Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat wifi ogarnąłem :) 

Póki co system śmiga aż miło :)

Witam! Proszę o pomoc w tym temacie.Zainstalowałem sterownik broadcom 802  i nadal nie wykrywa wi fi :wacko:

Opublikowano

Witam, jak ten system dziala w grach, jest jakaś widoczna róznica w FPS'ach, czy nie ma żadnej?

Ta, na poziomie błędu pomiarowego :D A tak serio, to zależy od sprzętu. Na bardzo słabym pewnie odczujesz poprawę, znów na lepszym pewnie w ogóle :)

Opublikowano

Po pierwsze - grzeczniej, 

Po drugie - przeczytaj pierwszy post ze zrozumieniem,

Po trzecie - potencjalne rozwiązanie problemu było przedstawione w poprzednich postach - przeczytaj cały temat, a jak się nie podoba, zainstaluj oryginał, nikt Cię nie zmusza do używania tego moda

Opublikowano

Pozdrawiam,

to jest Babol, WiFi nie działa-zapamietywanie sieci,trzeba się za każdym razem logować!, a  Tfurca tego babola milczy!  

Masz nieuzasadnione pretensje do naszego dobroczyńcy, twórcy wspaniałych Systemów. Trzeba najpierw poszukać winy u siebie, u mnie x32 i x64 pracuje idealnie na laptopie i na stacjonarnym. Nie wiem gdzie chodziłeś do szkoły, ale musisz się dokształcić  nie pisze się "Tfurca" tylko Twórca.

Opublikowano

Przeczytałem cały temat i wygląda to obiecująco  :)Mam dość 10, jej problemów, ciągłego odpalania usług i pracy dysku na 100% więc z wielką chęcią się przerzucę na ten system po świętach  :) Dopóki nie będę potrzebował 10 to nie ruszę jej żadnym palcem, po instalacji opiszę swoje przeżycia i niesamowitą podróż

Opublikowano

Witam

czy miał ktoś problem instalacją Kaspersky Internet Security 2018 na tym systemie?

Podczas próby instalacji po jakimś czasie wyskakuje mi jakiś błąd.

Próbowałem w systemie awaryjnym ale to samo pokazuje mi że błąd 1709 .

Niestety próby osunięcia tego błędu i ponownej instalacji nie przynoszą skutku. A mam klucz wykupiony na rok.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 17.03.2018 o 11:34, djborek napisał:

@Mr.T mógłbyś podrzucić ten motyw z poprzedniej wersji z kobietą na tapecie?

W dniu 17.03.2018 o 21:19, sawa_on napisał:

Witam

Też mam prośbę o ten motyw z kobietą na tapecie.

Pozdrawiam

Proszę bardzo, tapetka do pobrania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

A ta Pani to Arra Castro. Tutaj w lustrzanym odbiciu  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Podziękowania dla oliveira34 za pomoc w poszukiwaniach.

Opublikowano

Chciałbym zainstalować wersję x86 na mojego tableta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Niestety ale w moim "Bios-e" nie widzę opcji bootowania po Legacy a tylko UEFI. Doszedłem że to UEFI jest chyba 64-bitowe bo pendriv-y i instalką 32bit nie są uruchamiane.

Czy jest jakiś sposób aby zrobić Pendrive-a z systemem 32bit tak by to UEFI go odczytało i instalacja ruszyła ? 

Opublikowano
Teraz, Mr.T napisał:

to masz cos u siebie spartolone każdy go bierze

nagrywaja rufusem chociaz nie potrafia wybrac odpowiedniej opcji i potem sa takie cuda.

nagrywajcie iso [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jak nie wiecie dokladnie o co chodzi...

Opublikowano
W dniu 30.04.2018 o 16:01, Matrius napisał:

podczas instalacji tego windowsa [a instaluje z pen'a] pojawia mi się niebieski ekran. czy to dalej instalacja idzie czy coś jest nie tak?

Sprawdź sumy kontrolne oraz pendrive.