oskarCK Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 też czekam na wersje testową mam nadzieje że będzie w miare stabilna Cytuj
Mario80 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Co uzywacie zamiast Defendera? Cytuj
Franc Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 10 minut temu, Mario80 napisał: Co uzywacie zamiast Defendera? Od dłuższego czasu mam tylko zaporę simplewall plus okazjonalne sprawdzanie skanerami typu ADWCleaner czy Dr.Web CureIt! - na razie mi wystarcza. Cytuj
Mario80 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Teraz, Franc napisał: Od dłuższego czasu mam tylko zaporę simplewall plus okazjonalne sprawdzanie skanerami typu ADWCleaner czy Dr.Web CureIt! - na razie mi wystarcza. Systemu potrzebuje dla starszej osoby glownie do przegladania netu. Niestety na docelowym komputerze Lenovo B320 z 4GB RAM I HDD, gdy zainstalowalem na 7ce Kasperskiego czy Avasta, komputer bardzo zwolnil prace. Teraz na powyzszym sprzecie chce zainstalować cos nowszego niz Win7, a wiekszosc dostepnych modyfikacjui ma Defendera usunietego. Cytuj
Franc Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 To wypróbuj SecureAPlus - po pierwszym skanowaniu systemu odznacz jeden z silników (ClamAV) zostawiając tylko ochronę w chmurze - działa dość szybko Cytuj
niger12 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 warto instalować teraz? czy lepiej poczekac na najnowszego moda? Cytuj
matiwczasss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Godzinę temu, niger12 napisał: warto instalować teraz? czy lepiej poczekac na najnowszego moda? Warto bo wersja 1709 jest 100 razy lepsza niż 1909 Cytuj
jorgusek Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 2 godziny temu, matiwczasss napisał: Warto bo wersja 1709 jest 100 razy lepsza niż 1909 Mylisz się, testuję wszystkie Systemy Windows10 od samego początku, jestem testerem Microsoft. Windows 10 1909 jest najbardziej stabilnym i szybkim System, nie wolno samodzielnie nic w nim kombinować, . Każdy ma swoje zdanie i tylko od niego zależy co wybierze. Cytuj
oskarCK Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 bo nas tu nowy rok zastanie w oczekiwaniach...;) Cytuj
kamiloxf Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 25 minut temu, oskarCK napisał: bo nas tu nowy rok zastanie w oczekiwaniach...;) Ja wolę projekt dopracowany niż użerać się z błędami Cytuj
oskarCK Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2019 Teraz, kamiloxf napisał: Ja wolę projekt dopracowany niż użerać się z błędami jasne ale była już mowa o wrzucaniu na server ,wiec stąd moje pytanie Cytuj
Crazy36 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2019 18 godzin temu, oskarCK napisał: jasne ale była już mowa o wrzucaniu na server ,wiec stąd moje pytanie Tu masz nową wersję Cytuj
oskarCK Opublikowano 1 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2020 Dzięki ,nie wiem jak to przeoczyłem ,Szczęśliwego nowego roku Cytuj
moszter Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2020 Win JG10 Pro x64 BAZA - RS3 (1709) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Fabek Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Po paru miesiącach ten system wylatuje z mojego kompa, nie da się go normalnie używać przez fatalną obsługę WU i błąd w Optymalizatorze usług, który wyłącza wifi, gdy chcę zrobić update. Poza tym jeżeli chodzi o szybkość po paru miesiącach nie różni się od stockowego W10. Pozdrawiam. Cytuj
jorg35 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2020 Co ty piszesz system jest bardzo dobry rakieta a do sterów są odpowiednie programy ,myślicie że Windows zrobi za was wszystko,a dawniej jak było musiałeś sobie sam instalować. @srom-otnik wielki szacunek za twoje systemy i twoją pracę. srom-otnik lubi to Cytuj
zycio Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Czołem. Nie mogę zainstalować systemu ( zobacz załączony obrazek.) z tego samego nośnika zainstalowałem na starym samsung rv510. Użyłem rufusa z innymi ustawieniami, samsung nie ma uefi. Ten sam obraz płyty, coś złe robię ? Pozdawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Franc Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 @zycio - problem (i rozwiązanie) nie raz poruszane na forum np. tu: 15 styczeń - tak dla jasności, jakby nawet nie chciało Ci się szukać w postach Cytuj
TrzoneK-PL Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 50 minut temu, zycio napisał: Czołem. Nie mogę zainstalować systemu ( zobacz załączony obrazek.) z tego samego nośnika zainstalowałem na starym samsung rv510. Użyłem rufusa z innymi ustawieniami, samsung nie ma uefi. Ten sam obraz płyty, coś złe robię ? Pozdawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a czy zmieniłeś schemat partycjonowania z GPT na MBR ? , czasami małe przeoczenie i stoimy z robotą Cytuj
toxic992 Opublikowano 11 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2020 Po instalacji, która przebiegła bezproblemowo w menu kontekstowym pod PPM nie mam opcji Narzędzi, co zawsze w systemach JG jest. Jakoś można to włączyć czy tylko format i od nowa? Win10 Pro Lite. Dodam, że nie łączyłem się z netem, problem wystąpił na czysto zainstalowanej kopii. EDIT: pomógł ponowy reinstal systemu, ale nie działa touchpad ani nie mogę Nvidii (sterowników) zainstalować. Bardzo problematyczna wersja systemu, chyba wracam do 7. Cytuj
goldbluszcz Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2020 Nie działa mi wyszykowanie, to jakiś błąd? Czy należy gdzieś to włączyć? Okienko jest po prostu nie aktywne, nie można do niego nić wpisać. Cytuj
deiwid63 Opublikowano 7 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2020 Jak to aktywowac Windows defender wykrywa wirusa kazdym tolem. Probowalem wylaczyc Defendera ale caly czas jest o co chodzi? Wersja Pro Cytuj
TrzoneK-PL Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 9 godzin temu, deiwid63 napisał: Jak to aktywowac Windows defender wykrywa wirusa kazdym tolem. Probowalem wylaczyc Defendera ale calay czas jest o co chodzi? Wersja Pro a jaka wybrałeś metodę instalacji Windowsa z poziomu biosu np z UEFI Cytuj
mar37372 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 w wersji win10 PRO nie można do końca wyłączyć defendera w winaero ale jakoś aktywowałem system ,defender neutralizował aktywatory trzeba było zrobić w nim wyjątek, dla gadgetów DesktopGadgetsInstaller zadziałał mysior66 lubi to Cytuj
klarion Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zainstalowałem wersję Lite. Najlepsza 10 jaką miałem.Petarda. nudzija lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 A opłaca się zrobić nowe wydanie, skoro wsparcie dobiega końca? Co o tym myślicie? Cytuj
adonx Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Win 7 nie ma wsparcia a ludzie instalują. nudzija lubi to Cytuj
nudzija Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @adonx i będą instalować póki przeglądarki i inne programy działają Cytuj
wit Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Cytat Win 7 nie ma wsparcia a ludzie instalują. Ma wsparcie wystarczy tylko poczytać np.Bypass Windows 7 Extended Security Updates Eligibility Cytuj
kj71 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Co to może byś sciągnąłem przez mega windowsa z 1 posta instaluje z pendriva pokazuja się grzybki a potem brak obrazów co robie nie tak wiele razy juz instalowałem modyfikacje chodzi o ltsc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi