Mr.T Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 ukryj jedrek761 i rosomak34 lubią to Cytuj
SivajGaming Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2018 W dniu 8.05.2018 o 07:42, stens napisał: ppm w pasek zadań -> właściwości > nawigacja > i musisz odhaczyć opcję pokazywania paneli po wskazaniu prawego górnego rogu. Nie działa Cytuj
rosomak34 Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 18 godzin temu, SivajGaming napisał: Nie działa Nie da się na stałe wyłączyć charms bara z poziomu ustawień windowsa. Nadal się będzie uruchamiał jeśli przytrzymasz kursor w prawym dolnym rogu. Żeby go całkowicie wyłączyć trzeba zmodyfikować jakieś klucze w rejestrze. Cytuj
kopero Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Mr.T, przewidujesz co... nowego? Cytuj
Franc Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Godzinę temu, kopero napisał: Mr.T, przewidujesz co... nowego? Na poprzedniej stronie masz wypowiedź autora odnośnie wydania nowego moda Cytuj
Gość Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Nie ma co nowszego, nowe poprawki to shit tylko ci pogorszą niż pomogą.@kopero Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 36 minut temu, Niewidoma napisał: Jakieś info dot. Core? jakiego typu? nie wiem o co ci chodzi ale to obraz dwa w jednym Cytuj
Mr.T Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 22 minuty temu, Niewidoma napisał: Czym się różni od Pro? Cytuj
SivajGaming Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2018 W dniu 14.05.2018 o 15:58, rosomak34 napisał: Nie da się na stałe wyłączyć charms bara z poziomu ustawień windowsa. Nadal się będzie uruchamiał jeśli przytrzymasz kursor w prawym dolnym rogu. Żeby go całkowicie wyłączyć trzeba zmodyfikować jakieś klucze w rejestrze. Wiesz może jakie? Cytuj
Niewidoma Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2018 Jaki będzie najlepszy aktywator bez witaminek? Tak swoją drogą, świetny system. Z kolejnymi godzinami widzę coraz więcej zalet Oraz.. czy przy tej wersji WU jest zalecane? Również go instaluję mojej mamie na lapku. Lecz martwi mnie długi stan uruchamiania systemu.. są jakieś sposoby na przyśpieszenie dysku HDD przy starcie? Cytuj
tom-asz Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 Głupoty rosomak34 opowiadasz wystarczy w StartIsBack+ w zakładce Przełączanie w sekcji Dostosuj narożniki wyłączyć i nic się nie będzie już pokazywać jak najedziesz. SivajGaming, renmaister i sychu lubią to Cytuj
SivajGaming Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 9 godzin temu, tom-asz napisał: Głupoty rosomak34 opowiadasz wystarczy w StartIsBack+ w zakładce Przełączanie w sekcji Dostosuj narożniki wyłączyć i nic się nie będzie już pokazywać jak najedziesz. Dzięki za pomoc rosomak34 lubi to Cytuj
tom-asz Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 Od podziękowania jest odpowiednia opcja po prawej stronie jako serduszko SivajGaming lubi to Cytuj
rosomak34 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2018 9 godzin temu, tom-asz napisał: Głupoty rosomak34 opowiadasz wystarczy w StartIsBack+ w zakładce Przełączanie w sekcji Dostosuj narożniki wyłączyć i nic się nie będzie już pokazywać jak najedziesz. W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale kiedyś jak przeglądałem internet widziałem sposób modyfikacji klucza ImmersiveShell na 0, ale to chyba działało tylko na Windows 8 (oryginalnej kompilacji) i było nietrwałe. Pewności nie mam, bo nie sprawdzałem. Cytuj
keflar001 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Witam, mam pewnien mały problem a mianowicie wypalam Rufusem 64bitowa wersje i podczas instalacji wersji PRO po wybraniu rodzaju systemu nie pokazuje mi dysków, jakieś porady ? Cytuj
-RKI- Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 8 minut temu, keflar001 napisał: Witam, mam pewnien mały problem a mianowicie wypalam Rufusem 64bitowa wersje i podczas instalacji wersji PRO po wybraniu rodzaju systemu nie pokazuje mi dysków, jakieś porady ? Sprawdź kolejność dysków i napędów w biosie może coś się przestawiło. Ewentualnie spróbuj przestawić kontroler dysku z IDE na AHCI lub odwrotnie. Cytuj
keflar001 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Z innymi systemami nie mam problemu, problem się pojawia przy instalowaniu właśnie tego, posiadam nowego laptopa i mam tylko wybór AHCI , a kolejność dysków jest wporzadku, nie wiem co może być nie tak Cytuj
-RKI- Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 To może raz jeszcze spróbuj utworzyć bootowalnego pendriva Rufusem, uruchamiając go jako administrator. Doradzał bym też instalację z portu USB 2.0, z portem 3.0 sam miałem nie raz problemy podczas instalacji systemu. Cytuj
keflar001 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Posiadam gamingowego laptopa który ma dwa porty 3.1 i jeden 2.0 , na każdym jest tak samo jak mówię, wstawiam screena jak to wyglada. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tom-asz Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Obraz pobrał się poprawnie sprawdź sumy kontrolne. Cytuj
keflar001 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Sprwadziłem instalator na drugim moim laptopie, tam włączam i smiga bez problemów z dyskami, najwidoczniej jest problem u mnie na laptopie ale nie wiem gdzie go szukać , laptop to ASUS gl553ve, ktoś coś potrafi doradzić ? Cytuj
Mario80 Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2018 47 minut temu, matete napisał: Zauważyłem że ostatnimi czasy dużo lepiej wychodzą inne systemy niż te do mr.t Podaj przykłady Cytuj
pafnucy7 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Koledzy zniknęła mi ikona sieci wi-fi w zasobniku (nie mam możliwości zmiany sieci wi-fi), czy komuś coś się takiego przytrafiło, jakieś sugestie co zrobić??? Dla wiadomości nic nie kombinowałem zwykłe użytkowanie i samo zniknęło. Cytuj
Mr.T Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2018 Okey widzę że sie mały brudnopis zrobił więc wyczysciłem temat jak komus coś nie pasuje zapraszam na PW dyskusje ze mną a jak nie inaczej to załatwie i na tym żarty sie skończyły! mam nadzieję że dotarło Cytuj
TheNocturne Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 @Mr.T, planujesz odświeżyć system ? Cytuj
Mr.T Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 jak czytam te wszystkie narzekanie w tym i innych tematach to sie zastanawiam czy wogóle warto cos robić Cytuj
TheNocturne Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 6 minut temu, Mr.T napisał: jak czytam te wszystkie narzekanie w tym i innych tematach to sie zastanawiam czy wogóle warto cos robić nie masz na to wpływu jest warstwa takich ludzi ... którym nic nie pasuje .. ale Ci którzy chcą będą poszkodowani .. Cytuj
Twistek Opublikowano 4 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2018 Nie chcę się bootowac próbowałem Rufusem WTB oraz pod Linuxem i zawsze stoi na takim etapie. Sumy kontrolne prawidłowe. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @edit Ustawiłem MBR zamiast GPT i normalnie się odpaliło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi