Skocz do zawartości

WINDOWS 11 PRO update 5 GHOST SPECTRE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, djborek napisał(a):

Zagłosujcie na multi dla PL żeby Ghost zrobił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo jak na razie to Brazylia górą.

po co

Opublikowano
W dniu 18.02.2024 o 14:39, TheStraight napisał(a):

Nawet tu trzeba głosować żeby ktoś coś zrobił. Prosta piłka albo używasz jak jest albo wgraj sobie czysty z polskim językiem. :D

te mody od jegomościa sa słabiutkie 

joon lubi to
Opublikowano
W dniu 25.02.2024 o 10:37, sebio napisał(a):

te mody od jegomościa sa słabiutkie 

szukam i nie widzę nic lepszego od ciebie, wręcz nie widzę nic stworzonego przez ciebie więc komentarz nie na miejscu.

W dniu 18.02.2024 o 13:10, zdzisiek24 napisał(a):

A to trzeba smsa wysłać czy zaciągnąć jakiegoś trojana?

Niedługo wprowadzi przedpłaty lub raty. Świat fiksuje.   :L

po co wypisujesz brednie nie związane z linkiem? mierzysz swoją miarą? w linku nie ma ani trojana ani żadnych sms-ów, zwykła ankieta ale musiałeś się popisać intelektem co?

W dniu 18.02.2024 o 14:39, TheStraight napisał(a):

Nawet tu trzeba głosować żeby ktoś coś zrobił. Prosta piłka albo używasz jak jest albo wgraj sobie czysty z polskim językiem. :D

strasznie ciężkie zadanie, wejść w linka i kliknąć "PL"

W dniu 17.02.2024 o 18:45, djborek napisał(a):

Zagłosujcie na multi dla PL żeby Ghost zrobił [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] bo jak na razie to Brazylia górą.

zagłosowałem, współczuję komentarzy tytanów umysłu

Opublikowano
W dniu 29.02.2024 o 04:17, avix213 napisał(a):

szukam i nie widzę nic lepszego od ciebie, wręcz nie widzę nic stworzonego przez ciebie więc komentarz nie na miejscu.

po co wypisujesz brednie nie związane z linkiem? mierzysz swoją miarą? w linku nie ma ani trojana ani żadnych sms-ów, zwykła ankieta ale musiałeś się popisać intelektem co?

strasznie ciężkie zadanie, wejść w linka i kliknąć "PL"

zagłosowałem, współczuję komentarzy tytanów umysłu

nie tworze modow ale mam prawo ocenic i jest słaby mod 

Opublikowano

Witam czy też macie błąd przy wyłączaniu komputera typu: "0x0000FF9301C3ACA odwołuje się do pamięci pod adresem 0x0000000000000024 pamięć nie może być written"- zaznaczę że reinstalacja moda i reinstalacja na czystego Win 11 nie usunęła problemu. Sprzęt nowy 2 tygodnie temu składany, dyski i pamięć sprawdzona zero błędów, wszystkie testy przechodzi bez problemu. Może jakaś trefna aktualizacja lub sterownik?

Opublikowano
Godzinę temu, GrelYk napisał(a):

Witam czy też macie błąd przy wyłączaniu komputera typu: "0x0000FF9301C3ACA odwołuje się do pamięci pod adresem 0x0000000000000024 pamięć nie może być written"- zaznaczę że reinstalacja moda i reinstalacja na czystego Win 11 nie usunęła problemu. Sprzęt nowy 2 tygodnie temu składany, dyski i pamięć sprawdzona zero błędów, wszystkie testy przechodzi bez problemu. Może jakaś trefna aktualizacja lub sterownik?

spróbuj włączyć  pamięć wirtualną jak to nie pomorze to zainstaluj czystego wina ze strony microsoftu

Opublikowano

Witam! Jeżeli chodzi o mody Ghosta. Mam zainstalowane na laptopie i na stacjonarnym już od ponad roku. Naprawdę według mnie są rewelacyjne, zero problemów są  lekke i szybkie po prostu dobre, bez wad. Pseudo znawca modów Ghosta ma raczej blade pojęcie w tym temacie

Opublikowano

Wcale nie jest taki wspaniały jak go opisuje każdy. Miałem zainstalowanego na moim laptopie  i w porównaniu do czystego win 11 chodził u mnie o wiele gorzej. Najlepsze modyfikacje  windowsów od zawsze robił SROM-otnik! Ja korzystam z czystego windowsa już od dawna i mam zero problemów. No ale trzeba korzystać z narzędzi do czyszczenia itp to i problemów nie będzie, a każdy chce moda bo ma wszystko pod nosem. No i kontrowersje co do tego systemy z wirusami hmmm :P

Opublikowano

Po prostu jest dobry u mnie śmiga bez problemów już przeszło rok. Żadnych jak to piszą pseudo znawcy wirusów. Szybki bezawaryjny bez zbędnych śmieci. Apropo tych niby wirusów. To jakaś obsesja na tym punkcie

Opublikowano

Podrzuci kto linka do listy z linkami w10, wiem że kiedyś coś miałem zapisane a teraz za cholerę nie mogę znaleźć w tych jutubowych filmikach

mam > [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 7.03.2024 o 08:12, szymibtw napisał(a):

Wcale nie jest taki wspaniały jak go opisuje każdy. Miałem zainstalowanego na moim laptopie  i w porównaniu do czystego win 11 chodził u mnie o wiele gorzej. Najlepsze modyfikacje  windowsów od zawsze robił SROM-otnik! Ja korzystam z czystego windowsa już od dawna i mam zero problemów. No ale trzeba korzystać z narzędzi do czyszczenia itp to i problemów nie będzie, a każdy chce moda bo ma wszystko pod nosem. No i kontrowersje co do tego systemy z wirusami hmmm :P

puknij sie w głowe z tymi wirusami mam moda phoenixa i nie uzywam antywirusa i działa bez problemu

Opublikowano

C95 Normalnie ci się zainstalował?? Bo mi podczas instalacji wywala błąd trzeba od nowa zacząć instalacje i wtedy już idzie normalnie chyba że podczas tworzenia obrazu przy rufusie coś zaznaczyłem nie tak???

Opublikowano
19 minut temu, Bartek1608 napisał(a):

C95 Normalnie ci się zainstalował?? Bo mi podczas instalacji wywala błąd trzeba od nowa zacząć instalacje i wtedy już idzie normalnie chyba że podczas tworzenia obrazu przy rufusie coś zaznaczyłem nie tak???

ja na virtual box testowałem i normalnie przeszła instalka zawsze możesz wrzucić czysty obraz z win 11 lub win 10 i podmienić plik install.esd 

Opublikowano
3 minuty temu, Bartek1608 napisał(a):

Robię na rufusie czy tam trzeba zaznaczyć jakieś opcję po naciśnięciu start?? Bo wyskakuje okienko i jest kilka opcji do zaznaczenia 

to ci nie powiem ja mam pendrive "ventoy" z kilkoma różnymi os 

Opublikowano
W dniu 7.03.2024 o 14:15, kris2013 napisał(a):

Po prostu jest dobry u mnie śmiga bez problemów już przeszło rok. Żadnych jak to piszą pseudo znawcy wirusów. Szybki bezawaryjny bez zbędnych śmieci. Apropo tych niby wirusów. To jakaś obsesja na tym punkcie

Nie taka znowu obsesja. Nawet to że tysiąc użytkowników potwierdzi że wszystko jest ok to nie znaczy że naprawdę tak jest.  Grzebiąc bezpośrednio przy plikach systemowych bardzo łatwo zostawić sobie backdoor i wykorzystać go w odpowiednim momencie i przy odpowiedniej okazji. Przykładowo gdybym ja miał takie zamiary to nie wykorzystywanym furtki żeby włamać się jakiemuś dzieciakowi na jego konto w fortnite tylko z bazy użytkowników wyłowił bym tylko tych użytkowników  którzy mają cos cennego. Nawet jeśli ten jeden użytkownik na 1000 czy 10000 napiszę że ktoś musi się włamał to go wszyscy w necie zjadą że to na pewno nie przez moda.   Poprostu korzystanie z modów anonimowych ludzi z internetu niesie za sobą takie ryzyko.  Może wszystko jest ok a może nie.  Tak jak do domu nie wpuściłbym gościa w  kominiarce żeby zrobił mi remont  tak samo przy normalnym użytkowaniu lepiej nie korzystać z modów tworzonych przez anonimów z Chin czy Indii.

Opublikowano
18 godzin temu, Bartek1608 napisał(a):

Robię na rufusie czy tam trzeba zaznaczyć jakieś opcję po naciśnięciu start?? Bo wyskakuje okienko i jest kilka opcji do zaznaczenia 

Przy modach nic do zaznaczenia.

sebio lubi to