Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sorki ale @marcelgg trochę przesadziłeś z wpisem w stosunku do kolegi @G77. Co tym tekstem chciałeś osiągnąć: "Zastanawiam się czy ty wolisz wydawać na piwo. Każdy wydaje na co chce. Każdy jest inny i ma inne zainteresowania" - jak dla mnie to brak szacunku. A jednak tutaj są pewne wymogi co do wzajemnego traktowania się i dobre obyczaje. Pozdrawiam.

G77 likes this
Posted
18 godzin temu, marcelgg napisał:

Zastanawiam się czy ty wolisz wydawać na piwo. Każdy wydaje na co chce. Każdy jest inny i ma inne zainteresowania.

Proponuje najlepsze aparaty telefoniczne dla Ciebie

1. Samsung Galaxy S9

2. Huawei P20 Pro

3. iPhone Xs i Xs Max

4. Google Pixel 3

5. OnePlus 6 

Jeśli ktoś nie lubi notcha, to ma problem.

@marcelgg Post w ogóle nie na temat, po za tym tobie zagląda ktoś do portfela ?

Jeden będzie wolał wziąść kredyt na gadżety i potem harować 12h/doba ,a drugi woli tańszy telefon i wygodniej żyć :)

Wyjątkowo bez punktów ostrzeżenia.

G77 likes this
Posted

Jak ktoś już chce tani smartfon z flagową specyfikacja i prawie flagowymi aparatami to tylko pocophone f1. W PL do kupienia aktualnie za 1250-1300zł. Nie ma nic lepszego w tej cenie.

Posted
20 godzin temu, marcelgg napisał:

A masz jakiś problem? twoje pretensje są bezzasadne, że to moja decyzja. Nie wtrącają się. W każdym razie nie w negatywny sposób. A ty się zdecydowałeś?

problem to ty masz kolo bo piszesz nie na temat i tyle ,  a wez jeszcze raz przeczytaj co napisales i se zastanow do czego to bylo , bo jak dla mnie to do niczego 

podlos likes this
Posted
3 godziny temu, podlos napisał:

Ma dobre w swojej klasie. Ludzie po prostu widząc topową specyfikację porównują go do flagowców a pocoF1 flagowcem nie jest.

Dokładnie, poza tym warto wgrać Google Camera i jakość się znacznie poprawia.

Za te cenę bije wszystko, nawet Note 9

Posted

Dajcie sobie po razie.

Przechodząc do konkretów - @G77 - ile masz do wydania na ten sprzęt?

W mojej ocenie mate 8 nadal daje radę i olałbym taką wymianę, na Redmi Note 5.

Albo celowałbym w świeży Redmi Note 7, jak się pojawi - kwestia miesiąca.

Posted

Już zamówiłem. Wybrałem jednak Xiaomi MI 8 Lite 4/128

6 godzin temu, G77 napisał:

problem to ty masz kolo bo piszesz nie na temat i tyle ,  a wez jeszcze raz przeczytaj co napisales i se zastanow do czego to bylo , bo jak dla mnie to do niczego 

Załóż sobie nowy temat i doradzaj ludziom ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information