Exodwa45 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 32 minuty temu, renatan napisał: jak to nie wiesz ? 1903 to wersja oficjalna finalna ,i chyba lepiej na takiej bazować a 1909 to wypusk próbny dla badaczy ...isiderów i niech oni sie z tym męczą +1 Cytuj
konuss Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Okey - Aktualizacja 1-szy post Cytuj
ascorp Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Przeczytałem cały wątek i nadal nie wiem, czy można użyć np. "Abelssoft Win10 PrivacyFix 2.4" ,czy były jakieś problemy ? Chcę kompletnie wyłączyć aktualizację i reszte pierdół od MŚ Cytuj
Exodwa45 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 40 minut temu, konuss napisał: Okey - Aktualizacja 1-szy post Co wnosi aktualizacja ? Cytuj
BGT Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 1 godzinę temu, Exodwa45 napisał: Co wnosi aktualizacja ? Napewno nie 1909 i bardzo dobrze bo to szambo dla insajderów narazie... Cytuj
konuss Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 1 godzinę temu, Exodwa45 napisał: Co wnosi aktualizacja ? Ogólnie tak. - wszystkie usunięte aplikacji opisane w pierwszym poscie - przebudowany system wyłaczania usług - oczyszczanie winsxs + kompresja Osobiste odczucia i po różnorakich testach. System stał sie o wiele stabilniejszy plus jeśli chodzi o szybkość reakcji to ogólnie nie do porównania. Szybsza reakcja - szybsze ładowanie - po instalacji u mnie system zajmuje 540 mb pamieci Ram Cytuj
darekka Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 Dzięki serdeczne za nowa wersję(trochę szkoda, że nie 1909 ale szacun za prace). Swoją drogą to jest szansa na moda "testowego" na 1909? Cytuj
konuss Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 41 minut temu, darekka napisał: Dzięki serdeczne za nowa wersję(trochę szkoda, że nie 1909 ale szacun za prace). Swoją drogą to jest szansa na moda "testowego" na 1909? Ogólnie stwierdziłem jak nie którzy tutaj że będę trzymał się oficjalnych wydań. 1909 według mnie jeszcze nie jest na tyle stabilne niestety aby można o nim myśleć. BGT i Bananoffy1337 lubią to Cytuj
RudyRudyryc Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 zainstalowalem system i nie widzi mi wifi jest caly czas brak dostepu a przy instalacji samo wykrylo ktos pomoze?? Cytuj
Gość Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Włącz w usługach z ręczny na automat-miałem tak samo Cytuj
RudyRudyryc Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 27 minut temu, zbigniew59 napisał: Włącz w usługach z ręczny na automat-miałem tak samo moglbys mi jakos dokladniej to powiedziec jak dojsc do tego? Cytuj
mt17 Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Przepraszam że o to pytam. Ale w 1 poście nic nadal się nie zmieniło względem aktualizacji systemu, to w końcu można bezpiecznie, czy robimy tym większy syf i na nowo musimy formacić ? Cytuj
BGT Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 5 minut temu, mt17 napisał: Przepraszam że o to pytam. Ale w 1 poście nic nadal się nie zmieniło względem aktualizacji systemu, to w końcu można bezpiecznie, czy robimy tym większy syf i na nowo musimy formacić ? Konuss zaleca czystą instalacje wiec wszystko jest jasne.(kto chce aktualizować to aktualizuje tyle w temacie) Cytuj
RudyRudyryc Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 15 minut temu, kredacz napisał: Konuss zaleca czystą instalacje wiec wszystko jest jasne.(kto chce aktualizować to aktualizuje tyle w temacie) pomozesz mi ogarnac ten problem z tym wifi? Cytuj
Marecki Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 9 godzin temu, RudyRudyryc napisał: moglbys mi jakos dokladniej to powiedziec jak dojsc do tego? Cześć. Jest kilka dojść do okienka Usługi. Np. takie: Kliknij prawym przyciskiem myszy na Pasku Zadań (to ten na dole). Kliknij w wolnym miejscu - nie na uruchomionym programie. Z menu wybierz Menadźer zadań - klik. Na dole strzałka w dół Więcej szczegółów - klik. U góry ostatnia zakładka nazywa się Usługi - klik. Na dole -> Otwórz usługi - klik. Powiększ nowo otwarte okienko. Znajdź Autokonfiguracja sieci WLAN -> kliknij w ten napis dwa razy. W nowym okienku zaznacz 2 rzeczy: - Typ uruchomienia -> Automatyczny, - Stan usługi -> Uruchom Kliknij OK. Wsio :-) Pozamykaj okienka. Uruchom sobie WiFi. Pozdrawiam! RudyRudyryc lubi to Cytuj
Andreas85 Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2019 Dodano: - Google Chrome - 7-Zip - Old Calculator - Styl Windows 7 - Visual C++ - DirectX9c - .NET Framework 3.5 Co do tego to dodano chyba K-Lite Codec Pack zamiast DirectX 9c. Pozdrawiam Cytuj
konuss Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Nowa aktualizacja w drodze. Wieczorem powinna być dostępna. Dodam fakt że będzie to już wersja 1909. manikcs i recy65 lubią to Cytuj
mazut Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 A ta wersje z poniedzialku to mozna jeszcze pobrac? Cytuj
konuss Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 34 minuty temu, mazut napisał: A ta wersje z poniedzialku to mozna jeszcze pobrac? Nie ma sensu ogolnie. Cytuj
fliperpl Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 ściągam, testuje pytanie nr1 : dlaczego nie działa na przycisku start wyszukiwanie rzeczy po wpisaniu nazwy? zainstalowałem startisback Cytuj
darekka Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Dzięki za funkiel nówke 1909. Cytuj
Rome Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Dzięki. To zasyssam i zainstaluję, po czasie to ocenię. -=Tapatalk=- Cytuj
fliperpl Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 nie mogę się zalogować do aplikacji xboxa na PC (podczas kliknięcia loguj szare, puste okno) nie łączy mi słuchawek po BT - próba wyrzuca błąd- nie można się połączyć Cytuj
Zeds Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 Aplikacja FB jak i Messenger nie działa, wyrzuca apke po sekundzie. Cytuj
konuss Opublikowano 26 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2019 1 godzinę temu, fliperpl napisał: nie mogę się zalogować do aplikacji xboxa na PC (podczas kliknięcia loguj szare, puste okno) nie łączy mi słuchawek po BT - próba wyrzuca błąd- nie można się połączyć Funkcje Xbox jak i opcje usunięte dlatego nie działają. Włącz w usługa funkcje Bluetooth 53 minuty temu, Zeds napisał: Aplikacja FB jak i Messenger nie działa, wyrzuca apke po sekundzie. Dziwne bo u mnie normalnie działa ;/ BGT lubi to Cytuj
fliperpl Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 8 godzin temu, konuss napisał: Funkcje Xbox jak i opcje usunięte dlatego nie działają. Włącz w usługa funkcje Bluetooth Dziwne bo u mnie normalnie działa ;/ usługa bt jest włączona, pad od xone działa - słuchawki wyrzucają błąd. Damy radę jakoś dograć te usługi xboxa? Cytuj
BGT Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 4 godziny temu, fliperpl napisał: usługa bt jest włączona, pad od xone działa - słuchawki wyrzucają błąd. Damy radę jakoś dograć te usługi xboxa? W ciętym modzie nie da rady dograć xboxa Cytuj
Gość Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 DLA WSZYSTKICH! - jeśli jest coś wycięte - nie można dograć! Jeśli tylko wyłączone - można włączyć! CZYTAC PIERWSZY POST AUTORA - ZAWSZE PISZE CO USUNIĘTE, A CO WYŁĄCZONE. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi