Crazy36 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 11 godzin temu, stens napisał: No, teraz są aktywne. Cały czas były aktywne tylko ukryte. Cytuj
stens Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 3 minuty temu, Crazy36 napisał: Cały czas były aktywne tylko ukryte. Ja wiem co to ukryte a nie aktywne. Cytuj
Crazy36 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 7 minut temu, stens napisał: Ja wiem co to ukryte a nie aktywne. Pisałem już o tym do starej wersji z 2018 są nieaktywne od jakiegoś czasu ale do nowej z 2019 od momentu wystawienia są cały czas aktywne Dodam jeszcze że są dwie wersje z 2019 pierwsza - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i druga poprawiona - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Pawel300 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam wszystkich użytkowników dawno mnie nie było a teraz wpadam znowu chciałem się zapytać / upewnić co do tych 2 wstawek co załączył crazy36 czy one są najnowsze na dzień "dzisiejszy" ? dziękuję za odp. bo jestem tzw. nogą w temacie numerków i wersji Windowsów pozdrawiam. Cytuj
sebio Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 2 minuty temu, Pawel300 napisał: Witam wszystkich użytkowników dawno mnie nie było a teraz wpadam znowu chciałem się zapytać / upewnić co do tych 2 wstawek co załączył crazy36 czy one są najnowsze na dzień "dzisiejszy" ? dziękuję za odp. bo jestem tzw. nogą w temacie numerków i wersji Windowsów pozdrawiam. Nie normalnie szok, pisze wyraźnie ze sa 2 wersje z 2019 roku , 2 jest poprawiona, natomiast mam info ze wersja z grudnia tego roku (2019) bedzie za 2 tygodnie dostępna , ręce opadają naprawde opadają Cytuj
QQriq Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Witam. Przeinstalowałem na wrzuconą tutaj wersję i wszystko działa. Czysto aż miło. Z tym, że mam oryginalny klucz z mojej poprzedniej wersji Home i z tą wersją nie działa. jakiś pomysł bądź podpowiedź? Cytuj
Pawel300 Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Tak tak, napisałem że chcę się upewnić nie znam się na tych nr, kompilacjach itp... ale dzięki za upewnienie Czyli trzeba podawać klucz na początku instalacji systemu ? nie można pominąć i potem użyć np. kmspico ? itp. Cytuj
Franc Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 3 minuty temu, QQriq napisał: Witam. Przeinstalowałem na wrzuconą tutaj wersję i wszystko działa. Czysto aż miło. Z tym, że mam oryginalny klucz z mojej poprzedniej wersji Home i z tą wersją nie działa. jakiś pomysł bądź podpowiedź? Mod nie jest zrobiony na bazie Home - przeczytaj dokładnie opis na pierwszej stronie Cytuj
QQriq Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Raczkuję z tym więc czeka mnie uczenie się na błędach. Wybaczcie przeoczenie i głupie pytania Cytuj
sebio Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 8 minut temu, Pawel300 napisał: Tak tak, napisałem że chcę się upewnić nie znam się na tych nr, kompilacjach itp... ale dzięki za upewnienie Czyli trzeba podawać klucz na początku instalacji systemu ? nie można pominąć i potem użyć np. kmspico ? itp. chłopie, nie trzeba , instalacja praktycznie sama idzie poza wskazaniem dysku , na koncu nazwy,tyle ksmpico uzyjesz na koncu Cytuj
McVein Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 A ja coś nie mogę zainstalować sterów od drukarki na a obu wersjach po za pierwszą bo wywala mi komunikat "DIFxDriverPackageInstall Error = 1610154566" to pierwsze. Nie wiem tez czy to celowy zabieg czy nie ale brak opcji oraz usługi indeksowania+pusta biała kartka w panelu strefowania oraz brak możliwości przywrócenia tradycyjnego dla w10 zawartości okna ten komputer, to błędy. O ile 2 ostatnie jestem wstanie przeboleć w obu bulidach (nie licząc pierwszego) o tyle nie zrozumiem braku możliwości zainstalowania sterownika drukarki brother zaraz po instalacji systemu. Cytuj
stens Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 1 godzinę temu, McVein napisał: A ja coś nie mogę zainstalować sterów od drukarki na a obu wersjach po za pierwszą bo wywala mi komunikat "DIFxDriverPackageInstall Error = 1610154566" to pierwsze. Nie wiem tez czy to celowy zabieg czy nie ale brak opcji oraz usługi indeksowania+pusta biała kartka w panelu strefowania oraz brak możliwości przywrócenia tradycyjnego dla w10 zawartości okna ten komputer, to błędy. O ile 2 ostatnie jestem wstanie przeboleć w obu bulidach (nie licząc pierwszego) o tyle nie zrozumiem braku możliwości zainstalowania sterownika drukarki brother zaraz po instalacji systemu. A masz włączoną usługę "Bufor wydruku"? Cytuj
mt17 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Z czystej ciekawości. Instalacja tego systemu bez syfów da cokolwiek na sprzęcie z wyższej półki parę fpsów w grach ? ^^ Pytam poważnie Cytuj
1BennyOne Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Cześć, chciałbym ponowić pytanie kolegi TheVipek, czy jest możliwość na tym modzie przywrócenie sprawności aplikacji Xbox? Cytuj
Andreas85 Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2019 Powiem tak świetna robota ( panie konuss ) od tygodnia mam zainstalowany i BOMBOWO się spisuje, co prawda ja jeszcze sobie sporo usług wyłączyłem i spadły mi procesy ogółem do 63 a i pamięci 10% wykorzystanej mam przy 8GB więc jest cacy jedna uwaga jak jest taka możliwość na przyszłość, to wyłączenie aby system nie instalował przy dostępnym internecie sam sterowników, bo mi cholercia w ten sposób zainstalował stery do grafiki sporo starsze, a tak wielkie dzięki za świetną robotę i oby tak dalej POZDRAWIAM. mt17 powiem ci tak jak zobaczyłem ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=amZnQnZlBY8 to pomyślałem, że to fake, ale faktycznie system na bazie 1809 daje mocy w grach, a ten to w szczególności :) Cytuj
godfather Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Panie konuss, jedno pytanie. Wszystko czytałem ale nie wiem czy to PRO czy HOME. Proszę o odpowiedź Cytuj
Franc Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 3 minuty temu, godfather napisał: Panie konuss, jedno pytanie. Wszystko czytałem ale nie wiem czy to PRO czy HOME. Proszę o odpowiedź Wszystko czytałeś? Czy tylko treść tematu? Masz problem ze zrozumieniem tego co inni piszą. Cytat z opisu: "Modyfikacja systemu na podstawie obrazu: pl_windows_10_business_editions_version_1809_updated_jan_2019_x64_dvd_0421435a" To nie jest wersja Home. Cytuj
godfather Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 1 minutę temu, Franc napisał: Wszystko czytałeś? Czy tylko treść tematu? Masz problem ze zrozumieniem tego co inni piszą. Cytat z opisu: "Modyfikacja systemu na podstawie obrazu: pl_windows_10_business_editions_version_1809_updated_jan_2019_x64_dvd_0421435a" To nie jest wersja Home. Ty masz problem, żeby odpowiedzieć normalnie jak kulturalny człowiek czy z urodzenia jestes chamem? BGT lubi to Cytuj
Franc Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 Mogę nie być obiektywny odpowiadając na Twoje ostatnie pytanie. Poza tym na poprzedniej stronie inny użytkownik miał problem z kluczem Home - dalej podtrzymuję swoje stwierdzenie, że nie czytasz wątków lub nie rozumiesz co inni piszą. BGT lubi to Cytuj
mt17 Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 W dniu 10.02.2019 o 21:14, Andreas85 napisał: Powiem tak świetna robota ( panie konuss ) od tygodnia mam zainstalowany i BOMBOWO się spisuje, co prawda ja jeszcze sobie sporo usług wyłączyłem i spadły mi procesy ogółem do 63 a i pamięci 10% wykorzystanej mam przy 8GB więc jest cacy jedna uwaga jak jest taka możliwość na przyszłość, to wyłączenie aby system nie instalował przy dostępnym internecie sam sterowników, bo mi cholercia w ten sposób zainstalował stery do grafiki sporo starsze, a tak wielkie dzięki za świetną robotę i oby tak dalej POZDRAWIAM. mt17 powiem ci tak jak zobaczyłem ten filmik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to pomyślałem, że to fake, ale faktycznie system na bazie 1809 daje mocy w grach, a ten to w szczególności No widzę że coś tam daje. Ale ciekawi mnie czy ta okrojona wersja konkretnie coś jeszcze zmieni - i wydaje mi się że ktoś kto ma ten system i korzysta mógłbym sie odnieść do mojego pytania Cytuj
konuss Opublikowano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2019 Szybka aktualizacja dodałem wersję Home eidur i BGT lubią to Cytuj
marzesz Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 Witam co zrobić żeby system się szybciej zamykał? Uruchamia się na dysku SSD szybko tj do 10s, ale zamykanie trwa bardzo długo ok 45-60 sekund.... Cytuj
sebio Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 W dniu 10.02.2019 o 21:14, Andreas85 napisał: Powiem tak świetna robota ( panie konuss ) od tygodnia mam zainstalowany i BOMBOWO się spisuje, co prawda ja jeszcze sobie sporo usług wyłączyłem i spadły mi procesy ogółem do 63 a i pamięci 10% wykorzystanej mam przy 8GB więc jest cacy jedna uwaga jak jest taka możliwość na przyszłość, to wyłączenie aby system nie instalował przy dostępnym internecie sam sterowników, bo mi cholercia w ten sposób zainstalował stery do grafiki sporo starsze, a tak wielkie dzięki za świetną robotę i oby tak dalej POZDRAWIAM. mt17 powiem ci tak jak zobaczyłem ten filmik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to pomyślałem, że to fake, ale faktycznie system na bazie 1809 daje mocy w grach, a ten to w szczególności powiedz usługi wyłaczyłes jakims programem? Cytuj
Andreas85 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 W dniu 14.02.2019 o 18:34, sebio napisał: powiedz usługi wyłaczyłes jakims programem? Nie tradycyjnie ręcznie w zakładce ( zarządzaj ) choć z pomocą dwóch programów, ale napiszę ci dzisiaj po południu ( jakie to ), bo jest tych procesów kilkanaście które można śmiało wyłączyć bez żadnych obaw. Pozdro Cytuj
tyktak Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 Rozumiem, że wersja udostępniona 7. lutego jest lepszym wyborem od tej ze stycznia pomimo niższej numeracji builda? Cytuj
wioslo1 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 W dniu 8.02.2019 o 17:18, Crazy36 napisał: Pisałem już o tym do starej wersji z 2018 są nieaktywne od jakiegoś czasu ale do nowej z 2019 od momentu wystawienia są cały czas aktywne Dodam jeszcze że są dwie wersje z 2019 pierwsza - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i druga poprawiona - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] sory ale ktora jest w koncu ta najnowsza z bowiem ta z 1 linku ma numer 292 i konuss ja zalaczal jako te z aktualizacja a ta z 2 linku ma nr 253 i co to znaczy ze jest poprawiona? Cytuj
Crazy36 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 3 godziny temu, wioslo1 napisał: sory ale ktora jest w koncu ta najnowsza z bowiem ta z 1 linku ma numer 292 i konuss ja zalaczal jako te z aktualizacja a ta z 2 linku ma nr 253 i co to znaczy ze jest poprawiona? Cytat autora z pierwszej strony "Według mnie oraz wielu testów i benchmarków system działa o wiele stabilniej od poprzednika baa chociaż na starcie czysty po instalacji zabiera o dziwo o 130 mb pamięć operacyjnej więcej. Co mnie również zdziwiło." Drugi link jest z wersją starszą i stabilniejszą . Wybór należy do Ciebie którą wybierzesz. Cytuj
wioslo1 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2019 to w takim razie co to znaczy ze ta wersja 253 z drugiego linka jest poprawiona? a 292 w czym jest nowsza? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi