Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow! Dziękuję za pomoc. UltraISO Wgrał system na pendriv jak powinien. Wszystko działa ok. Zużycie RAMu około 1GB. Gry działają dobrze. Tylko w Mafii 3 mam mniej FPS o około 10 chyba w porównaniu do ósemki (8.1). Przetestuję jeszcze twoją Ósemkę. Pozdrawiam

Opublikowano

Usunięte sterowniki drukarki... Kiedyś miałem też windowsa bez sterowników i nie dało się ich w żaden sposób dograć, czy tutaj jest taki sposób czy mogę już sobie odpuścić ten mod?

Opublikowano

Usunięte sterowniki drukarki... Kiedyś miałem też windowsa bez sterowników i nie dało się ich w żaden sposób dograć, czy tutaj jest taki sposób czy mogę już sobie odpuścić ten mod?

Mr.T też wywala sterowniki od drukarek :)

Opublikowano

Najważniejsze pytanie - Czy został wyłączony podpis cyfrowy sterowników? Niestety u Mr.T jest on wyłączony, i w żaden sposób nie idzie go ponownie włączyć, co wyklucza używanie owego systemu w moim przypadku.

EDIT. Zainstalowane, wszystko pięknie śmiga ;)

Opublikowano

Zainstalowany na probe i jak na razie - ladnie chodzi. Stery do tego, co potrzebuje bez problemow. WLAN tak, jak bylo wczesniej wspomniane trzeba poprzez wlaczenie 1 z uslug, potem restart PC i juz dziala. Ciekawi mnie, czy procek rzeczywiscie bedzie mial troche luzu na tym OS. Mam do 30 dni systemu na probe, wiec potestuje :)

Dzieki, Kasia

Opublikowano

Zainstalowany na probe i jak na razie - ladnie chodzi. Stery do tego, co potrzebuje bez problemow. WLAN tak, jak bylo wczesniej wspomniane trzeba poprzez wlaczenie 1 z uslug, potem restart PC i juz dziala. Ciekawi mnie, czy procek rzeczywiscie bedzie mial troche luzu na tym OS. Mam do 30 dni systemu na probe, wiec potestuje :)

Dzieki, Kasia

ok, czekam na dalsze opinie ;) 

Opublikowano

Mam tylko jeden problem ;/ jak klikam w start nie mam tej wyszukiwarki, albo ja jestem ślepy albo nie da się tego naprawić ;/

Opublikowano

MERRY ME  :)

Taki nic nie mówię ale może jakbyś napisał "Marry" a nie "merry" to byś miał większe szanse  :trollface:

Opublikowano

Na systemie nie ma xbox'a i innych syfków ?

Nie ma aczkolwiek jest włączone DVR, które można wyłączyć z poziomu rejestru.

EDIT

Czym to jest spowodowane: Dzieje się to przy uruchomieniu Overwatch.

MHGb6jvg.jpg

1Wpc4cV.jpg

Opublikowano

do Pani Kasi (nie śmiem pisać  a  w kółeczku)

tło pulpitu jest tak fajne, że chciałbym przenieść je do swojego służbowego laptopa - nie umiem znaleźć jednak tego pliku ! ( :wub: )

podaj jak to zrobić

Uprzejmie Proszę

Opublikowano

do Pani Kasi (nie śmiem pisać  a  w kółeczku)

tło pulpitu jest tak fajne, że chciałbym przenieść je do swojego służbowego laptopa - nie umiem znaleźć jednak tego pliku ! ( :wub: )

podaj jak to zrobić

Uprzejmie Proszę

Ja to robię w następujący sposób. Tło Pulpit-klawisz PrintScrn, wklejam do Painta, obcinam to co niepotrzebne i zapisuję jako *.jpg.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie