pepsisquad Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 W dniu 28.01.2021 o 21:20, jnm napisał: twardy błąd ? To może wyjaśnij - mnie i innym - ("z czym to się je" ?) - czyli o co "chodzi" ?! tabelkę (grafikę), to sam mogę zrobić, np. taką > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub taką > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pierwszy lepszy temat. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Słowo "hard" nie oznacza tylko "twardy" (może być jako "ciężki, trudny, silny itp.". Jak tak dosłownie rozumiesz angielskie zdania, to powodzenia w życiu Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 @jnm ... u mnie na Kociewiu gadają - "nie warto kpić z innego człowieka gdy u siebie mądrości brakuje z deka" maska007 lubi to Cytuj
John Marston Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 wiecie o co z tym chodzi bo wina nie mg aktywować od dłuższego czasu[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam serdecznie, mam pewien problemik, że w Crucial Storage Executive, Crucial MX500 nie jest wykrywany wyświetla się takie coś [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Dodam, że w Crystal disk info wszystko działa poprawnie dysk jest wykrywany, też spróbowałem uruchomić komputer ponownie i podziałało ale na chwile później znowu info Drive detail is not available Drive Drive0 details cannot be retrieved at this time. Reason: Command aborted by the drive Cytuj
comandos21 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 A gdzie link do wersji Lite?? Link w 1 poście to Pro x64 Cytuj
Franc Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 Plik jest tylko jeden - wersję wybierasz na początku instalacji Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 Korzysta ktoś z Crucial Storage Executive na tym systemie ? wykrywa wam dysk? @srom-otnik może coś będzie wiedział Cytuj
comandos21 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 Sromotniku, mógłbyś wrzucić na inny serwer? Są jakieś ograniczenia i każe czekać 3h w połowie pobierania :/ Cytuj
jkaw Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Witam. System super. Tylko najbardziej wkur.... są te powiadomienia wysuwane z prawej strony ekranu. Jak to dziadostwo wygruzić na stałe?. Chylę czoła przed autorem moda. System ok. Pozdrawiam Cytuj
helmut112 Opublikowano 11 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2021 Może to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jkaw Opublikowano 12 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2021 Panowie Mistrzowie. Może trochę prościej? Nie jestem aż takim orłem jak Wy Panowie. Pozdrawiam 8 minut temu, jkaw napisał: Panowie Mistrzowie. Może trochę prościej? Nie jestem aż takim orłem jak Wy Panowie. Pozdrawiam Już sobie poradziłem. Przetłumaczyłem podaną stronę i spróbuję. Dzięki za podpowiedź helmut112. Pozdrawiam Cytuj
jnm Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2021 W dniu 29.01.2021 o 23:53, zdzisiek24 napisał: @jnm... u mnie na Kociewiu gadają - "nie warto kpić z innego człowieka gdy u siebie mądrości brakuje z deka" Znalazł się poeta, lecz > nie ta... Ogólnie - przypomnę że - TUTAJ, powinny znajdować się, TYLKO posty na temat "Win JG8.1 Pro x64" Cytuj
Gość Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2021 W dniu 11.02.2021 o 08:56, jkaw napisał: Witam. System super. Tylko najbardziej wkur.... są te powiadomienia wysuwane z prawej strony ekranu. Jak to dziadostwo wygruzić na stałe?. Chylę czoła przed autorem moda. System ok. Pozdrawiam Spróbuj tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
pirotaro Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 Słuchajcie czy tylko ja mam taki problem? Mam dwa dyski m.2 nvme w dedykowanych slotach (Z390) i tylko jeden zainicjowany - oczywiście ten systemowy. Mam ponad rok na tym systemie i nie mogę nic zrobić z kolejnymi nowymi dyskami! Było wcześniej i ponoć Gparted pomagał. Z poziomu instalacji też nie mam możliwości sformatowania tego drugiego. Oczywiście do zainstalowana systemu zgłasza się jeden i drugi. Słuchajcie jest jeszcze jakiś sposób oprócz dokupienia zewnętrznej kieszeni m.2-usb? Na fotce komunikat z Gparted i żadnego dysku wyświetlonego!? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
dzolo44 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Kiedy nowsza wersja ? Oczywiście wielkie dzięki za systemy, od xp zaczynałem wydania ms. sromotnik i zawsze super. Cytuj
srom-otnik Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 25 minut temu, dzolo44 napisał: Kiedy nowsza wersja ? Oczywiście wielkie dzięki za systemy, od xp zaczynałem wydania ms. sromotnik i zawsze super. Jak u mnie nic los nie schrzani, to na pewno będzie! Teraz mój plan wydawniczy jest następujący: Win JG10 Pro Extreme - prace trwają... Win JG10 LTSC - 4 podwersje - prace trwają... Win JG8.1 Pro Full + Lite - obecnie nietknięty; Win JG7 HP oraz Pro Full + Lite - obecnie nietknięty. Wycofałem się ze wspierania JG10 LTSB oraz JG7 ThinPC. Ten ostatni jest zrobiony doskonale i nie wymaga żadnych aktualizacji. Wystarczy pobrać łatki w WU, przeczyścić i nic więcej. Wszystko robię w miarę wolnego czasu, a tego jak na lekarstwo... PZDR! janusz1960, JanKo6, jespe i 3 innych lubią to Cytuj
profilm34 Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 Super...... czekamy wszyscy .... Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 10 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] taki błąd wyskakuje podczas instalacji directx dlaczego ? @srom-otnik ZMIENIŁEM ŚCIEŻKE FOLDERÓW TMP I TEMP I DZIAŁA ! Cytuj
lancetowaty Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 DELL INSPIRON N5010 3 GB RAM i3-M380 (4x2.53Ghz) HD 5650 ??? Pójdzie na tym sprzęcie? Jeśli nie to proszę o link do jakiegoś dopasowanego systemu pod mój laptop. Jest bez baterii i próbowałem wielu systemów oprócz 10. 8.1 najbardziej przypada mi do gustu. PS. Czy zagram na nim w CS:GO na najniższych ustawieniach? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jnm Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Godzinę temu, lancetowaty napisał: Pójdzie na tym sprzęcie? WSZYSTKO 32&64 - bit. > od zarania dziejów Windows'a... Dobrze jest zaktualizować sterowniki do najnowszych, dostępnych dla zainstalowanego systemu... Pomoże - KAŻDEMU - w tym, darmowy SDI np. stąd > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po rozpakowaniu pliku archiwum, program nie wymaga instalacji. JanKo6 i lancetowaty lubią to Cytuj
Vascov Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2021 Jak dodać klawiaturę ekranową? Cytuj
franekfranek Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2021 W dniu 10.03.2021 o 13:30, srom-otnik napisał: Win JG8.1 Pro Full + Lite - obecnie nietknięty; Mistrzu skoro jeszcze nie rozpocząłeś..uwzględnisz sugestie ? zebrałem, żebyś nie musiał tracić czasu na szukanie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] kolejka na barze za przywrócenie SPOJLERA do extrasów Skąd się wzięła nazwa JG ? Cytuj
srom-otnik Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 6 godzin temu, franekfranek napisał: Mistrzu skoro jeszcze nie rozpocząłeś..uwzględnisz sugestie ? zebrałem, żebyś nie musiał tracić czasu na szukanie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] franekfranek lubi to Cytuj srom-otnik Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Zmiany w przyszłym iso - do obecnych 2 wersji, czyli Lite oraz Full (z wyciętym sklepem oraz wyłączonym defenderem) dołączę wersję zupełnie nie ciętą, z działającym defenderem oraz sklepem i pełną obsługą apek. Jest to potrzebne osobom, które instalują sterownik posiadający panel działający tylko, gdy architektura ModernUI jest sprawna. Zatem będzie to wersja tylko tweakowana - wzorem wszystkich ostatnich edycji JG7 oraz JG10. Akurat w iso JG8.1 nie ma takiej nietkniętej wersji - pora tą lukę wypełnić. PZDR! jnm i JanKo6 lubią to Cytuj Gość Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 W dniu 17.03.2021 o 23:53, franekfranek napisał: Skąd się wzięła nazwa JG ? Od imienia i nazwiska @srom-otnik-a. Cytuj spyru Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Zainstalowałem wersje lite i mam problem z uruchomieniem BlueStacks v4.260.25.4001, w okienku pasek postępu dochodzi prawie do końca i zatrzymuje się. Może jakąś usługę trzeba włączyć? Problem rozwiązany, wystarczyło zainstalować inną wersję. Cytuj mariant Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 17.02.2019 o 17:47, srom-otnik napisał: Hej! Jak sytuacja? Możemy uznać system za final? miałem na dysku prawie dwa lata i na skutek awarii systemu zrobiłem format , wszystko jest jak powinno system wymiata ,dzieki za trud włożony bo to jest the best Cytuj mariant Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 W dniu 25.04.2020 o 17:22, srom-otnik napisał: Ja mam editora, płatną Sumatra PDF v3.xx jest w pełnej wersji za Free Cytuj Gość Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @srom-otnikjak integrujesz notepad2 Cytuj lancetowaty Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 On 3/12/2021 at 12:36 AM, lancetowaty said: DELL INSPIRON N5010 3 GB RAM i3-M380 (4x2.53Ghz) HD 5650 ??? Pójdzie na tym sprzęcie? Jeśli nie to proszę o link do jakiegoś dopasowanego systemu pod mój laptop. Jest bez baterii i próbowałem wielu systemów oprócz 10. 8.1 najbardziej przypada mi do gustu. PS. Czy zagram na nim w CS:GO na najniższych ustawieniach? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Witam ponownie! Okazało się iż niestety ten lapek nie posiada karty graf oprócz tej intelowskiej HD 64mb. Postanowiłem dołożyć do niego dysk ssd 128gb pod system no i mam zewnętrzny hdd 300gb na jakieś śmieci, instalki, Poza dyskiem SSD dokupiłem RAM, więc łącznie będzie to 6GB RAMu. Na takiej karcie graf wątpię, że zagram w coś więcej niż gry przeglądarkowe i cs 1.6. Jaki system najlepszy by był na tego lapka? No i mam problem, ponieważ dokupiłem też baterię, mam oryginalny zasilacz i niestety bateria się nie ładuje, ale wykrywa. Jak o czymś zapomniałem to jeszcze zrobię edycję lub odpowiem na pytanie. Pozdrawiam i miłej niedzieli! Cytuj Poprzednia 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 Dalej Strona 21 z 35 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/19103-win-jg81-pro-x64-final/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 19
srom-otnik Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2021 Zmiany w przyszłym iso - do obecnych 2 wersji, czyli Lite oraz Full (z wyciętym sklepem oraz wyłączonym defenderem) dołączę wersję zupełnie nie ciętą, z działającym defenderem oraz sklepem i pełną obsługą apek. Jest to potrzebne osobom, które instalują sterownik posiadający panel działający tylko, gdy architektura ModernUI jest sprawna. Zatem będzie to wersja tylko tweakowana - wzorem wszystkich ostatnich edycji JG7 oraz JG10. Akurat w iso JG8.1 nie ma takiej nietkniętej wersji - pora tą lukę wypełnić. PZDR! jnm i JanKo6 lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 W dniu 17.03.2021 o 23:53, franekfranek napisał: Skąd się wzięła nazwa JG ? Od imienia i nazwiska @srom-otnik-a. Cytuj
spyru Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2021 Zainstalowałem wersje lite i mam problem z uruchomieniem BlueStacks v4.260.25.4001, w okienku pasek postępu dochodzi prawie do końca i zatrzymuje się. Może jakąś usługę trzeba włączyć? Problem rozwiązany, wystarczyło zainstalować inną wersję. Cytuj
mariant Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2021 W dniu 17.02.2019 o 17:47, srom-otnik napisał: Hej! Jak sytuacja? Możemy uznać system za final? miałem na dysku prawie dwa lata i na skutek awarii systemu zrobiłem format , wszystko jest jak powinno system wymiata ,dzieki za trud włożony bo to jest the best Cytuj
mariant Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 W dniu 25.04.2020 o 17:22, srom-otnik napisał: Ja mam editora, płatną Sumatra PDF v3.xx jest w pełnej wersji za Free Cytuj
Gość Opublikowano 24 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 @srom-otnikjak integrujesz notepad2 Cytuj
lancetowaty Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 On 3/12/2021 at 12:36 AM, lancetowaty said: DELL INSPIRON N5010 3 GB RAM i3-M380 (4x2.53Ghz) HD 5650 ??? Pójdzie na tym sprzęcie? Jeśli nie to proszę o link do jakiegoś dopasowanego systemu pod mój laptop. Jest bez baterii i próbowałem wielu systemów oprócz 10. 8.1 najbardziej przypada mi do gustu. PS. Czy zagram na nim w CS:GO na najniższych ustawieniach? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Witam ponownie! Okazało się iż niestety ten lapek nie posiada karty graf oprócz tej intelowskiej HD 64mb. Postanowiłem dołożyć do niego dysk ssd 128gb pod system no i mam zewnętrzny hdd 300gb na jakieś śmieci, instalki, Poza dyskiem SSD dokupiłem RAM, więc łącznie będzie to 6GB RAMu. Na takiej karcie graf wątpię, że zagram w coś więcej niż gry przeglądarkowe i cs 1.6. Jaki system najlepszy by był na tego lapka? No i mam problem, ponieważ dokupiłem też baterię, mam oryginalny zasilacz i niestety bateria się nie ładuje, ale wykrywa. Jak o czymś zapomniałem to jeszcze zrobię edycję lub odpowiem na pytanie. Pozdrawiam i miłej niedzieli! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik