martinooo Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 11 minut temu, enterprise2000 napisał: @Martinooo Sprawdziłeś czy nie masz wpisów w firewall lub hosts, blokujących komunikację z serwerami microsoftu? Skasuj wszystkie wpisy, jeśli jakieś są. Sprawdź czy usługa webclient nie jest wyłączona. Spróbuj zalogować się przez przeglądarkę, internet explorer. Jaki masz wynik jak wysyłasz ping do serwera? Niestety nie pojawia się okno do wpisania hasła 20 minut temu, enterprise2000 napisał: @Martinooo Sprawdziłeś czy nie masz wpisów w firewall lub hosts, blokujących komunikację z serwerami microsoftu? Skasuj wszystkie wpisy, jeśli jakieś są. Sprawdź czy usługa webclient nie jest wyłączona. Spróbuj zalogować się przez przeglądarkę, internet explorer. Jaki masz wynik jak wysyłasz ping do serwera? Niestety nie pojawia się okno do wpisania hasła Cytuj
dtms Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 godzinę temu, kac222 napisał: Mi nie działa biometria. Pomimo włączenia usługi w gpedit.msc. Na niemodyfikowanej wersji wszystko działało. Próbowałem uruchomić logowanie za pomocą biometrii według poradnika: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lecz bez rezultatu. Ma ktoś jakieś pomysły? Pozdrawiam. Na Dell E7450 po aktualizacji CryptoVault logowanie odciskiem palca działa poprawnie. Zweryfikuj sterowniki na obydwóch wersjach. Cytuj
kac222 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Stery mam te same,bo mam zapisane na drugim dysku. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
dtms Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 W każdym razie biometria poprzez Windows Hello na tym modzie przynajmniej u mnie działa. Teraz sobie przypomniałem że też działała na modzie z września '19 na Dell E5440. Cytuj
konuss Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Dziś będzie nowa wersja. Właśnie się wgrawa Cytuj
Rome Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Godzinę temu, konuss napisał: Dziś będzie nowa wersja. Właśnie się wgrawa 19041.21 ? Cytuj
konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Kolego po raz kolejny? Zły temat na to pytanie. Chyba że czytać nie umiesz.!!! Cytuj
konuss Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Aktualizacja 1-szy post. Szczerze polecam aktualizacje poprzedniej wersji albo najlepiej czysta instalację... Warto różnica MAX wydajności... Cytuj
jacobobbo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Mam Drukarkę HP M125 nw i niestety sterowników nie da rady zainstalować w ostatniej jak i przed ostatniej wersji. Miał ktoś podobnie z drukarkami HP i wie jak to zrobić ? Ręczna instalacja sterów też nie idzie. Cytuj
kac222 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 A w usługach masz włączony bufor wydruku?W tych modach bufor wydruku jest wyłączony.Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
mt17 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 Kurde. Konuss tak robi poprawki często że człowiekowi się nie chce za każdym razem bawić w formaty :D. A akutalizacje z dnia 25.01 zachęca osobiście nawet do instalacji świeżej Cytuj
jacobobbo Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2020 6 godzin temu, kac222 napisał: A w usługach masz włączony bufor wydruku? W tych modach bufor wydruku jest wyłączony. Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Dzięki. Wszystko teraz śmiga. Cytuj
konuss Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Nowa wersja w drodze. Właśnie wgrywam na serwery. Cytuj
darekka Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Już się pobiera-dzięki. Cytuj
Rome Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Manualny download update podnosi cyferki 18363.628, do pobrania niżej link Aktualizujemy swój system, przy pomocy narzędzi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 340.39 MB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 180.66 MB JanKo6 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 A tutaj nie przywraca komponentów ? Cytuj
konuss Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 Godzinę temu, zbigniew59 napisał: A tutaj nie przywraca komponentów ? niestety nie wraca wyszukiwarka wciaz + zabezpieczenia start w menu start - chociaz usługi defendera sa wyłaczone lecz smartscreen powraca jako aktywny Cytuj
szymibtw Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2020 @konuss niejaki Ghost Spectre wydał właśnie aktualizacje do swojego systemu. Więc wydaje mi się że istnieje jakas szansa na wydawanie łatek i ich instalacji bez psucia bazy Cytuj
konuss Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 [mention=33073]konuss[/mention] niejaki Ghost Spectre wydał właśnie aktualizacje do swojego systemu. Więc wydaje mi się że istnieje jakas szansa na wydawanie łatek i ich instalacji bez psucia bazy [emoji4]Znam jego prace. Lecz sprawdź sobie to o czym piszesz. On robi to od innej strony. Jego glowny mod nazwę go bazą jest goły i wesoły. I teraz daje on użytkownikowi. Możliwość doinstalować Sklep kto chce usługi i komponenty i teraz. Zrób z jego modu dodaj to wszystko co jest u mnie. I wtedy puść tą aktualizacja. Man ten sam problem co cały świat czyli wraca centrum zabezpieczenia usługi Smart screen i kilka innych ;-) Wysłane z mojego Wave 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
konuss Opublikowano 30 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2020 Aktualizacja 1-szy post. Poprawiony cały opis. Zaaktalizowana i poprawiona lista usunietych komponentów. Zalecam czytanie ChangeLogu ponieważ zmian nastąpiło od grona i ciut ciut... Cytuj
adnage Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Znakomity system, dzięki za całą pracę i mam nadzieję, że szybko wrócisz. Cytuj
adyson Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Aktualizacja 1-szy post. Poprawiony cały opis. Zaaktalizowana i poprawiona lista usunietych komponentów. Zalecam czytanie ChangeLogu ponieważ zmian nastąpiło od grona i ciut ciut...Próbowałem dzisiaj 3x zainstalować system i nie instalują się dodatkowe programy ani tweak'i. Nie wiem czy problem występuje tylko u mnie czy u innych też. Pozdrawiam i dziękuję za pracę. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
jacobobbo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 50 minut temu, adyson napisał: Próbowałem dzisiaj 3x zainstalować system i nie instalują się dodatkowe programy ani tweak'i. Nie wiem czy problem występuje tylko u mnie czy u innych też. Pozdrawiam i dziękuję za pracę. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Co konkretnie nie działa ? Właśnie zabieram się za instalację. Cytuj
adyson Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Dodatkowe programy i tweak'i musiałem uruchomić sam, nie zainstalowały się automatycznie. Po wybraniu opcji bez internetu nic się nie dzieje z dodatkami tak jak by nie uruchamiał się scrypt i trzeba ręcznie.. Nie podmienia ikon itp.. Spróbuj może będziesz miał więcej szczęścia. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
jacobobbo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Spróbuję z netem i dam znać. Jak możesz to napisz jak wrzuciłeś ręcznie na priv. Cytuj
as1as Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Próbowałem dzisiaj 3x zainstalować system i nie instalują się dodatkowe programy ani tweak'i. Nie wiem czy problem występuje tylko u mnie czy u innych też. Pozdrawiam i dziękuję za pracę. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka A robiłeś zgodnie z instrukcją cytat z opisu: instalacja przebiega prawie identycznie lecz nie wyswietlaja sie moje komunikaty czekasz aż pojawi się pulpit po tym system zrestartuje i gotowy Wczoraj instalowałem wersję z 25012020 system the best.Specjalnie żeby sprawdzić znikające sterowniki od BT i touchpada wgrałem oryginał i się załamałem jak to działa. Tu też znikające sterowniki czyli to wina systemu M$.Rozumiem że Konuss odstawia tą wersję systemu i będzie pracował nad H1 i H2.Naprawdę jestem pod wrażeniem jak można zoptymalizować system i posuwać niepotrzebne wodotryski.Dzięki wielkie.[emoji106][emoji2][emoji108] Nie wysłano przy użyciu Tapatalka Cytuj
adyson Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Wersja z 25 działa idealnie, ale widziałem z opisu że właśnie są jakieś zmiany, może dla tego.. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj
jacobobbo Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 Jestem na nowej wersji i narazie póki co to wszystk śmiga mega szybko ale, wie ktoś czy i jak można zmienić żeby prawoklik był w wersji czarnej jak wcześniej po ustawieniu jej oraz jak zmienić niebieski pasek na górze jak otwieramy folder ? Korzystam z ciemnego motywu i reszta grafit a to bije strasznie po oczach. Na wersji 1903 to chodziło, a teraz czuje się jak na XP-ku Cytuj
adnage Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 2 godziny temu, jacobobbo napisał: Jestem na nowej wersji i narazie póki co to wszystk śmiga mega szybko ale, wie ktoś czy i jak można zmienić żeby prawoklik był w wersji czarnej jak wcześniej po ustawieniu jej oraz jak zmienić niebieski pasek na górze jak otwieramy folder ? Korzystam z ciemnego motywu i reszta grafit a to bije strasznie po oczach. Na wersji 1903 to chodziło, a teraz czuje się jak na XP-ku +1 Trochę dziwnie to miejscami wygląda. Cytuj
zbychg Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2020 @ jacobobbo Zmień motyw na Windows i ustaw kolor na Ciemny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi