżby czyszczenie DISM ++ z prawokliku coś przestawiło/usunęło? Nie używałem żadnego dodatkowego oprogramowania do optymalizacji - chyba tylko z raz PrivaZer włączyłem. Zobaczę, może wieczorem postawię jeszcze raz system na VirtualBox i na świeżym sprawdzę co i jak Cytuj
winmodder Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Właśnie postawiłem system na nowo, pojawił się ten sam kod błędu. Instalacje wykonałem przed czyszczeniem i optymalizacją usług. Cytuj
Wieniowaty Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 1 godzinę temu, Franc napisał: @Wieniowaty - użyłeś instalatora online czy offline? Offline i żadnego problemu. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby coś się na tym systemie nie zainstalowało, A testuję różności. Programy raczej wymagające jak różne CAD, Adobe czy multimedia. Jak widać wersja 4.8 z hakiem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
winmodder Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Problem występuje tylko na wersji lite, na full wszystko instaluje się bez problemu, przynajmniej u mnie Cytuj
srom-otnik Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Wszystkie dotychczasowe zgłoszone bugi poprawiłem: - zaktualizowałem NET; - dodałem najnowsze łaty, poprawiłem optymalizację usług; - działa mikrofon. Dziś wieczorem iso testowe wersji Full daję Wam do sprawdzenia. Jeśli okaże się ok. na tej podstawie zrobię Lite. Franc i aweriel lubią to Cytuj
Pawel300 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Czy jest szansa na link z najnowszym aktualnym no i poprawionym pozbawionym bugów wymienianych przez niektórych użytkowników wydaniem jeszcze dziś ? Cytuj
Franc Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 22 minuty temu, Pawel300 napisał: Czy jest szansa na link z najnowszym aktualnym no i poprawionym pozbawionym bugów wymienianych przez niektórych użytkowników wydaniem jeszcze dziś ? Przeczytaj ostatni post autora - będziesz miał odpowiedź Cytuj
Pawel300 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 7 minut temu, Franc napisał: Przeczytaj ostatni post autora - będziesz miał odpowiedź Ok rozumiem Cytuj
refild Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 witam, czy autor jest w stanie mi pomoc , mianowicie zależy mi aby na tej modyfikacji mieć aplikację pogody , niestety żona płucze mi głowę o ta apkę Cytuj
martinii Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2020 Autor na pewno Ci w tym nie pomoże Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi