Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, legopower napisał:

mógłbym prosić o upload samego samego folderu TUNING? , z góry dziękuje.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
14 minut temu, MeshuXD napisał:

Można zainstalować z pendrive? 

tak tylko musisz nagrac iso rufusem lub innym programem

Opublikowano

Sromotnik napisał, że pierwszy nowy mod - wind ltsc 2019 - udostępni niedługo - może warto poczekać?

Z drugiej strony wiktorynek w innym temacie napisał że ta wersja - tzn. ten build jest najlepsza z wydań wind 10.

Ja na tej modyfikacji miałem kilka problemów, które rozwiązałem.

Ale nie potrafię rozwiązać problemów z skalowaniem aplikacji - TRAGEDIA - pełny ekran  a okienka takie małe że prawie nic nie można przeczytać. Na LTSC 2019 - na którym teraz jestem -no problem z skalowaniem.

Te problemy na karcie nvidia.

Mam ekran 4k - może dlatego te problemy.

Opublikowano (edytowane)

UWAGA!

Przy instalacji sterowników do karty graficznej wyskakuje błąd 

RTX 2060 / B450 - Ryzen 5 2600

=EDIT=

Zmiana na Win JG10 Pro x64 - Brak problemów, sterowniki się zainstalowały.

W między czasie będę czekał na LTSB x64 z aktualizacjami, bo przez to nie chciały się zainstalować. 

Edytowane przez potrzebuje
mam rozwiązanie
Opublikowano

Wszystko pięknie się zainstalowalo. Mam tylko problem z drugim dyskiem, nie widać go w eksplorerze.  Wchodzę zarządzanie dyskami i mam info że  Usługi Dysków wirtualnych są wyłączone i nie można dyskami zarządzać. 

Wgrałem wersja Ultra Lite.

Pomoże ktoś? Dziękuję 

Opublikowano

@demo84 - Ustawienia usług na domyślne w Optymalizatorze i ewentualnie w Menedżerze Urządzeń odinstalować kontroler dysku i uruchomić ponownie system - powinien poprawnie wykryć i zainstalować brakujące urządzenie

Opublikowano (edytowane)

Po restarcie systemu nie działa mi sieć WiFi. Przekreślony krzyżyk na ikonce internetu.

Nie mozna uruchomić Rozwiązywania problemów bo wywala błąd brak pliku msdt.exe w system32 

Ehhh ja to mam zawsze problemy 

Edit:

Ok w optmizatorze usług włączenie sieci WiFi załatwił sprawę ale w dalszym ciągu nie mam drugiego dysku w eksplorerze 

Edytowane przez demo84
Opublikowano

Zastanawiam się między tym windowsem a tym

Na taki sprzęt tak powycinana 10 ? będzie lepiej chodzić od 7 ?

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Ram 4GB DDR2
Płyta Główna: ASUSTeK P5Q SE
Grafika ATI Radeon HD 4800 Series ( 4850 ) 512MB    (Planuje zmienić na jakąś używaną NVIDIA 1GB)
Dysk 1TB Samsung HD103SJ

Opublikowano
15 godzin temu, P4VL0 napisał:

kiedy można się spodziewać nowej wersji? Dwa tygodnie temu mówiłeś, że "wychodzi na dniach".

Dobre pytanko xd

Godzinę temu, Matharnus napisał:

Na taki sprzęt tak powycinana 10 ? będzie lepiej chodzić od 7 ?

W sumie czy lepiej, zainstaluj ten na którym lepiej Ci się pracuje :D No i na Twoim miejscu poczekałbym na tego nowego moda od Sromotnika, podejrzewam ze lada moment wstawi ;)

Opublikowano
1 hour ago, damian5142 said:

W sumie czy lepiej, zainstaluj ten na którym lepiej Ci się pracuje :D No i na Twoim miejscu poczekałbym na tego nowego moda od Sromotnika, podejrzewam ze lada moment wstawi

Mowisz o 7 czy 10 ? :)

Opublikowano

@srom-otnik <s>Planujesz wydać nową wersję LTSC (LTSB) 2019? Przydała by się taka jak tu z nową bazą. Niestety chyba pora pożegnać się z W8.1, gdyż niektóre aplikacje (głównie Adobe) wspierają tylko W10 i to z bazą z 2017 wzwyż :/ </s>

Już przeczytałem wyżej :P