Cardio Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 Nie Od razu, ale po czasie. Mulił za każdym razem , szczególnie na poczatku. Mam Lenowo i 5, 8 gbramu, 2,5 procesor. Wykrywał Avast. Niestety nie wiem jaki to wirus. Komunikaty pojawiały się gdy logowałem się np. Do banku. Teraz zaś na dalej avasta i nie o mam tych pr9blemow. Mam nadzieje ze moje dane nie poszły. Cytuj
wbak1102 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 9 minut temu, Cardio napisał(a): Komunikaty pojawiały się gdy logowałem się np. Do banku. Teraz zaś na dalej avasta i nie o mam tych pr9blemow. Mam nadzieje ze moje dane nie poszły. Gratuluję wyobraźni,tylko człek nieodpowiedzialny loguje się do banku na obcych modach. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 @Cardio przeskanuj sobie tak z ciekawości tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cardio i wbak1102 lubią to Cytuj
Cardio Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2023 Dziękuje za życzliwość. Już zmieniłem moda. Jest ok. !W PC. Z którego loguje się do banku mam Sromotnika. Tamten inc6dent był jednorazowy. LAGUNA i wbak1102 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2023 @Cardio Jak korzystasz z bankowości to doinstaluj sobie coś jeszcze do tego avasta ,bo sam jest słabiutki.(tam co sie pojawił ten niby wirus to mógł być też fałszywy alarm właśnie avasta) . Doinstaluj sobie obok ten darmowy programik. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Fajna sprawa ,ale już płatny jest ESET Security Pack 3+3 Cardio lubi to Cytuj
dziubek Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 W dniu 17.01.2023 o 08:12, Pio2411 napisał(a): To moje drugie podejście do tego moda , ale ten sam problem .Kiedy mam otwartą przeglądarkę firefox na pełny ekran ,brak dostępu do paska zadań windows . Jak nacisnę flagę, pasek i menu się pojawia ,po najechaniu kursorem nic się nie dzieje .Sterowniki karty graficznej instaluje "własne" zawsze te same. Ogólnie system bardzo dobry . Windws11 pro superlite a nie masz może karty graficznej AMD? To user Firefox Browser with AMD GPU if you getting freeze/hangs while copy link or text. solution: Go to "about:config" and find "accessibility.force_disabled" set to 1 & restart browser. Cytuj
seba007 Opublikowano 16 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2023 Nowy U8 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bratek_44 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 siema seba a masz pass do zipa???? Cytuj
seba007 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
kebab Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 W10 był spoko tego moda, ale w11 mam problem z spolszczeniem, bo niby wgra się Plka, a po ponownym uruchomieniu już mam z powrotem angielski... i tak już miałem na 4rtej instalacji, dlatego teraz korzystam z portugalskich modów xD Cytuj
Franc Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 Ja mod W11 spolszczyłem bez problemu, przez 2 miesiące nic się nie przestawiało, obecnie przesiadłem się na mod FBConan - również spolszczenie wgrało się poprawnie Cytuj
kebab Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 8 minut temu, Franc napisał(a): Ja mod W11 spolszczyłem bez problemu, przez 2 miesiące nic się nie przestawiało, obecnie przesiadłem się na mod FBConan - również spolszczenie wgrało się poprawnie Miałem FBConan to też się spolszczenie dobrze wgrało, ale nie wszędzie np. opcje od paska start były po angielsku i miałem też problem z notatnikiem, teraz korzystam z tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Franc Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 Przewrażliwiona strona z linku, nawet jak włączę opcje incognito bez blokerów reklam to i tak się nie wyświetla, a jaki problem miałeś z notatnikiem? Co do opcji paska start po angielsku to wina leży raczej po stronie programu Startisback Cytuj
kebab Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 4 minuty temu, Franc napisał(a): Przewrażliwiona strona z linku, nawet jak włączę opcje incognito bez blokerów reklam to i tak się nie wyświetla, a jaki problem miałeś z notatnikiem? Co do opcji paska start po angielsku to wina leży raczej po stronie programu Startisback nie wiem czemu tak, ja mam tylko defndera i działa na firefoxe.... to ten sam link co tu z Yt Cytuj
asasfasf Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 W dniu 10.10.2021 o 13:12, Ingnito napisał(a): 2022.04.20 Stawiam wam linka do modyfikacji WINDOWS 11 x64 // PRO UPDATE 5 Autor: GHOSTSPECTRE [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- Hasło Pro update 5: W11QWERTQWQU5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Hasło Home: forhomewin11 2022-04-13 - Update for Windows 11 - OS Build 22000.613 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - MSU To jest najnowsza wersja? W jaki sposob poruszac sie na oficjalnym forum GS, tak aby sprawdzac czy wyszedl nowy system? Cytuj
tomaszekx Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 tu jest najnowsza [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło 22h2u11 Cytuj
sdfsdgs Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 14 godzin temu, tomaszekx napisał(a): tu jest najnowsza [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło 22h2u11 dzieki ale w jaki sposob sprawdzac sobie czy wyszlo cos nowszego? Bo zawsze kiedy chce przejsc na inny dzial forum to wyskakuje blad "maintenance" czy cos w tym stylu :) Cytuj
sdfsdgs Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 16 godzin temu, tomaszekx napisał(a): tu jest najnowsza [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] hasło 22h2u11 Defender znalazl w paczce: Trojan:Script/Wacatac.H!ml Pierwszy raz sie spotykam z alertem od ghost spectre. Cytuj
tomaszekx Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 jaki wirus? przecież po wypakowaniu masz obraz iso tutaj masz stronę z tematem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
SeeJay91 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 Ma ktoś z was doświadczenie z wersją Superlite od Ghosta? Nadaje się pod granie? Dobrze się spolszcza? Cytuj
Kosiara Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2023 2 godziny temu, SeeJay91 napisał(a): Ma ktoś z was doświadczenie z wersją Superlite od Ghosta? Nadaje się pod granie? Dobrze się spolszcza? Miałem przez kilka dni windows 11 od ghosta, ale niestety spolszczenia nie udało mi się osiągnąć w 100% i odpuściłem. Jestem człowiekiem wrażliwym na takie drobnostki. Natomiast jak na moda wszystko działało bezproblemowo. Jeżeli mi czegoś brakowało, to dogrywałem przez ten jego jakby sklep który znajdował się na pulpicie. Natomiast inna kwestia która mnie z lekka niepokoiła, to czy nie jest coś zaszyte szkodliwego w tym systemie. Trochę zagłębiłem temat na reddit itp, i zdarzały się osoby które znalazły niby jakieś podejrzane połączenia. Sam się nie zagłębiałem, moim zdaniem jak masz współczesnego PC, to lepiej wrzucić czystą 10/11 i samemu delikatnie odchudzić niż instalować takiego moda. Franz Maurer i SeeJay91 lubią to Cytuj
juliazero Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2023 W dniu 24.09.2023 o 14:46, SeeJay91 napisał(a): Ma ktoś z was doświadczenie z wersją Superlite od Ghosta? Nadaje się pod granie? Dobrze się spolszcza? Tak, działa, wersja bez defendera. Żeby ustawić język w pełni trzeba dograć pakiet językowy i przekopiować ustawienia w administracyjnych ustawieniach regionu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] alexisonfire lubi to Cytuj
jerzy1959Gorzow Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 W dniu 16.10.2021 o 17:06, adnage napisał(a): Czy ktoś też ma problem z brakiem wersji Superlite na liście wersji do zainstalowania w instalatorze? Do wyboru jest tylko wersja Compact. Zależy którą opcję windowsa wgrałeś...tu masz link do wersji Superlite która Cię ucieszy....[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
sebio Opublikowano 16 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2023 W dniu 7.11.2023 o 00:30, jerzy1959Gorzow napisał(a): Zależy którą opcję windowsa wgrałeś...tu masz link do wersji Superlite która Cię ucieszy....[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a jakie haslo do rozpakowania ' Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi