bunio1 Posted January 13, 2019 Report Posted January 13, 2019 Sorki ale @marcelgg trochę przesadziłeś z wpisem w stosunku do kolegi @G77. Co tym tekstem chciałeś osiągnąć: "Zastanawiam się czy ty wolisz wydawać na piwo. Każdy wydaje na co chce. Każdy jest inny i ma inne zainteresowania" - jak dla mnie to brak szacunku. A jednak tutaj są pewne wymogi co do wzajemnego traktowania się i dobre obyczaje. Pozdrawiam. G77 likes this
podlos Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 O co chodzi w tym temacie? Pomagamy wybrać smartfon autorowi tematu czy to autor pomaga wybrać innym użytkownikom?
annonying_anoni Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 18 godzin temu, marcelgg napisał: Zastanawiam się czy ty wolisz wydawać na piwo. Każdy wydaje na co chce. Każdy jest inny i ma inne zainteresowania. Proponuje najlepsze aparaty telefoniczne dla Ciebie 1. Samsung Galaxy S9 2. Huawei P20 Pro 3. iPhone Xs i Xs Max 4. Google Pixel 3 5. OnePlus 6 Jeśli ktoś nie lubi notcha, to ma problem. @marcelgg Post w ogóle nie na temat, po za tym tobie zagląda ktoś do portfela ? Jeden będzie wolał wziąść kredyt na gadżety i potem harować 12h/doba ,a drugi woli tańszy telefon i wygodniej żyć Wyjątkowo bez punktów ostrzeżenia. G77 likes this
podlos Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Jak ktoś już chce tani smartfon z flagową specyfikacja i prawie flagowymi aparatami to tylko pocophone f1. W PL do kupienia aktualnie za 1250-1300zł. Nie ma nic lepszego w tej cenie.
moore Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Z tego co można wyczytać na forach zajmujących się stricte smartfonami to Poco wcale nie ma dobrych aparatów.
podlos Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Ma dobre w swojej klasie. Ludzie po prostu widząc topową specyfikację porównują go do flagowców a pocoF1 flagowcem nie jest.
G77 Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 20 godzin temu, marcelgg napisał: A masz jakiś problem? twoje pretensje są bezzasadne, że to moja decyzja. Nie wtrącają się. W każdym razie nie w negatywny sposób. A ty się zdecydowałeś? problem to ty masz kolo bo piszesz nie na temat i tyle , a wez jeszcze raz przeczytaj co napisales i se zastanow do czego to bylo , bo jak dla mnie to do niczego podlos likes this
annonying_anoni Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 3 godziny temu, podlos napisał: Ma dobre w swojej klasie. Ludzie po prostu widząc topową specyfikację porównują go do flagowców a pocoF1 flagowcem nie jest. Dokładnie, poza tym warto wgrać Google Camera i jakość się znacznie poprawia. Za te cenę bije wszystko, nawet Note 9
podlos Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 No bez przesady do note 9 to startu nawet nie ma. Bić to może co najwyżej wszystkie smartfony z wysokiej półki.
annonying_anoni Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Chodzi mi bardziej o C.C.C - Cena Czyni Cuda Ale wiadomo note 9 ma lepszy aparat
razor1995 Posted January 14, 2019 Report Posted January 14, 2019 Dajcie sobie po razie. Przechodząc do konkretów - @G77 - ile masz do wydania na ten sprzęt? W mojej ocenie mate 8 nadal daje radę i olałbym taką wymianę, na Redmi Note 5. Albo celowałbym w świeży Redmi Note 7, jak się pojawi - kwestia miesiąca.
marcelgg Posted January 14, 2019 Author Report Posted January 14, 2019 Już zamówiłem. Wybrałem jednak Xiaomi MI 8 Lite 4/128 6 godzin temu, G77 napisał: problem to ty masz kolo bo piszesz nie na temat i tyle , a wez jeszcze raz przeczytaj co napisales i se zastanow do czego to bylo , bo jak dla mnie to do niczego Załóż sobie nowy temat i doradzaj ludziom
annonying_anoni Posted January 15, 2019 Report Posted January 15, 2019 Teamt zamknięty na życzenie autora.
Recommended Posts