Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś spróbuje sposobem

W dniu 27.06.2018 o 12:27, moszter napisał:

Spróbuj pliczkiem basowym z:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plik Configurator.cmd

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plik WUMTWrapperScript.cmd

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] language do WUMT

Sprawdzałem działa na Win7 i Win8.1 na Win10 nie, bo nie mam.

Opublikowano

Też nie rozumiem dlaczego ktoś na chama szuka innych rozwiązań-skoro ma podane jak na tacy.

Chyba że czyta zawsze tylko ostatnie 2,3 posty.

Albo wcale nie czyta tylko pisze swoje.

Opublikowano
Też nie rozumiem dlaczego ktoś na chama szuka innych rozwiązań-skoro ma podane jak na tacy.
Chyba że czyta zawsze tylko ostatnie 2,3 posty.
Albo wcale nie czyta tylko pisze swoje.
Tylko prawda Was wyzwoli... :E

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Jak wyłączy Windows Update to znowu Windows Defender nie pobiera aktualizacji bazy wirusów.
Pobiera

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
4 godziny temu, J3RZY napisał:

Jak wyłączy Windows Update to znowu Windows Defender nie pobiera aktualizacji bazy wirusów.

To można ręcznie np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Jak już mówiłem w WIN10 ja poległem - nie da rady zatrzymać uaktualnień próbowałem wszystkiego!

Opublikowano
4 godziny temu, koper napisał:

Jak już mówiłem w WIN10 ja poległem - nie da rady zatrzymać uaktualnień próbowałem wszystkiego!

a próbowałeś 10 pro albo 10 ltsb gdzie masz największą kontrolę ze wszystkich wersji 10?

Opublikowano
4 godziny temu, koper napisał:

Jeśli chcesz zatrzymać aktualizacje to musisz korzystać z starszego builda 1607 lub 1703 wtedy masz pewnosc blokady skryptem lub programem DSW Lite+ o&o shutup10. Do nowszych wersji dodano rzeczy o których nasi skrypterzy nie mają mieć prawa wiedzy stąd Windows daje rade się aktualizować.