Jump to content

Twistek

Użytkownik
  • Content Count

    23
  • Posty z Chatbox

    0
  • Joined

  • Last visited

About Twistek

  • Rank
    Użytkownik

Recent Profile Visitors

223 profile views
  1. @zbigniew59 Dzięki działa @kamiloxf Ten projekt chyba już padł? Strona na GitHubie nie istnieje
  2. Próbowałem: Re-Loader Activator v2.6 oraz W obu przypadkach brak błędów niby "successful" ale system nie zostaje aktywowany (defender wyłączony)
  3. 1. Rozumiem ze obie te wersje to to tamo tyle że wraz z nowsza wersją została tylko zmieniona nazwa? 2. Najnowsza wersja to 1809, build 17763.107 dostępna tutaj: http://basewin.pl/10.1809.html ? 3. Ta wersja windows'a posiada tyle samo "szpiegów" co "normalna" Aktualnie używam czystego win 8.1 + skrypty UUWUA + RemoveSPY i wszystko do tej pory działa normalnie zastanawiam się nad przejściem na tą wersje windowsa 10 tylko nie wiem czy warto i czy nie będzie jakiś problemów po zastosowaniu skryptów
  4. @Mr.T Mógłbyś zdradzić skąd nabyłeś Win10 LTSB (torrenty?) albo wrzucić i dać na forum?
  5. Ponawiam moje pytanie, trzeba dodać jakiś wpis do rejestru oraz domyśle po kliknięciu start i wpisywaniu wyszukiwały się programy/ustawienia da się to przywrócić?
  6. 1. Jak przypiąć skrót do "Przypięte kafelki" normalnie w win10/8.1 po kliknięciu prawym na aplikacje było "przypnij do ekranu startowego" lub coś takiego (startisback odinstalowałem)? 2. Po ponownym uruchomieniu pc ikony na pulpicie ustawiają się w jakiejś "domyślnej" pozycji a nie tak ja ja je sobie poukładałem
  7. Zapomniałem o tym Tym poszło bez żadnych problemów https://winclub.pl/topic/17720-teamos-activator/
  8. Użyłem RemoveSPY_AIO oraz O&OSU10(wszystkie co możliwe zablokowałem) potem chciałem aktywować windows'a KMS i jak klikam Ez-activator albo Activate to pasek kręci się w nieskończoność brak jakich kolwiek błędów a w Aktywacji windowsa mam że nie można się połączyć z serwerem pomimo przywrócenia domyślnego host'sa oraz cofnięcia ustawień w O&O. Co robić?
  9. Nie chcę się bootowac próbowałem Rufusem WTB oraz pod Linuxem i zawsze stoi na takim etapie. Sumy kontrolne prawidłowe. @edit Ustawiłem MBR zamiast GPT i normalnie się odpaliło
×
×
  • Create New...

Important Information