wanbetor Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 jak zrobic backup? nic nie dziala edit: juz sobie poradzilem, wystarczylo uzyc optymalizatora uslug Cytuj
Mayex Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 Udało się komuś uruchomić MSI Afterburner na tym systemie? Cytuj
Вишенечка Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 @Mayex Odpaliłem i działa bez problemu. Cytuj
schonaldo Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 W dniu 10.07.2018 o 20:15, Mayex napisał: Udało się komuś uruchomić MSI Afterburner na tym systemie? Z tego co pamiętam wystarczy przed instalacja wybrać z menu(prawoklik) ustawienia domyślne i wszystko się poprawnie zainstaluje(w innym wypadku jest problem z Riva Tunerem). Wtedy program będzie działać poprawnie i bez żadnych komplikacji. Pozdrawiam Cytuj
symerios Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Jak jest z aktywacją tego systemu, jest już pre aktywowany? Jeżeli nie, to jaki aktywator polecacie, z jakiego źródła plus czy po pewnym czasie mi nie wywali go? Kiedyś po wgraniu antywirusa bodajże mi wyrzucił aktywator i wyskoczyło okno odnośnie aktywacji. Cytuj
Franc Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 @symerios - w opisie na pierwszej stronie pisze, że system jest nieaktywowany Co do aktywatorów - niektóre antywirusy uważają je za szkodliwe - w końcu są podejrzane i "ingerują" w system operacyjny, zasada działania większości jest podobna, który wybierzesz - zależy tylko od Ciebie. Ostatnio pojawiły się programiki aktywujące system na stałe (a nie jak większość na 180 dni z możliwością przedłużenia) np: Windows 10 Digital License C# i inne - ale osobiście ich nie testowałem Cytuj
KAPSEL1309 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 3 godziny temu, symerios napisał: Jak jest z aktywacją tego systemu, jest już pre aktywowany? Jeżeli nie, to jaki aktywator polecacie, z jakiego źródła plus czy po pewnym czasie mi nie wywali go? Kiedyś po wgraniu antywirusa bodajże mi wyrzucił aktywator i wyskoczyło okno odnośnie aktywacji. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] cały dział o aktywatorach Cytuj
magda1309 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2018 Jest ktoś w stanie mi pomòc? Czy jestem skazana na JG7 z ktòrą zresztą nigdy nie miałem żadnego problemu. Pozdrawiam Cytuj
boom Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 W dniu 10.07.2018 o 00:19, magda1309 napisał: Witam... jestem od samego poczatku uzytkownikiem JG7 i pomyślałam że najwyższy czas zobaczyć co jesteś w stanie zrobić z 10..więc zainstalowalam i my mojemu zdziwieniu po odpaleniu chrome... nie mogłam się polaczyc z Internetem pisze nin stop czekam na pamieć podreczną. Po jakimś czasie dłuższym dopiero sìę laduje strona,system sie zawieszam na najprostszych czynnościach kiedy ładuje sie strona. Nie wiem co mogłam zainstalować źle. Sprawdziłam CORE i UL i jest to samo.. nawet nic nie zainstalowalam jeszcze. Zalogowalam sie do systemu używając konta offline pozniej wszystkie te reklamy lokalizacje wyłączyłam..mam nadzieje ze mi pomozecie.. i bede mogła sie cieszyć tym systemem. Pozdrawiam Magda Od tego zacznij Cytuj
Mayex Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 W dniu 12.07.2018 o 11:17, schonaldo napisał: Z tego co pamiętam wystarczy przed instalacja wybrać z menu(prawoklik) ustawienia domyślne i wszystko się poprawnie zainstaluje(w innym wypadku jest problem z Riva Tunerem). Wtedy program będzie działać poprawnie i bez żadnych komplikacji. Pozdrawiam Masz na myśli usługi domyślne? Robię tak i ciągle dostaję ten błąd: W dniu 12.07.2018 o 03:07, Вишенечка napisał: @Mayex Odpaliłem i działa bez problemu. Jestem po czystej instalacji systemu i nie mogę w żaden sposób go uruchomić. Cytuj
schonaldo Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 5 minut temu, Mayex napisał: Masz na myśli usługi domyślne? Robię tak i ciągle dostaję ten błąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jestem po czystej instalacji systemu i nie mogę w żaden sposób go uruchomić. Przypomniało mi się teraz, że musisz jeszcze odznaczyć opcje szybkiego uruchamiania oraz uruchomić ponownie komputer. Wtedy odpali się bez błędu MSI Afterburner. Tutaj się to robi: Cytuj
Вишенечка Opublikowano 13 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bumm Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 Gdy próbuuje zainstalowac system to pisze brak obrazów . xD Cytuj
Mayex Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 14 godzin temu, bumm napisał: Gdy próbuuje zainstalowac system to pisze brak obrazów . xD Nie wiem dlaczego ale zawsze też tak mam z modami. Zawsze pomaga to: Cytuj
schonaldo Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2018 W dniu 13.07.2018 o 23:05, Вишенечка napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] masz karte nvidii dlatego. Paczke Serebego instalujcie to nie bedzie kłopotu z programami. Вишенечка lubi to Cytuj
lugasek Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 Chciałem usunąć kosz z pulpitu na wersji core. Przywróciłem domyślne ustawienia w optymalizatorze usług, ale kompozycje pulpitu i tak nie działają. W rejestrze też nie ma opcji HideDesktopIcons. Ma ktoś jakiś pomysł?. Cytuj
Вишенечка Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 @lugasek U mnie to samo. Ja zrobiłem reinstalla, w ogóle nie przeprowadzałem konfiguracji usług (I tak dużo to nie zmienia, no chyba, że masz bardzo słabego PCtka) i wszystko działa. 19 godzin temu, schonaldo napisał: Paczke Serebego instalujcie to nie bedzie kłopotu z programami. A co to, gdzie to? Cytuj
schonaldo Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 55 minut temu, Вишенечка napisał: @lugasek U mnie to samo. Ja zrobiłem reinstalla, w ogóle nie przeprowadzałem konfiguracji usług (I tak dużo to nie zmienia, no chyba, że masz bardzo słabego PCtka) i wszystko działa. A co to, gdzie to? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] All in One Runtimes Version: 2.4.6 Release Datum: 15.05.2018 Downloads: 14.961 aktuell 786.602 insgesamt SHA1-Prüfsumme: 431C9809CBF7283CB6E1322923334636C54FBE41 Datei-Größe: 337 MB Kompatibel mit: Vista, 7, 8, 10 (x86 und x64) 15.05.2018 - Updates Mai 2018 5 Änderungen - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] v2.4.6: .NET Framework 4.7.2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Java Runtime Environment 10 Update 1 (Ersetzt Java 9) Adobe Flash Player v29.0.0.171 Shockwave Player v12.3.2.202 Java Runtime Environment 8 Вишенечка lubi to Cytuj
Вишенечка Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2018 W dniu 5.07.2018 o 16:07, Mayex napisał: Mam pytanie, czy da się wejść w program defragmentacja? Nie mogę znaleźć tej usługi żeby ją włączyć [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
lugasek Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 W dniu 15.07.2018 o 20:14, Вишенечка napisał: @lugasek U mnie to samo. Ja zrobiłem reinstalla, w ogóle nie przeprowadzałem konfiguracji usług (I tak dużo to nie zmienia, no chyba, że masz bardzo słabego PCtka) i wszystko działa. W dniu 15.07.2018 o 00:31, schonaldo napisał: Poradziłem sobie z tym koszem. Вишенечка lubi to Cytuj
Lexiw Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2018 Próbowałem chyba wszystkiego i nie jestem w stanie aktywować tego systemu. Ktoś pomoże? Jednym tutorialem za pomocą CMD system się aktywował, ale na okres około jednego dnia i znowu dupa W każdym sypie jakimś błędem, jeśli będzie potrzeba mogę wrzucić screena. @edit juz sobie poradzilem Cytuj
KaciPL Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2018 Może mi ktoś sprawdzić czy w wersji ultra lite jest funkcja "Pokaż przycisk klawiatury dotykowej" gdy się kliknie prawym przyciskiem myszy na pasek zadań? I czy ona działa normalnie? Jeszcze jedno pytanie, udało się komuś aktywować system metodą licencji cyfrowej w wersji Core? Dzięki i pozdrawiam Cytuj
Petr23 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) Witam od kilku dni mam problem z aktualizacją grafiki na tym win, nigdy wcześniej tego problemu nie miałem, ściągnąłem, instalowałem z nvidii sterowniki aktualne a teraz jak nie zainstaluje się oryginalnych ze strony producenta to nie da rady nowszych.. Stare znów aktualizacji nie wyszukuja do nowych. Moja grafika to nVidia 820M gdy instaluje wersję 398.36 wyskakuje to co na zdjęciu Gdy stare 354 to idzie bez problemu ale znów aktualizacji nie ds rady. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edytowane 21 Lipca 2018 przez Petr23 Cytuj
srom-otnik Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 29 minut temu, Petr23 napisał: Witam od kilku dni mam problem z aktualizacją grafiki na tym win, nigdy wcześniej tego problemu nie miałem, ściągnąłem, instalowałem z nvidii sterowniki aktualne a teraz jak nie zainstaluje się oryginalnych ze strony producenta to nie da rady nowszych.. Stare znów aktualizacji nie wyszukuja do nowych. Moja grafika to nVidia 820M gdy instaluje wersję 398.36 wyskakuje to co na zdjęciu Gdy stare 354 to idzie bez problemu ale znów aktualizacji nie ds rady. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Klik na pulpit, ppm i wybierz Narzędzia, a potem Optymalizator Usług - ustaw usługi domyślne, zaktualizuj sterowniki, a później ustaw zestaw usług najlepszy dla siebie. Po wszystkim wybierz jeszcze z Narzędzia -> Czyszczenie PZDR! marcingp55 lubi to Cytuj
skiszof Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2018 Ostatni działający sterownik na tych kartach to 391.35 wg nvidia dalszego wsparcia nie będzie Cytuj
alubie Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - będziemy wdzięczni za zrobienie 1803, bo 1709 to cud malina. Daj znać czy będziesz się brał za robienie kolejnej modyfikacji, a jeśli tak daj nam znać w jakim okresie czasowym, pozdrawiam Cytuj
HAMANN Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Z powodu ograniczen transfgerowych na MEGA juz nie moge sciagac. Niby czas schodzi do zera po godzinie i moge sciagnac ale nic sie nie dzieje Jest opcja wrzucenia iso na inny serwer niz MEGA? Bardzo chcialem przetestowac kolejna zabawke od sromotnika Cytuj
a.kucharski Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 Godzinę temu pobrałem PRO a teraz pobieram LTSB . Chyba musisz poczekać do jutra. U mnie jak mam komunikat o przekroczeniu limitu to pobieram na drugi dzień. Cytuj
Gość Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 @HAMANN @a.kucharski Użyjcie programu nazwanego MegaDownloader Cytuj
jorgusek Opublikowano 23 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2018 17 minut temu, TheStraight napisał: @HAMANN @a.kucharski Użyjcie programu nazwanego MegaDownloader Po ściągnięciu z Mega.nz 5 Gb, musimy czekać z nowym pobieranie 24 godziny, MegaDownloade i MEGAsync nic nie pomogą (jest limit 5Gb/doba). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi