obnibus Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 Win A 10 Home & Pro x64 Classic & ModernUI - Version Data wydania: 11 Lipca 2019 Wersja: Home&Pro 1903,18362.239 Różnice miedzy wersjami : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6, CorAngar, my_g0t i 9 innych lubią to Cytuj
my_g0t Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 System zainstalowany bez problemów wraz z kompletem aplikacji i sterowników, a w weekend sprawdzę go pod kątem wydajności w CS:GO. murawiak lubi to Cytuj
LELELELLEL Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 1 minutę temu, my_g0t napisał: System zainstalowany bez problemów wraz z kompletem aplikacji i sterowników, a w weekend sprawdzę go pod kątem wydajności w CS:GO. o to poczekam z instalacja, az ukazesz wyniki Cytuj
obnibus Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 Który serwer lepszy dysk google czy mega ? Glownie chodzi mi o prędkość pobierania Cytuj
jacobobbo Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 Godzinę temu, obnibus napisał: Który serwer lepszy dysk google czy mega ? Glownie chodzi mi o prędkość pobierania dla mnie obojętne. Jak możesz to wrzuć na 2 i będzie git Cytuj
obnibus Opublikowano 12 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 dodano na dysk google i mega w 1 poscie Cytuj
my_g0t Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 10 godzin temu, LELELELLEL napisał: o to poczekam z instalacja, az ukazesz wyniki Wszystko ok, zero haczenia neta i nie crush'uje. Zostanę na nim do następnej większej aktualizacji. 7 godzin temu, obnibus napisał: Który serwer lepszy dysk google czy mega ? Glownie chodzi mi o prędkość pobierania Na google nie ma ograniczeń pobierania danych więc, to zawsze lepsza opcja Cytuj
Andreas85 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 Wielkie dzięki mistrzu, jednak nie było nam dane czekać do przyszłego roku na twoją świetną robotę POZDRAWIAM. Cytuj
cykorr Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 W wersji classic jest xbox? W obu wewrsjach można uruchomić gry ze sklepu? Cytuj
obnibus Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 2 godziny temu, cykorr napisał: W wersji classic jest xbox? W obu wewrsjach można uruchomić gry ze sklepu? Calssic nie ma w ModernUI owszem jest Cytuj
LELELELLEL Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 2 godziny temu, cykorr napisał: W wersji classic jest xbox? W obu wewrsjach można uruchomić gry ze sklepu? W sklepie można pobrać aplikację Xbox beta tylko pytanie czy ma takie same działanie jak wbudowany Xbox w Windows 10 ModernUI 6 minut temu, obnibus napisał: Calssic nie ma w ModernUI owszem jest Duża jest przepaść wydajnosciowa w działaniu obu systemów? Chodzi też o procesy systemowe, jest ich mniej więcej podobnie, czy w którymś jest mniej? Cytuj
obnibus Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 Nie będzie działał Xbox na classic wywalone są usługi od niego i to ze pobierzecie go ze sklepu nic nie da w tym właśnie celu jest modernui kafle na niej są ale można je wywalić przez powershella Cytuj
LELELELLEL Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 15 minut temu, obnibus napisał: Nie będzie działał Xbox na classic wywalone są usługi od niego i to ze pobierzecie go ze sklepu nic nie da w tym właśnie celu jest modernui kafle na niej są ale można je wywalić przez powershella A duża jest przepaść wydajnosciowa w działaniu obu systemów? Chodzi też o procesy systemowe, jest ich mniej więcej podobnie, czy w którymś jest mniej? Cytuj
obnibus Opublikowano 13 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2019 9 minut temu, LELELELLEL napisał: A duża jest przepaść wydajnosciowa w działaniu obu systemów? Chodzi też o procesy systemowe, jest ich mniej więcej podobnie, czy w którymś jest mniej? Jest bo są kafle Cytuj
Alex121 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Jak masz to poproszę bardzo wersję 32 bity. Z góry dzięki. Cytuj
deco164 Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 Zainstalowałem i śmiga dobrze. Na razie bez problemów. Sterowniki i wszystkie programy zainstalowały się prawidłowo. Uzywam wersji Home bez kafelek Cytuj
MrBeckham666 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Jak na narazie wersja beza kafelek lata ładnie NO widzę zrobiłeś mod coś w stylu sromotnika Szanuje bo wiem ile trzeba w to włożyć pracy sam miałem sobie takiego moda zrobić no ale czasu na poprawki trzeba tyle przeznaczyć Ogólnie to tak sromotnik w wersji 1903 polecam Snafriozo lubi to Cytuj
kamiloxf Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2019 1.Czy na tym systemie działa bezproblemowo Windows Update ? 2. Czy na wersji bez kafelkowej można doinstalować XBOX i grać w gry dla W10 ? 3 Czy jesteś w stanie przy następnym ISO zrobić bez kafli ale z działającym XBOX Cytuj
Gość Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 Co do update - na 1903 aktualizacje zbiorcze przywracają usunięte komponenty, więc po co komu taki mod z updatem. To dlatego ci co robią te mody wypuszczają co miesiąc nowe wersje. I jak myślicie - ci moderzy będą co miesiąc robić kilka kilkanaście modów bo jeden chce to a drugi tamto? Cytuj
obnibus Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 10 godzin temu, kamiloxf napisał: 1.Czy na tym systemie działa bezproblemowo Windows Update ? 2. Czy na wersji bez kafelkowej można doinstalować XBOX i grać w gry dla W10 ? 3 Czy jesteś w stanie przy następnym ISO zrobić bez kafli ale z działającym XBOX 1. Ja nie zalecam 2. Gry chodzą xboxa nie da się dograć w tym celu jest wersja modernui 3. Zastanowię się nudzija lubi to Cytuj
my_g0t Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 Cholera znowu będzie update [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] edit: To chyba insider... Cytuj
obnibus Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 17 minut temu, my_g0t napisał: Cholera znowu będzie update [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] edit: To chyba insider... Po co zmienić coś co jest dobre ? mi by się nie chciało co miesiąc robić format kompa Cytuj
my_g0t Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 4 minuty temu, obnibus napisał: Po co zmienić coś co jest dobre ? mi by się nie chciało co miesiąc robić format kompa Toooo jeeeeeesssst jak narrrkotyk Cytuj
kamiloxf Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2019 Godzinę temu, my_g0t napisał: Toooo jeeeeeesssst jak narrrkotyk Lepiej testować mody niż Windowsa w wersji Insider obnibus lubi to Cytuj
my_g0t Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 11 godzin temu, kamiloxf napisał: Lepiej testować mody niż Windowsa w wersji Insider Właśnie to jest najgorsze, testuję pod siebie wszystko :D, a to nie są jakieś mega wymagania i to nie na wirtualnej maszynie. Po prostu zawsze łatwo po klonie partycji wrócić do standardu :) Tak jak mówiłem, to uzależnienie :D Cytuj
obnibus Opublikowano 20 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 wylapane sa jakies bledy czy cos ? ponad 10 k wejsc i cisza .. jak testujesz to sie wypowiedz Cytuj
kamiloxf Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2019 1 godzinę temu, obnibus napisał: wylapane sa jakies bledy czy cos ? ponad 10 k wejsc i cisza .. jak testujesz to sie wypowiedz U mnie aktualnie żadnych błędów śmiga jak wariat Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 21 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2019 Hej, system super!!! Ja wyłapałem jeden błąd nie działa aplikacja Kalendarz, odpala się ale po chwili wyłącza się, nie można dodać wydarzenia i wykonać synchronizacji z google. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi