Gość Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2019 Win 10 Enterprise 1903 x64 - PriVoS by xpos1 Baza: Enterprise 1903 , 18362.86 Dodano: 7zip Unlocker Prawa admina StartIsBack TakeOwnershipEx HashCheck VBCRedistAIO Directx Skróty PPM Zmieniono wygląd explorrera na ten z Windows 7 Odblokowano obce style ( dodano jeden + ikonki ) Uaktywniono pakiety DotNet. Framework w tym 3,5 Włączono DirectPlay System został aktywowany Usunięto: TELEMETRIE Windows Update SmartScren Windows Defender OneDrive Centrum akcji Kopie i przywracanie Kafelki Pomoc TabletPC Windows Media Center Easy Transfer Skrin: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SYSTEM ZROBIŁEM DLA SIEBIE !!! Download: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dysk Sieciowy FIX: Uruchom > gpedit.msc > Konfiguracja komputera > Szablony administracyjne > Sieć > Stacja robocza Lanman > Włącz niezabezpieczone logowanie gościa > Włącz Cytuj
Mr.T Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2019 Na poważnie ja jestem bardzo spokojny człowiek ale czy wy naprawde nie macie pomyslu na swoja nazwe moda co prawda takiego teraz nie mam ale mialem a obecne sa w podobnym stylu ale dodatki, opis, praktycznie identyko ludzie troche wlasnej inicjatywy ............................ żenua! nawet nie chce mi sie gadać więcej Geralt Z Rivii i shepard lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2019 31 minut temu, Mr.T napisał: Na poważnie ja jestem bardzo spokojny człowiek ale czy wy naprawde nie macie pomyslu na swoja nazwe moda co prawda takiego teraz nie mam ale mialem a obecne sa w podobnym stylu ale dodatki, opis, praktycznie identyko ludzie troche wlasnej inicjatywy ............................ żenua! nawet nie chce mi sie gadać więcej To tylko nazwa nic więcej Tych programów również używam wiec o nich wspomniałem w opisie "dodatków" Cytuj
eidur Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2019 System petarda jak zawsze Martynee i cykorr lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2019 3 godziny temu, xpos1 napisał: To tylko nazwa nic więcej Tych programów również używam wiec o nich wspomniałem w opisie "dodatków" Może mu chodzić o to, że Private System kojarzy się z modami od Mr.t, proponuję zmienić nazwę na PrV ExPiErIeNcE przykładowo Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 8 godzin temu, mbielak012 napisał: Może mu chodzić o to, że Private System kojarzy się z modami od Mr.t, proponuję zmienić nazwę na PrV ExPiErIeNcE przykładowo wiem Cytuj
krojo Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Mam zamiar zainstalować system, nie będzie problemu z dyskiem sieciowym? Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 2 godziny temu, krojo napisał: Mam zamiar zainstalować system, nie będzie problemu z dyskiem sieciowym? powinno chodzic mi to nie potrzebne Cytuj
jarexpol Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 16 godzin temu, xpos1 napisał: ale dodatki, opis, praktycznie identyko ludzie troche wlasnej inicjatywy ............................ żenua! nawet nie chce mi sie gadać więcej 12 godzin temu, mbielak012 napisał: Może mu chodzić o to, że Private System kojarzy się z modami od Mr.t, proponuję zmienić nazwę na PrV ExPiErIeNcE przykładowo No chyba nie tylko. Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 32 minuty temu, jarexpol napisał: No chyba nie tylko. wiec o co ? afera o 3 zdania z jego opisu Zmieniono wygląd explorrera na ten z Windows 7 Odblokowano obce style dodano jeden Uaktywniono pakiety DotNet. Framework ja mam to gdzies juz nic tu nie publikuje jestem tu nowy wiekszosc userow nic nie daje od siebie tylko wchodza raz na pol roku aby pobrac iso nic poza tym nie bede sie z nim kłócił bo to nie ma sensu ja uzywam tych programow co on i tyle do poprzednich wersji nic nie mial zreszta nie musze sie tlumaczyc programy kazdy moze pobrac i uzywac bo nie jest ich autorem tak samo ja tez nie 7zip itp Cytuj
damian5142 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 5 minut temu, xpos1 napisał: ja mam to gdzies juz nic tu nie publikuje W sumie miałem też przetestować Twojego nowszego moda takiego, który wyszedłby za miesiąc-dwa gdzieś.. no ale jak kończysz to będę musiał tego Cytuj
jarexpol Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Po co ta irytacja, gość napisał co napisał, a inni Ci doradzają. Rób mody dalej, inni Cię ocenią. Mi brakuje np. Sory. Cytuj
konuss Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Identyczny system - identyczne mody - identyczny styl - identyczne wykonanie - jedyna roznica to w jezyk polski - forum rutracker.org - nie bede przytaczal nazw ani autorow - niech urzytkownicy sami zajrza Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 17 minut temu, konuss napisał: Identyczny system - identyczne mody - identyczny styl - identyczne wykonanie - jedyna roznica to w jezyk polski - forum rutracker.org - nie bede przytaczal nazw ani autorow - niech urzytkownicy sami zajrza ? Cytuj
jorgusek Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 33 minuty temu, konuss napisał: Identyczny system - identyczne mody - identyczny styl - identyczne wykonanie - jedyna roznica to w jezyk polski - forum rutracker.org - nie bede przytaczal nazw ani autorow - niech urzytkownicy sami zajrza Ty robisz mody nieporównywalnie gorsze i zerżnięte od innych i też jest wszystko w porządku? Naucz się ortografii. Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 wygląd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a ikonki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] teraz to sie dowiaduje ze to nie ja jestem autorem tego systemu no no Cytuj
jorgusek Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 Wstawiłem System na mega.nz, jest świetny System, jak i dwa pozostałe. Prośmy autora aby nie rezygnował i w dalszy ciągu udostępniał nam swoją pracę. Mam 66 lat i nigdy bym czegoś takiego nie dokonał. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] eidur lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 5 minut temu, jorgusek napisał: Wstawiłem System na mega.nz, jest świetny System, jak i dwa pozostałe. Prośmy autora aby nie rezygnował i w dalszy ciągu udostępniał nam swoją pracę. Mam 66 lat i nigdy bym czegoś takiego nie dokonał. dokonał bys jest Mr.T i srom-otnik pozdrawiam Cytuj
jorgusek Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 2 godziny temu, xpos1 napisał: dokonał bys jest Mr.T i srom-otnik pozdrawiam Twoje Systemy mi bardziej odpowiadają, sromotnika nie trybie, a Prezes Mr.T owszem robił a ostatnio rzadko modyfikuje świetne Systemy. Cytuj
my_g0t Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 37 minut temu, xpos1 napisał: Poza tym jak działa system ? Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 6 minut temu, my_g0t napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bardziej już nie potrafię zoptymalizować windowsa 10 aby było mniej procesów na virtual boxie miałem po instalacji 41-3 pewnie to przez programy z autostartu przeglądarkę Cytuj
krojo Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 No i mam problem z dyskiem sieciowym. W opcjach udostępniania nie zapisuje się zmiana włącz odnajdywanie sieci na profilu publicznym i prywatnym. Tu może być problem? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 3 minuty temu, krojo napisał: No i mam problem z dyskiem sieciowym. W opcjach udostępniania nie zapisuje się zmiana włącz odnajdywanie sieci na profilu publicznym i prywatnym. Tu może być problem? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Masz kod błędu wpisz w google i dowiedz się co to za problem Cytuj
my_g0t Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 25 minut temu, xpos1 napisał: Bardziej już nie potrafię zoptymalizować windowsa 10 aby było mniej procesów na virtual boxie miałem po instalacji 41-3 pewnie to przez programy z autostartu przeglądarkę Wszystko wyłączone prócz ikonek:control panel nvidia, realtek i razer synapse :). Ja nie narzekam. Dzisiaj go przetestuję w grze. Jak będzie gorzej, to wracam do Twojej wersji pro 10 - zresztą zrobiłem sobie klona dysku wiec powrót będzie szybki. Cytuj
Gość Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 4 minuty temu, my_g0t napisał: Wszystko wyłączone prócz ikonek:control panel nvidia, realtek i razer synapse :). Ja nie narzekam. Dzisiaj go przetestuję w grze. Jak będzie gorzej, to wracam do Twojej wersji pro 10 - zresztą zrobiłem sobie klona dysku wiec powrót będzie szybki. okej Cytuj
krojo Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2019 38 minut temu, krojo napisał: No i mam problem z dyskiem sieciowym. W opcjach udostępniania nie zapisuje się zmiana włącz odnajdywanie sieci na profilu publicznym i prywatnym. Tu może być problem? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Problem rozwiązany. Uruchom > gpedit.msc > Konfiguracja komputera > Szablony administracyjne > Sieć > Stacja robocza Lanman > Włącz niezabezpieczone logowanie gościa > Włącz Cytuj
jorgusek Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 13 godzin temu, xpos1 napisał: Poza tym jak działa system ? Wszystkie Twoje trzy Systemy działają idealnie. Podziękowanie za włożony trud i poświęcony czas. Cytuj
Hendrix Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Dolaczam sie do prosb o pozostanie!!!.Jeszcze nie narodzil sie taki,ktory by absolutnie wszystkim dogodzil.Dotad autor moda wstawial notke:"bierz tak jak jest,albo sam sobie zrob Windowsa".Jezeli chodzi o same systemy,to mam dwie uwagi:1.Nie otwiera sie program SSD Mini Tweaker.Wywala jakis blad w rejestrze.I to na kazdym z twoich wydan.2.Na liscie "Usuniete..." nie ma Autoodtwarzanie Auto Play.Wiec funkcja powinna dzialac.Ale nie dziala!!!.Najciekawsze jest to, ze wszystkie ustawienia i wpisy w rejestrze sa poprawne i dymek z pytaniem"Co ma zrobic system z zawartoscia np plytki" powinien sie ukazac!!!.Jedyny system, na ktorym dziala Autoodtwarzanie to wydanie z dn.27.05.2019.Nie dziala jednak na tzw.PriVoS,na ktorym mi szczegolnie zalezalo.Moze ktos moglby mi pomoc.Ogolnie systemy sa znakomite.Czuje sie to na sprzecie jaki ja posiadam : HP6200.Zachecam do dalszej "pracy" i dzieki za to, co juz bylo. eidur lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi